Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Esetleg - de csak feltételezve - nem fordulhat elő, hogy éppen az Intel készíti az ilyen videókat? Nekem évek óta dolgoznak AMD procik az Intelt lekörözve. Vannak urbánus legendák, miszerint például a CNC-s Mach3 sem fut AMD-n s lám nekem gond nélkül dolgozik...... Intel már főtt meg notebookban- nos akkor mi az igazság? Minden procit 170 fokon tesztelnek. Ami efölött pörög az nem üzemszerű. Akkor - ha nem üzemszerű teszteket hasonlítunk össze - nem kellene megnézni például az Intelt mondjuk tűzbe dobva? Lehet, hogy rosszabbul ég.......
A világ villamos energiájának kb. 0.4 %-át a bázisállomások használják fel...
Nekem eddig csak a baj volt az AMD procikkal.
Meg az Intelnél régóta van hővédelem, lehet az AMD-nél is, de érdekes módon az inkább megfő, minthogy lekapcsolon. Persze alaplap függő is az egész ugye. De kinek mi válik be...
Ha majd lejjebb megy az ára az SSD-knek, ez hamar el fog terjedni a warez szerverekben
![]()
Ha megnézed a videó feltöltésének dátumát, akkor egyértelműen kiderül, hogy ez egy több mint 5 éves videó! Régen van már az amd-ben is hővédelem, és semmivel nem roszabb procik, mint az inteles társaik! Mondom ezt úgy, hogy jelenleg nekem is inteles gépeim vannak. Előtte viszont amd-m volt, mindíg azt veszem, ami ár/érték arányban jobb!
Aranyos ahogy "elbújik" mielőtt megnyomná a gombot.
![]() ![]()
Ilyen csak beteg embernek jut eszébe!
Nekem az tetszik benne, hogy milyen alapos munkát végez a kinyíró elektronika. Minden IC kakukk
Sziasztok,
Egy másik fórumban találta egy kolléga az alábbi videót. *
Ez most komoly :eek2: 2012.es trabant nt Bővebben: Link
Igen, full elektromos, és a tetején napelem van a töltéshez. 20e euro, átszámítva plusz adók nélkül kb 6millió Ft...
Jaja,igen én is olvastam,bár én 5 milliót hallotam
![]()
Egy kis technika történet:Bővebben: Link
lehet otthon fejlesztgetni
![]()
Egy ilyet mindenféleképpen be kell szerezni!
![]() ![]()
És ezt garantáltan a VASALÁSOS technikával készült.
![]()
Igen érdekes dolog. Bár leginkább az az érdekes, hogy ötletet ad. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még nem jutott eddig eszembe, hogy járás közben mennyi energiát termelhetünk. Nem feltétlen piezo-val, és talán még többet is. A kérdés az, hogy mire használhatjuk. Mert a magunknál hordható tárolók, és fogyasztók ugye be vannak határolva. (teherbírás, praktikusság)
Azért tetszik a dolog.
Én már arra is gondoltam, hogy a nappaliban lehetne ilyen a padozat.A macskák úgyis futkoznak mint az őrültek.
![]()
Ezek nem normálisak! :eek2: ****
![]() Van elég sok hülyeség a világon, nem kell ezt még terjeszteni is. Mellesleg nincs ebben semmi érdekes, csupán csak feltűnési késztetésből csináltak egy "fake" képet, hogy legyen mit "lákolni". Action2K
Az sem rossz, bár én nem erre gondoltam.
Az jutott eszembe, hogy az automata órákhoz hasonlóan meg lehetne oldani valami lendkerekes generátort is. Ezzel aztán lehetne a magammal hurcolt telefont, GPS-t, vagy akár tabletet tölteni, üzemeltetni. Legfeljebb a bedrótozott ruha lehet kicsit kényelmetlen. Vagy nem?
Léptetőmotor vezérlés kicsit másképp.
Elég jópofa kis bicikli lámpa ez. Az egészen biztos, hogy indukció a működésének az alapja, de a miként is érdekelne. Csak felni és más semmi... Akár meg is próbálnám megépíteni
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |