Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Oldschool hangcuccok, csöves és tranyós is jöhet
Témaindító: temonddmeg, idő: Szept 14, 2007
Sziasztok!
Bemelegítésül néhány kép
Ilyen hasngfal+erősítő nekem is vanmint az első képen meg egyrádió is van az erőlködőhöz hs280as hangfal+se1025berősítő nagyon tutin szól...
Továbbiak..
Sztem nagyon jó cuccok.
Unitra lemezjáccó? nekem is unitrám van :yes: Artur-stereo wg900-as, imádom :yes: Itt egy kép róla
Az tuti!
Itt a komplett nagytorony is, meg még pár cucc:
Vááó! Ez naggyon jól néz ki!! Ezt a típust még soha nem láttam!
Igaz kerámia hangszedő, de sztem hibátlan.
A motorvezérlést kicseréltem egy kevésbé fűtő megoldásra. És új hszedőt is kapott. Az 1. és 2. ECL8x alapú csöves SE végfokom képei 2W a kimenőteljesítménye, bőven elég.
Jó a topic!
Ez döbbenet, ez az ORION nagytorony 20 év távlatából, gyönyörű. Félelmetesen jól formatervezett készülékeggyűtes.
Még 1-2 szépség
Ami az 1975-s videoton képen van, olyan rádiója van egyik barátomnak is.
Ezek a magyar csodák a k*nai szutykoknál milliószor többet érnek
Nem rossz a kerámia hangszedő, nekem is az van a Teslában, mondjuk azt nem tudom h a lemezeknek mennyire árt a MM/MChez képest, bár amennyit használom, semennyit..
Szerintem is parádé. Már annak is örülök hogy képem van róla..
A magasakat biztos "lekaparja" a hanglemezről. :yes:
Inkább tényleg ne használd .
Igaz, csak utánépített, de az eredeti végfok az 1956-ban került forgalomba...
Mullard 520 csöves végfok 2*36W sinus (most újítgatom fel) Szabi! most én is kapok warn-t?
(((((szabi83:
Köszönöm hogy figyelmeztetsz, én is láttam a topikot, de ott egy összefüggő szakmai beszélgetés volt csöves témában, nem biztos h örültek volna ha ott kezdem betenni a képeket. Peace.)))))
Csorgatom a nyálam...nagyon jó cucc, gratulálok hozzá!!
2x36W
Az nagyon sok De biztos nagyon primán fog szólni
Működik! Már nálam van vagy 10 éve, csak már öregecskék a csövek meg a kondik... (most számolgatom, hogy a tápban van 20db 47µF/350V-os kondi -nem lesz occsó)
Ezek meg az itthoni csendéletek
Mindig is érdekelt hogy miért nem vág hozzám valaki egy ilyet? De komolyan, hogy lehet egy ilyenhez hozzájutni?
Ezek nem olyan régiek de nem mindenapiak se.
Erre én is kíváncsi lennék...óriási szerencsével és jó szimattal valszeg.
Kb olyan szerencse kell hozzá mintha a saját orrunkal találnánk sza.vasgombát!
Itt van a régi "bőröndös" Supraphon lemezjátszó
Ez legalább annyira szocreál mint a csepeli sztk, azért belekukkantanák a belsejébe
Ez meg az erősítős NZC-160, ilyenünk volt, de már nincs meg sajna
|
Bejelentkezés
Hirdetés |