Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
Jó lenne kijavítani ennek a jumpernek a megjegyzését és a képet kicserélni, ugyanis erre semmilyen mérőcsipesz nem csatlakoztatható rá ez egy sima zárt jumper! Úgyhogy most kicsit átvágva érzem magam finoman fogalmazva és nem először.
Reklamáltál az ügyfélszolgálaton, és azt a választ kaptad, hogy rossz a leírás a honlapon?
Valóban típus keveredés gyanús az eset, hétfőn utána járunk és helyre tesszük az adatlapokat.
Az "átvágásról" meg csak annyit, hogy adatlap pontatlanságok előfordulhatnak ugyan - hol nem? - de én nem tudok olyan esetről, amikor jogos reklamációt ne orvosoltunk volna.
Kedves HEStore csapat!
Válaszolnátok az ajánlott levélként való kiszállítással kapcsolatos eszmefuttatásra is? üdv: Müszi
Hát legyen, igyekszem kimerítő választ adni.
A dolog sokkal komplexebb, mint amilyennek látszik. A levélként való küldésnek vannak olyan technikai kritériumai, amiknek való automatikus megfeleltetés jelenleg nem áll rendelkezésre. Rendeléskor automatikusan tudnia kellene a programnak, hogy amit rendelsz, az milyen össztömegű, milyen kubatúrájú, egyáltalán a posta beveszi-e levélként, stb. Ez nem kevés cikknél nem kevés adatrögzítési munkát igényel, ráadásul jelenleg különféle csomagolási módokat is használunk, ami tovább komplikálja a dolgot. Már egy ideje folynak ilyen jellegű adatrögzítési munkák, de addig nem lehet a rendszert bevezetni, amíg ezekkel el nem készülünk.
Köszönöm a válaszod, viszont lenne még egy apró hozzáfűzni valóm. 2kg-ig simán lehet cuccokat levélként küldeni. Én rengeteget szoktam postázni, és ha mondjuk egy ATX alaplapot adok fel az is elmegy ajánlott levélként.
A méret nem igazán számít, a súlyt szokták nézni. üdv: Müszi
Nem is azzal van a gond, hogy 1 valamit magán személyként fel tudsz-e adni, hanem azzal, hogy egy automata rendszer 100%-os biztonsággal és korrektül beárazva tudja-e ezt kalkulálni. Amint emberi döntés szükséges hozzá, abban a pillanatban borul a rendszer és a költségráfordítás miatt az árak nem fognak tetszeni senkinek sem.
És most kiküldenétek a futárral 5db jumpert, hogy jól érezzem magam?
Csak vicceltem, nem lenne pofám még ajtót nyitni sem ennyiért.
Szia!
Érdeklődnék hogy sikerül-e beszerezni ezt az alkatrészt? Üdv: Ervin
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de TCRT5000-es alkatrészt be tudtok szerezni? mert a honlapon nem látom
Szia!
Nem jártunk sikerrel, sajnos nem tudjuk ezt a terméket szállítani.
Árulhatnánk, ha lenne. Közvetlenül importálni mostanában biztosan nem fogunk, szerződött beszállítónál pedig nincs készleten.
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani hogy kapható-e Graetz híd? Nem találtam a kínálatban viszont lehet csak nem értek a kereséshez. Köszönöm
Üdv,
Lehet kapni most, vagy esetleg a közeljövőben kaphatóvá válik transzformátor ami 220V/2x28V 120-150W és szekunder oldalon legalább 4-5A áramot tud üzembiztosan leadni? Köszönöm
Igen tudna lenni. Alapból nem tartjuk az egész toroid sort, de igény esetén tudunk hozni olyat is, ami most nincs kínálatban. Viszont a nagyobb tartományban általában európai raktáron sincs mindig készlet, ezért az átfutási idő miatt telefonon (vagy mailben) érdeklődj a HESTORE beszerzési osztályán.
Viszont egy fontos dolgot tisztázni kell: az írt teljesítmény elvárás a pontos vagy az áram? 2*28*5 >150W! Amennyiben a 250-300W tájékán járunk, akkor az kb. 13000 Ft lenne.
Sziasztok,
A HD-113 panelfúróról mudnátok valami infót adni? Leginkább a befogatható fúrószárak mérete érdekelne. ÉS a HGK 122 készletben lévő fúrók méreteiről lehet tudni valamit? Köszönöm
A HD-113-nak ki is van írva, hogy 3 mm-ig képes befogni a fúrószárakat. a legkisebb patronba a 0,8 simán befogható még.
A fúrószár készletben pedig ha jól emlékszem akkor a legkisebb fúrószár 1mm-es a legnagyobb pedig 2 vagy 2,5 azt hiszem.
Látom a hiba forrását
230/2*24-28V-ot előállító trafó kellene 120W környékén
A TST szériából tudunk hozni 2x24V 120VA-es toroidot.
8000 Ft körülire jönne ki néhány nap átfutással. Ha érdekel a dolog, keresd Török Istvánt a beszerzésen.
Ez az LCD nincs benne abban a kategóriában, ahol lennie kéne, csak az akciósak között látszik.
Üdv! Kérdésem annyi lenne, hogy hangszóróhoz tudtok-e szerezni membránszegélyt. Van egy régebbi dual hangfalpáram és hát már kicsit kiörgedett a gumi...
A külső átmérője 22 a belső 20 cm (+5mm a ragasztási szegély) Vagy esetleg ha tudtok infót honnét lehet rendelni az oldal címét privát üzenetben. Nagyon megköszönném.
(Bocsi a dupla postért)
Találtam HESzore-n, csak jó kérdés, hogy ez mos melyik átmérőre vonatkozik... Külső, vagy belsőre? Bővebben: Link A hangfal amiről szó van egy dual cl 160. Bővebben: Link A link szerint 245-ös a hangszóró benne (gondolom felfogatási szegéllyel együtt, mivel én 220-at mérek a membránszegélyre....) |
Bejelentkezés
Hirdetés |