Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Igen, jól olvastad, bármennyi pénznemet tudsz csatolni a fiókodhoz, és amennyiben x valutában jön a pénzed, és van olyan x pénznemed felvéve akkor oda pakolja be a pénzed.
Üdv, Blint
Értem.
És akkor mi van, ha felteszek valamit x USD-ért az illető meg mondjuk németországból az euró alapú számlájáról megvásárolja? Akkor átváltja dollárra és úgy kerül az én számlámra, vagy ha nyitok euro számlát, akkor euróban kapom meg?
Mindig olyan valutában kapod a pénzt amiben meghírdetted, attól függetlenül, hogy a vásárlónak milyen pénzneme van.
Sziasztok!
Elnézést, ha kicsit OFF lesz, de nem tudtok weboldalt javasolni, ahol sportszereket lehetne vásárolni, ami kötődik az angol premier ligához? 3 garnitúra komplett felső, nadrág, sportszár, stb kéne. Tehát olyan oldalt keresek, ahonnét pl hozatják azok is, akik a vaterára pakolják fel jó kis haszonnal 2 hetes szállítást ígérve, mégis olcsóbban tudják adni, mint a magyar boltokban kapható. Köszi!
www.sportsdirect.com
Köszi, megnézem...
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni ,hogy lehet Paypal-ról levásárolni a rajta lévő pénzt. Hiába vásárolok bár mit ,a kártyáról szedi le ,nem a Paypal -ról. Mellékesen kérdem ,változtatott már valaki nevet Paypalon ? Köszi !
Szia!
Én változtattam nevet, a supporton belül van egy opció (sajnos nem tudom pontosan, mert már rég volt). Tulajdonképpen csak egy email-t kell megfogalmazni, hogy miért szeretnéd kezdeményezni a változtatást.
Sziasztok!
Eladtam az első dolgot az ebayen . 23 USD az áru +5.5USD a posta. A probléma csak az, hogy az árból alig több mint 80% (80.24) marad, úgy hogy a listázási árat nem számoltam. Ez qa kevés. Az árból és a postaköltségből is levon 11%-ot (0.605+2.53USD), ez még ok. -egyelőre nem vonta le, csak nyilvántartja mint tartozás. Aztán levont még 1.41 dolcsit kapásból, ennyivel kevesebb került a számlámra. A listázási ár 0.5USD+0.5USD. Két termék kelt el a tízből, szal még van rá sansz, hogy elmegy valamennyi. Ha nem, akkor 17.455 USD haszon marad. Az nincs 76%... Csak én érzem úgy, hogy ez rablás?
Tehát arra senki nem tud választ ,hogy miért a kártyáról szedi vásárláskor a pénzt ?
Csupán ötlet, de nekem két lehetőséget adott,vagy utalok lóvét a paypal számlámra vagy hitelesítem a hitelkártyámat. Én inkább utaltam de ha hitelesítek akkor onnantól mivel a hitkártya ráterlehelés nagyon gyors gyak. azonnali ezért nem az egyenlegről veszi le . Csak ötlet . Vedd fel a kapcsolatot a supportal nagyon készségesek !
Sziasztok!
Tele van a V.tera ezzel a Dunlop dupla teleszkópos mounten bike-al. Nem tudja valaki honnét rendelhetnék én is külföldről a fiamnak? Köszi!
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni: Ebay-en rendeltem egy procit, és ki is akartam fizetni PayPallal a cuccot, de a fizetés végén az eBay hibát írt ki. PayPal regisztrációmhoz bankkártya van hozzárendelve, és a vásárlás a kártyát terheli. Később megbpróbáltam mégegyszer fizetni, immár sikeresen, azonban a netbank felületemen (CIB) a zárolt összeg kétszerese a kifizetett árunak, tehát olyan, mintha az egy áruért kétszer fizettem volna. De nem fizettem kétszer, mert a PayPal felületen az adott összeg csak egyszer van levonva, és a netbank felületen a számlatörténetben is szintén egyszer. Mit tegyek, hogy az áru ellenértéke csak egyszer legyen levonva? Vagy a zárolt összeg fel nem használt része feloldódik? Tanácstalan vagyok, légyszi segítsetek! üdv: Müszi
Sziasztok szeretnék rendelni Ebay-röl egy alkatrészt lenne itt valaki budapesti lakos aki ebay-ezik és megrendelné nekem a kiszemelt terméket természetesen előre kifizetem neki az árát!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Ebay-nél van olyan funkció, mint a vateránál a levédett ajánlat.A vatereánál ez a levédett ajánlat:A levédett ajánlat egy olyan licitálási rendszer, melyben a megbízott automatikus licitálási rendszerünk licitál Ön helyett. Önnek nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne. Ezt az összeget írja be a terméklapra, az Az Ön ajánlata mezőbe. Ha van akkor melyik ez a funkció? Üdv.
Szerintem ez automatikusan így működik. A megengedett maximumig licitál helyetted.
Sajnos nem hiszem, hogy így menne. Ezt érzésem szerint be kell állítani, valahol amit nem tudok.
Szia, egyszerűen írd be azt az összeget, amit még szánsz rá. Ennyi. András
szia!
Ha beírom az összeget, akkor az nem azt jelenti, hogy az felemelkedik az aktuális árrá?
Nem. Annyira emeli csak meg, amennyi ahhoz kell, hogy az előző legjobb ajánlatot felüllicitáljad (nem a most aktuális licit szintjét, hanem azt, amit az aktuálisan nyerésre álló delikvens a számára legmagasabb elfogadható összegnek megadott - ez ugye nem feltétlenül az, amit kiírva látsz).
És akkor az hogy van amikor azt látom , hogy pld.156ról felugrik 186-ra.
Nem érted.
Elindul a licit. Minimum ár 10 peták. Pistike beírja, hogy 180. Erre 10 peták lesz az ár, és Pistike lesz a nyertes (mivel 10 petákkal már övé a legjobb ajánlat, és az a legkisebb elfogadható ajánlat). Jössz te. Látod a 10 petákos árat, beírsz 55-öt. Mivel Pistike 180-t adott meg, te pedig csak 55-öt, ezért Pistikéé marad a cucc, de immáron 55 + minimum next bid lesz az ára (ez talán 60 lesz így). Azért emelkedik meg a te ajánlatod fölé az ár, mivel csak így "esel ki" a licitálásból. Ha ezzel szemben 250-et írsz be, akkor mivel a tied lesz a legjobb ajánlat, ezért a tied lesz a tárgy, mégpedig 180 + a minimum next bid-ért (ez talán 190 lesz így). Azért eddig emelkedik az ár, mert csak itt esik ki Pistike (hiszen ő 180-at ajánlott). Tehát ha megadsz egy számot, akkor addig fog emelkedni az ár, amíg van két licitáló (te, meg akié most éppen cucc), és mindkettőtök magasabb maximumot adott meg, mint az aktuális ár. Azt, hogy a másik mekkora maximumot adott meg, nem tudhatod előre, mivel a rendszer nem emeli meg az árat, csak ha jössz te is, és te is elkezdesz licitálni.
Köszönöm így már világos. Még annyit Euból érkező áruk nem vámkötelesek ugye?
Üdv:pumpa
Ha az EU-n belül adják fel, akkor nem.
De az nem ritka, hogy az eladó ugyan az EU-n belül lakik, de ő csak közvetít, és ő is Ázsiából rendeli a cuccot, és rögtön a te címedre - ergó nálad landolhat a vám+áfa fizetnivaló... Erre rá kell kérdezni, hogy melyik országban adja fel. Aztán persze vagy igazat mond, vagy nem.
Huh, nem semmi türelmed van!
András
Hát ez nem ebay de gondoltam itt is megkérdezem hátha valaki tud segíteni.
http://www.alibaba.com/product-gs/570691177/Compatible_projector_la...2.html Ilyen oldalról valaki rendelt már? Illetve hogy működnek a dolgok? |
Bejelentkezés
Hirdetés |