Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát remélem is, különben nem lesz levél... :yes:
Valami kezd nem stimmelni velem. Voltam ma horgászni, de már nincs hozzá akkora kedvem, mint évekkel ezelőtt. Valami nagyon megváltozott.
Ez sokmindennel és sokmindenkivel így van... Volt időszak, mikor az elektronika nem kötött le, nem volt hangulatom hozzá. Most a fórumozás van soron. Majd csak elmúlik ez is...
Nem a Balatonon voltál? Én azóta nem járok pecázni, mióta 8 év alatt a 8-szorosára emelték a területi jegy árát!! Pedig mellette lakom, és 58 éve dobtam be először!
hello mindenki. szeretnék valakitől segítséget kérni, amennyiben lehetne skype-on. van egy (ha jól olvastam itt-ott) aszinkron motorom panellal és mindennel együtt. segítséget szeretnék kérni h hogyan tudnám megépíteni úgy, h hálózati áramról szépen muzsikáljon.
amennyiben valaki vállalja h segít egy totál kezdőnek, írjon egy skype nevet akár privátban és felveszem vele a kapcsolatot. ezer hála előre is.
Első hozzászólásoddal máris az OFF-ban dolgoztatnád az embereket.. ejj ejj..
elnézéseteket kérem, csak amint láttam itt e legnagyobb az aktivitás
Sziasztok! hát nem tudom de szerintem másnak is volt már ilyen problémája: hogy lehet kiszedni egy olyan csavart aminek szét van menve a feje? már a vaskloridon gondolkoztam de az mindent szétszedne nem csak a csavart
Ha kifúrom utána még lehet a lyukba csavart tenni?
Ha ügyesen fúrod lehet. Mekkora a csavar?
Szia!
Meg tudnád, tenni, hogy a mondatokat nagybetűvel kezded és hanyagolod a szlenget(kezdő kérdések sárga négyzete/fórum szabályzat)?. Köszi
az attól függ hogyan csinálod. én úgy szoktam megoldani, h állványos fúróba a csavar méretéhez viszonyítva kb 1/3 akkora fúrószárat befogatom és áttolom rajta. azért használom állványos fúrót, h végigi a csavarban maradjak, ne rongáljam menetet a furatban. nah, miután kifúrtam, egy erre a célra készített szerszámot finoman belekocogtatok a furatba, amíg meg nem szorul, és kitekerem. a "célszerszám úgy néz ki, h egy kúp kicsi csúcsszöggel, a markolat meg egy sima keresztrúd a tetején. nekem ez beszokott jönni.
jha még elmaradt, tessék hűtő folyadékot használni bátran! nem spórolósan
ha a folysadék kárt okozna, ajánlom a baba olajat.
Kezd a mondatokat nagybetűvel, mert úgy jobban néz ki és itt ez a divat. :yes:
Zsáka az piszok messze van onnan. Én a Balatonon? Csak a hírekből tudom hogy néz ki.
Azé' 1920 óta nincsenek olyan :rinya: nagy távolságok kis hazánkban.
Nem a távval van a baj, hanem az anyagi korláttal. Ha lehet most nem mondom meg mennyiből élünk. Anyám rokkant nyugdíjas-özvegy, én frissen végzett munkanélküli.
Mi a szakmád? A stopp meg a bringa nem olyan drága. Persze igen messze vagy. Legalább két nap bringával, hacsak nem vagy versenyző.
Egy boldogabb korban (Nagyfaluból), jártunk a Gyomai-Siratóra, Körösökre (Fekete,- Kettős,-Hármas), Tisza (Tiszalök, Gulács/Igonya/, Tiszabecs, Kisköre) de már nem "fussa".
Kinek mi a véleménye a mostanában esedékes 'nagy' viharokról meg szupercellékról meg hasonlókról? Tényleg komoly vagy csak unatkoznak az emberek?
Szerintem túl sok filmet néznek az emberek..
Most néztem merre van Zsáka, Tőletek 4 km-re folyik a Berettyó , ott nem lehetne horgásznod? Egyébként sokat jártam a környéken. Vannak barátaim Berettyóújfaluban, jártam a Keletire horgászni vagy tíz éven keresztül. De a környéken szinte minden település környékén van horgásztó.
Tudom az anyagiak. De vannak vad vizek, vagy voltak mert pár éve már nem voltam és nem tudom most mi van.
Kerskedő és középfokú vegyipari technikus.
Ha tudni akarod: le van rabolva minden. Konkrétat nem mondok, mert akkor annak rasszista hangja lenne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |