Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Langyos, langyos ...
![]()
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy precíziós ellenállásból (0,1%) amelyikből nincs készleten abból nem is lesz, vagy pedig nyugodtan megrendelhetem csak várni kell a beszállításra?
Nem tartjuk bent az egész sort, mert mert van beszállítónk 1 napi járóföldre. Persze előfordulhat olyan érték, ami nála sincs éppen, de ennek azért kicsi a valószínűsége. Szóval lehet rendelni bátran, gyűjtő fuvarban pár nap alatt beérkezik.
Ő: Bővebben: Link a fejléc és a fénykép szerint 0.5mm-es, a leírás szerint meg 2mm széles.
Az világos, de a 2mm, az mire vonatkozik?
Az pedig a szélességére. Az 1,5 m pedig a hosszúságára.
![]()
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a T25.0 tároló fiolából mikor töltitek fel újra a készletet? Erre gondoltam Előre is köszönöm a választ.
ez a termék: http://www.hestore.hu/prod_10026114.html képes 2 cellásat is feltölteni? mert az adatlapból azt veszem ki hogy igen, de nem vagyok benne biztos. köszönöm
közben látom hogy a 2-es végződésű tud 2 cellát tölteni
Szia!
Ez egy 4,2V-os típus, tehát egy cellához jó.
Raktárra nem hozzuk, viszont rendelésre tud jönni, dobd a kosárba, amennyi kell!
A precíziós ellenállásokkal kapcsolatban az lenne kérdésem, hogy ahol ilyen formában van megadva az értéke, mint pl. itt, tehát jelen esetben 73R2, az azt jelenti, hogy ott van a tizedesvessző,tehát 73,2 Ohm-os?
100%, hogy igen. :yes:
Köszönöm szépen(csak biztos akartam lenni benne)!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amelyik tasakba az ellenállásokat szoktátok csomagolni, (sima átlátszó 60*100as tasak) olyat külön nem lehet-e venni? Ami van fent (ez) az nekem túl nagy. Ha meg lehetne oldani azt nagyon megköszönném
Sziasztok!
A uPC1237-es IC várható valamikor a közeljövőben? (Ha igen, mikor?)
Hali, amit keresel nem raktári típus, de rendelhető pár napos átfutással.
Ha itt nem, akkor nézz be a vakerára; ott 100db-osával kapható sokféle méret.
Van 6-féle méretben, de nem forgalmazzuk, mert nem éri meg a vele járó könyezetvédelmi adminisztráció
![]() Mennyire lenne szükséged? Esetleg legközelebb nem ragasztjuk rá a matricát ![]()
Egy 100db jól jönne. Gondolom ekkora mennyiségben nem megoldható
![]() ![]()
A gomb méretét rávezettem az adatlapra. Ha nem is bőven, de befér a dobozba.
Szia!
Én annak örülnék, ha minden lednél fel lenne tüntetve a nyitófeszültség és az áram, mert sok időm elmegy azzal, hogy a farnellnél keresgetem a ledek adatlapját.. ![]()
Szeretnék szólni, hogy ENNEK a terméknek nem megfelelő az adatlapja. (STEVAL-IHT005V1 használati utasítása van csatolva.) Konkrétan a kapcsoló méretei érdekelnének.
Aztán ENNÉL a PIC adatlapjánál hibát jelez az acrobat. (A fájl sérült és nem sikerült megjavítani.) Illetve, ennél a doboznál Link vajon mekkora az előlap? 48x88, vagy 48x63?
Köszönjük az észrevételeket, az adatlapokat javítottuk.
A doboz előlapja 48x63mm |
Bejelentkezés
Hirdetés |