Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Általános probléma, főleg tervrajznyomtatóknál.
A nyomtató karakterkészlete nem ismeri a postcript 3-at. A pdf, mint tudjuk scripteket küld a nyomtató felé, ezt esetenként félreértelmezi. Ilyen esetbe nyomtatás/speciális/nyomtatás képként opció bejelöl. Így bittérképként küldi a nyomtatóra a képet, brutálisan lassítja, de legalább jól nyomtatja. Üdv
Toner a kaka (mint írtam)
Atom kontrasztos: kézzel kitapintható a lapon, olyan vastagon van.
Látatlanban én is erre tippeltem. Szoktak vele tervrajzot nyomtatni, de csak A3-as méretben, mint sima nyomtatóval.
nyomtatás/speciális/nyomtatás képként opció bejelöl Ezt hol találom? Acrobat Reader, vagy nyomtató beállítasai? Csak mert sehol nem találom.
A pdf nyomtatásánál (acrobat reader).
Köszi, megvan. Talán ez az egyetlen hely, ahol nem kerestem.
Itt találtam hozzá drivereket. Valamelyik nem oldaná meg a problémát? Az okozhatja a problémát, hogy nincs fent a Postscript driver? Nem vesznek össze a driverek, ha mindet (PCL, PS, Visual PS, GDI) felteszem?
Esetleg nem lehet, hogy az Acrobat 9+ okozza a hibát? Angol fórumokon olvastam (én, meg az angol tudás!
![]()
Félreértesz!
A nyomtató karakterkészlete nem tudja a ps3-at (sokszor rá is matricázzák) Szóval felteheted a legfrissebb acrobatot, a problémád nem lesz megoldva. Ha nem pcl6 nyomtatódrájvert, hanem PS drivert használsz, a probléma akkor se lesz megoldva, csak valamivel gyorsabb lenne. Üdv
Most tudom folytatni a Brother-nyomtató problémát..., megvan a megoldás!
Beszereztem egy utángyártott toner tartályt (valójában eredeti gyári, csak után-töltve), most kifogástalanul nyomtat ismét! A boltos szerint csakis Brother-porral szabad utántölteni, sőt nyomtató-típusonként is más-más a por. Hát, a por, amit korábban vettem Brother-ként, mikor kibontottam, valójában Samsung volt (de az eladó állította, hogy az mindegy...). Szóval, nem mindegy! Köszönöm a hozzászólásokat!
Üdv!
Nincs valakinek esetleg egy Kyocera Fs 1016 MFP, vagy Kyocera Fs 1116 MFP, vagy Utax CD 1316 típusú multifunkciós lézernyomtatója? Hibás, vagy nemhasználatos is érdekelne. Esetleg másmilyen Kyocera vagy Utax márkájú multifunkciós gépet ,vagy másolót is vennék. Kérem, ha valakinek volna, akkor kérem szóljon. Nagyon fontos volna most. Köszönöm előre is.
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy Samsung ML- 2571N hálózatos nyomtató olyan hibát produkál, hogy működik szépen de folyamatosan villog a piros led a felkiáltó jel alatt és a sz.gép ezt írja ki kevés a festék szint. Már vagy 5 ilyen nyomtatóval találkoztam amit javítási szándékkal hoztak be hozzánk és most az enyém is ezt csinálja már és még nem sikerült rájönni hogy miért csinálja , odáig oké a dolog, hogy az oldal számlálóval van valami gond mert kiüti a biztit a cartridge-on és a hiba marad akár mennyi biztit teszek rá és 0% nak jelzi .
Epson DX4400-as multifunkcióshoz nem tud valaki véletlenül szervíz progit amivvel resetelni zudom a tintapatronokat meg az egyéb számlálós dolgokat?
Szerintem a jó öreg "tervezett elavulás" a hiba.
Lehet, úgy van megírva a fw: 10-dik tonercsere után tiltson le a francba. Ki tudja ezt bebizonyítani? senki! Olyan progit írnak amilyet akarnak. Ha kinyomja a 60mA-est, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindent jól csináltál (szerintem) Üdv
Én is erre gondoltam, hogy x toner csere után letilt . A legtöbb gépben mint pl az enyémben közel 60000példány van! Csak azt nem értem ha ilyet csinálnak benne akkor szerintem az lenne a logikus, hogy azé tiltson le mert a fixáló teflon elkopik , de ezt már úgy érzem rejtély marad .
Már bánom, hogy eladtam a 1010 -es HP-t azzal soha semmi gond nem volt egyszer kellett fixfóliát cserélni mert elakadt benne a papír és tesóm beletúrt ollóval de azon kívűl semmi baja nem volt és majdhogy nem 100000 volt benne .
Ha valamiféle fixáló felújítást kérne és ezért állna le, akkor a gyártónak meg kellene magyaráznia, hogy miként lehet ezt elvégezni, de így semmiféle magyarázkodásba nem kell bocsátkoznia, mivel rejtély a hiba.
Mondok egy példát: Digitális konyhai mérleg, kb 4 éves, napi használat, a jóég tudja hanyadik elemcsere. Legutóbbi elemcsere után E1 hiba. Elem tökéletes, belenéz, semmi hiba. Megkérdem, mi ez, ha nem előre megírt program? A tervezett elavulás azt hiszem megérdemelne egy topicot itt a HE-n
Sajnos ez mai kor vívmányai nem arra megyünk rá, hogy valami sokáig tartson mint régen. Sajnos ahogy haladunk a korral egyre rosszabb lesz .
A tervezett elavulás azt hiszem megérdemelne egy topicot itt a HE-n
Egyetértek, támogatom! Mármint ha nem a gyártók szapulása a téma, hanem az ilyen "tervezett elavulás" kivédése. Akár megelőzése, akár javítása, stb. Egyik ismerős meséklte, találkozott olyan nyomtatóval, amiben ki kellett cserélni egy panelt "utángyártottra" (valami PIC-es cucc), és utána működik rendesen. A témaindító lehet pl ez:
Hopsz lemaradt a link: A Villanykörte Összeesküvés
Hello!
Hp psc 1400 nyomtató új patronokat kapott, és minden bekapcsoláskor nyomatja a tesztoldalt, pedig vissza van bele rakva, hogy beolvassa. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni. Lassan elfogy a tinta az új patronokból. Próbáltam már úgy is, hogy nincs bedugva az usb kábel. Ha nincs kikapcsolva, akkor nem lesz baja hosszú távon? Másik nyomtató szintén HP decemberben vásárolt, összetörték a scanner üvegét. Mivel lehet helyettesíteni? Lexmark nyontatóból átlehet rakni bele az üveget?
Szia, nem nem lesz semmi baja ha bekapcsolva marad. Hogy a Lexmarkbol at lehet-e rakni a szkenner uveget, Te magad tudod a legjobban. Fogsz egy meroszallagot, es megmered midkettot. Amennyiben talal a meret, persze, hogy at lehet rakni. Egy kis ketoldali ragasztoszalag vagy szilikon legyen azert kezugyben. Ha nem talal a meret, elmesz az uvegeshez, es levegatsz meretre egy darabot.
Köszi a választ!
Akkor ezek szerint sima mezei ablaküveg van csak benne. Ezt jó tudni.
Sikerült átszerelni, igaz kb. fél centivel nagyobb volt a donor, de megoldottam. Kb. 0,5 cm vastag az üvege, vékonyabbra számítottam.
Orvendek, ha sikerult. Remelem mukodik is.
Igen működik. Az egyik csavart csak kb. 85% ig sikerült behúzni az üveg miatt, így picit eláll a jobb hátsó sarka, de a működik rendesen, csak egy kis szépséghiba. Örüljenek, hogy ennyivel megúszták.
![]()
Sziasztok!
Van egy HP nyomtatóm, aminek a paneljén elszállt egy tranzisztor. Mellékelve feltettem egy közeli képet róla. Eldurrant, így nem tudom megállapítani, hogy mi lehetett ott. Hogyan tudnám kideríteni, van mit tehetnék a helyére?
Szia!
Szervízdoksit kellene keríteni a nyomtatóhoz, amiben van kapcsolási rajz.
Photosmart C309 a típusa, de sajnos sehol sem találok hozzá valót.
Hello,
nálam ugyan ez a szitu egy hp desjekt f380-as nyomtatóra. 21 és 22-es festékpatronnal. Már egy ideje szórakozom vele,de egyenlőre nagyon úgy tűnik,hogy patron cserénél nem voltam elég óvatos és visszarakáskor megsértettem vmit....Az a rész, amibe bele megy a patron nálam van egy kis horpadás ezen az enyhén réz színű vezetőn. Nálad nem áll fen ilyesmi? üdv
Sziasztok!
Licitáltam egy 2004-es (C4092A) típusú tonerre, bontatlan. Szerintetek mennyi a valószínűsége , hogy szépen fog illetve nem fog szépen nyomtatni. Várom a téteket. ![]() Köszi
Üdv! egy kis segítségre lenne szükségem!
van egy Samsung ML-2851nd-s nyomi, a smart panelen a következő hiba üzit adja: NYILT HŐ HIBA, csatlakozók a fixálóban rendben, nem mérek "szakadást" az izzón sem , tudja valaki hogy mi búbánat lehet vele??? Előre is köszi szépen! Üdv: Julcsika
Az én licitem: ha jó alaposan felrázod, én egy 60%-ot adok, hogy működik, és szintén 60%-ot fedettségre. (Amit eredetileg le kellett volna fednie, annak 60%-át fogja.) Amúgy én 3000-ért vettem utángyártott, utántöltött tonert, ugyanilyen típust. Sajnos nincs lapszámlálóm, de április óta van a nyomtatóban, és még nem volt vele gond. Ált 2000 oldalt szokott kibírni, ami nekem 1-1,5 év. Sokkal többet bír, mint az eredeti. Már vagy 4-et elhasználtam. Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete lapszámlálóra, az jól jönne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |