Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   129 / 199
(#) pajti2 hozzászólása Aug 6, 2012 /

Kiülős vendéglátókról jut eszembe, a kajáláshoz valami normális kézmosási lehetőség ugye akadni fog?

Ugyan az időjárás előrejelzés csak valami kicsike csepergélést jósol szombatra, de azért tud kellemetlen lenni egy nyári zápor is, ami 25 fokban elkap bennünket. A térképen jelölt részét a Bókay-nak nem igazán ismerem. Akad ott valami vész-fedél nyári zápor esetére?
(#) Auf válasza Gafly hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Igen. A kávé az biztos. Jön még egy kollégám is, hoz egy kis marketing anyagot is. Pedig csak elkértem a gépet, meg a kapszulákat, ő meg kedvet kapott hozzá hogy jöjjön. A kis kiülős kis helyre emlékszem tavalyról.
(#) janikukac válasza AZA hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

A vajdaságiakkal nem tudsz lemenni? Ha gondolod, beszélj potyoval !
(#) potyo válasza janikukac hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Már beszéltünk, más okból nem tud jönni.

Egyébként van még valaki vajdasági, aki jönne?
(#) pajti2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Meg szúnyog is?
(#) pucuka válasza pajti2 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Ne aggódj, ha elég sok sört iszol, nem is fogod érezni.
(#) Cs István válasza pajti2 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Szúnyogoktól nem kell tartani, gyérítve vannak.
Bokaytól 5km-re lakom, most jöttem be a kertből (locsoltam), egyetlen csípést sem észleltem.
(#) granpa hozzászólása Aug 6, 2012 /

Urak és szép leányok!
Valaki vállalkozna egy expediálásra: üstház behozatal Pünkösdfürdőről a Bókayba. Mondjuk csütörtökön, vagy pénteken, még nem fixáltam időpontot, de bármikor mehetünk, a kolléga is nyugger. Valaki ajánlotta (a kerthez közel), hogy nála elfér addig, míg átvisszük a tetthelyre.
A lapomon ott a vezetékes, és a mobil számom is; vagy írjon, aki vállalkozik, akár priviben is (közel leszek a sz.géphez, itt vagyok már Pesten).
(#) Auf válasza Cs István hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

A locsolás közben ittál sört? Mert, akkor megvan, hogy mért nem érezted...
(#) lui144 hozzászólása Aug 6, 2012 /

Szeretném jelezni, hogy ha rám törne egy GM típusú eszméletvesztéssel járó epilepsziás nagyroham, akkor ne essetek pánikba. Ilyenkor ez a teendő:
A beteget fektessük a földre, a feje alá tegyünk ruhát, a görcsök alatt óvjuk meg a rángások okozta sérülésektől, de ne fogjuk le, a foga közé ne erőltessünk semmilyen tárgyat, ne nyúljunk a szájába. A roham általában 1-2 perc alatt lezajlik, ezt követően, a többnyire eszméletlen személyt fektessük az oldalára (ún. stabil oldalfekvés), hogy a nyál esetleg nyelvsérülésekből származó vér ki tudjon folyni a szájából, ne lélegezhesse be. Ha 5 perc alatt nem szűnik meg a görcsroham vagy egymás után ismétlődnek a rohamok akkor haladéktalanul mentőt kell hívni. Mivel epilepsziás vagyok, így muszáj szólnom, hogy ha bekövetkezik, akkor nehogy pánik törjön ki.
(#) granpa válasza lui144 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Szia!
Légy teljesen nyugodt; volt osztálytársam, barátom is hasonló gonddal, én biztosan tudom kezelni a dolgot, és ott leszek a HE-n! Kálmán
(#) Frankye válasza lui144 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Nyugodt lehetsz, leszünk ott néhányan, akik kezelni tudják a helyzetet, ha úgy adódik, de nem fog.
(#) nagy hoho válasza pajti2 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Te gyárilag egy aggódó típus vagy? Nézd a dolgok jó oldalát. Minden rosszban van valami jó.
(#) lui144 válasza granpa hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Ez megnyugtató. Így már nyugodt vagyok.
(#) lui144 válasza Frankye hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Nyugodt leszek. Ez is megnyugtató, hogy többen is tudják, mit kell tenni. Én is remélem, hogy nem kerül rá sor.
(#) granpa hozzászólása Aug 8, 2012 /

Helló! Kell az üstház, vagy nem, lesz szállító vagy nem?
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Aug 8, 2012 /

Előző kérdésem tárgytalan, megnéztem a műtárgyat; 30 éve az udvaron, lomok alatt, szétesőfélben (ha elmozdítnám, egészen). Sajnos idős kollégám nem nézte meg mikor megbeszéltük, hogy esetleg kellene. Sajnálom.
(#) Gafly hozzászólása Aug 9, 2012 /

Az a három "no name" versenyző ki ott az elsők között?
(#) Ballage hozzászólása Aug 9, 2012 /

Halihó!

Mintha már kérdeztem volna, de valaki a tavalyi vagy tavalyelőtti HE találkára hozott egy doboz kétlyukú ferritmagot. Azt szeretném kérdezni, hogy nem volna-e még ezekből, mert vevő lennék rá.

Előre is köszi! Ballage
(#) granpa válasza Ballage hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Szia! Ha csak 5 nappal előbb írsz, hoztam volna vagy 10 db.-ot, de most 200km-re vannak tőlem. :yes:
(#) Ballage válasza granpa hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Hát, sajnos csak most jutott eszembe.... :-/
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Valószínűleg ők lesznek: Bővebben: Link Valaki javasolta, hogy regisztrálja őket, de most nem találom.
(#) st3 válasza Ballage hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Szia!
Lehet, hogy nálam láttad, egészen kicsik voltak, ha van még és megtalálom viszek belőle.
(#) Ballage válasza st3 hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Ilyenek voltak (a tranyó csak a méretarányok miatt van a képen). De jó lenne, ha meglenne... Előre is köszi!

PICT0001S.JPG

(#) Cs István hozzászólása Aug 9, 2012 /

Sziasztok.
Vannak idősebb TV-kből bontásaim.
Fekete-fehér gépekétől és a kezdeti Orion, VT szinesektől már nagyon rég megváltam, de

régi Grundig, Precizion shassék (hiányosan) még vannak.

Hogyha a gyűjtő, restauráló Kollegáknak kellene ezekből a tipusokból, jelezzétek
elviszem a Találkozózóra.
(#) Sarok Adrián hozzászólása Aug 9, 2012 /

Sziasztok!
Van itthon egy nixie csöves 10 digites ZAHLER gyártmányú frekvenciamérőm (Precíz termosztátos kvarccal), ami frekvenciát nem mér (A bemeneti kártyával van valami), de előállítani tud.
Ha valaki esetleg vevő lenne rá, akkor elvinném magammal, de amúgy nem szeretném cipelni, mert Rack fiók méretű és van vagy 20 kg.
(#) Sarok Adrián hozzászólása Aug 9, 2012 /

Olyan,mint ez, csak 1 kártya van benne

Bővebben: Link
(#) janikukac válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Én is ilyen helyzetben vagyok a Fahrenheit 28020-as állomásommal. Ha valakinek kell, szóljon, hiába nem akarom utaztatni 300km-t. Apróba is felraktam..
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Miért? Legfeljebb visszaviszed és lesz egy madárlátta pákád is.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Csak sajnos így se tudom, hogy hogyan viszem el a sok-sok mindent magammal Pestig, nem hogy még ennek is legyen hely..
Következő: »»   129 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem