Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbi alkatrész beazonosításában. Mikrokontroller és a többi alkatrész között teremt kapcsolatot, de jó lenne tudni legalább nagyjából, hogy milyen funkciókat láthat el... Köszönöm.
Fénycsöves lámpa tirisztora,vagy triakja rövidzárlatos. mi az alkatrész adatai:13003D
Sziasztok! Tudnatok segiteni, hogy a kepen lathato alkatresz megis mi lehet? A felirat rajta D vagy 0 205 es y409y6 Sajnos en is csak ennyit tudok rola, ami a kepen van. Illetve meg annyit, hogy ez egy olyan nyakon van, ami egyfazisbol keszit 3 fazist szervomotornak.
Szia!
A mellette látható 8 lábú IC-re mi van írva?
3844B es vagy z vagy 2 425
Na hát ez a másik IC egy PWM kontroller. Valamilyen műveleti erősítő lehet ez az "ismeretlen" alkatrész. Egyébként mi a baja ennek a vezérlőnek?
Amikor a motort kene inditani vagy ellenorizni hibara fut a vezerlo
Szerk: bocs a kerdeses alkatresz nem y-al hanem v-vel kezdodik
Mi a típusa ennek a vezérlőnek, miért gondolod, hogy az az alkatrész a rossz és valamilyen konkrét hibát jelez ki vagy csak általános hibajelzése van? A vezérlő típusa lenne a legfontosabb.
A hibajelzes az, hogy a zold led folyamatosan a piros led villogva jelez. Azert gondolok erre az alkatreszre, mert mar volt javitva kulso ceg altal es ez latszik is az alkatreszen.
A tipusa: servoverstaerker triodrive A Typ: BN6651.3701-K5-G1-S9
Sajnos ezekhez a Siemens dolgokhoz nem nagyon van közzétett szervizleírás, úgyhogy marad a szakszerviz.
Nem siemens hanem schiller. Mondjuk ez epp, aztan lehet siemensbe is ez van.
Az a durva, hogy ez nem tudni szakszerviz-e. De szerintem csak sima altalanos javitomuhely. Koszonom a segitseget. Azert az erdekes, hogy ilyen alkatresz nem letezik a neten.
szia !
megvan hogy micsoda a a d205 2 db optocsatoló (azért kövér) a teljes neve ild205t itt a datasheet http://www.vishay.com/docs/83647/ild205t.pdf Üdv Laci
Szevasztok!
Van egy ilyenem: K73 Y1C, négy lába van, 7x7mm, nem találok róla semmit, és nem tudom mit mérek rajt. És még egy TBA150A; kis, kerek fémtok (mint a BC107 pl.), 2 lába van. Rémlik mintha valami zéner, v. stabilizátor lenne, de nem találom az Alld.Arch.-ban sem. Köszönöm, ha valami infót tudna valaki.
köszönöm szépen
A TBA150 egy 33V-os nagy stabilitású feszültségstabilizátor IC. Varikapos hangolóegységek hangolófeszültségének rögzítésére használták, úgy, mint egy Z-dióda. Videoton tévékben volt közönséges.
Sziasztok.Van egy égető problémám.Van egy Behringer márkáju keverőm,amiben van egy három lábas tranzisztor,ez van ráírva(JRC.M7026)ami nem jo.A problémám elsősórban hogy nem tudom,hogy mi lehet a hejettesítője,vagy honnan tudnám meg rendelni ezt a tranzisztort.Már kerestem a google-ban is,de nem dob ki semmi érdemlegeset,elmentem megmutatni olyan hejeken,ahol ijen alkatrészeket rendelhetek,de azt mondták,hogy nem tudják mi ez.Ezért arra gondóltam,hogy ti tudnátok segíteni.Előre is köszönöm,a válaszokat.
Tokozás típusa? Esetleg valami fénykép, amin a feliratok is olvashatóak?
Köszönöm, így már tudom, hogy jól emlékeztem (csak hézagosan).
Helló!
Van nekem egy nagy hűtő bordám, amire rá van szerelve egy ilyen triak(azt hiszem). A kérdésem nem az lenne hogy mi is az az alkatrész, hanem az, hogy hogyan is tudnám leszerelni a bordáról... A kék bigyóra, ami szerintem triak, arra ez van írva: T955-250-12 Egy ilyen oldalt találtam Bővebben: Link Egy ilyen értéke mekkora lehet? (Nekem csak a borda kell! De nem szeretném tönkre tenni a triakot sem.)
Hello!
Rá teszed a csillag-villáskulcsot és tekered. Azért van rajta a hatlap. De szerintem egy ilyen tirisztor a bordával ér valamit. Én nem szedném le róla. üdv! proli007
Van nekem ilyenből 6, csak a borda érdekel, mivel építettem egy death of zen erősítőt és nem szeretnék 40?-t költeni másik bordára.
A villáskulcs az sajna nincs akkora, ezért nem volt még azzal próbálva. Van viszont ilyen vízvezeték szerelős cucc amin lehet álitani, hogy mekkorát tudjon befogni, na olyannal próbáltam... nem sok sikerrel.
Pedig megfelelő kulccsal mennie kell. :yes:
Hát jó holnap lehet, hogy tudok is szerezni egy ilyen nagy kulcsot. Majd írok, hogy sikerült-e és, hogy hogyan is néz ki így leszerelve.
"Majd írok, hogy sikerült-e és, hogy hogyan is néz ki így leszerelve."
Egy nagy meggyötört borda, egy menetes lyukkal a közepén..
Nincs az annyira meggyötörve csak nagyon koszos, mert el volt rakva, egy elfeledett helyre.
Sziasztok!
Ezek pontosan milyen diódák és mi a szerepük? http://obrazki.elektroda.net/33_1278046734.jpg Köszönöm!
Szia!
A középső egy Zener-dióda, a többi kisteljesítményű kapcsolódióda. A szerepük akkor derülne ki, ha ismernénk a kapcsolást. |
Bejelentkezés
Hirdetés |