Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   132 / 199
(#) Stadi válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Részemről fél 9 - 9 környékén fogok érkezni. Sajnos "hivatalos" ügyben be kell ugorjak Monorra és ott csak 8-tól lehet ügyintézni.

Esetleg ha jön onnan valaki, szívesen elhozom.
(#) Topi hozzászólása Aug 10, 2012 1 /

Fakanál kerestetik! Nagy, üstös!

Sajnos elfelejtettem azt is szerezni.
(#) Attila86 hozzászólása Aug 10, 2012 /

Ma voltam az utolsó (harmadik) személyes egyeztetésen. Elmondtam nekik hogy hol legyenek a sörsátrak, a padok, hozattam tüzelőt, intéztem villanyszerelőt (hogy legyen áramunk) stb.

Vicces, hogy az utolsó nap kell üstöt, fakanalat meg ilyesmit szerezni...
(#) Auf válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Akkor legyen a fél kilenc? Ha úgysem lesz nyitva előbb a kert, akkor felesleges ott posztolni a bejáratnál.
Attila86 azt írta, hogy intézett tüzelőt is. Azért hozom a szenet.
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Nem vicces hogy az utolsó pillanatban szólt az aki hozta volna az üstházat, hogy bocsi, de nem tud jönni.

Ma reggel szólt, akkor ma kellett intézkedni. Eddig úgy volt, hogy havranarpi hozza az üstöt, és cimborám az üstházat+fakanalat. Minden rendben volt vele, egészen ma reggelig.

Szóval nem tartom viccesnek sajnos.
(#) Stadi válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Most adnak tűzifát is? Mert akkor nem bohóckodom azzal, hogy bepakoljam az enyémet. Max. egy kis gyújtósnak valót teszek be.
(#) Attila86 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Nos igen, adnak. Oda is pakoltattam velük hogy tuti ott legyen holnap. Hogyha Topi felvette volna a telefont mikor hívtam két napig a nap minden szakában vagy visszahívott volna, akkor elmondtam volna neki hogy hozattam a Bókay-kertesekkel tüzelőt.

De sok más fontos dolgot is elmondtam volna, például hogy először visszaakarták mondani hogy mégsem adják nekünk bérbe a helyet mert nincs elég emberük. Aztán azt mondták hogy menjünk egy másik helyre, valami művelődési házba... De nem abból a fából faragtak hogy csak úgy feladom úgyhogy addig beszélgettem velük míg jobb belátásra nem tértek. Aztán hogy az első alkalommal 50000Ft-os bérleti díjat nem tudom mi okból (talán a két szép szememért ) leengedték 25-re, majd még beszéltettem egy kicsit a lánnyal és 22 lett a vége. De van még mesélni valóm, majd holnap...
(#) Stadi válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Legközelebb, ha autót, vagy házat veszek, fel foglak bérelni, ezt nem úszod meg...
(#) lui144 válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

A tűzifa probléma megoldva. Az durva lett volna, ha visszamondják a bérlést. Én sem tudom mi okból engedték le a bérleti díjat, de valamit nagyon jól csináltál.
(#) havranarpi hozzászólása Aug 10, 2012 /

A kitűzőn csak simán HE nick név fog állni ?
(#) Norberto válasza lui144 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Nincs semmi különösebb oka. Annyi, hogy manapság (az évek múlásával) egyre kevesebb bérlőjük van (tudom)... így hát a kevés is több a semminél, nem volt itt semmi varázslat.
(#) Attila86 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Mondjuk nekem pont hogy azt mondták hogy sok rendezvényük van és többek közt ezért nincs ember. Most hogy voltam ott háromszor, mindháromszor tele volt a park.
(#) Auf válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 10, 2012 1 /

Nagyon szép volt tőled! Még nem tudjuk, hogy mit érveltél, HE-ért, értünk, addig nem igen vonhatunk le efféle következtetéseket. Egyébként, ha nincs "bérlő", akkor is vannak költségek a kertben, és amikor van, akkor is. És nem olyan biztos, hogy megéri a kertnek, az amikor van 'egy' bérlője...
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy:
Köszönjük az intézkedéseidet!
(#) Einstein hozzászólása Aug 10, 2012 /

Üdv Mindenkinek!
Nem tudom, hogy akik börzéznek, hoznak-e magukkal elektroncsöveket, de aki hozna, az otthon ne felejtse az ECC 82, (83)-asait.
Már évek óta tervezem, h megyek, és úgy tűnik ebben az évben megvalósul.
(#) Gafly válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Einstein, a börze a Puskásban van...
A kettő program természetesen összekapcsolható (nem véletlenül).
Keresd DuMatyit és vezet (lásd börze topic).
(#) lui144 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Így már érhető .
(#) rockersrac hozzászólása Aug 10, 2012 /

Sajnos úgy alakult hogy nem tudok menni, szóval jó mókát mindenkinek aki megy!
(#) Hp41C hozzászólása Aug 10, 2012 /

Sajnos az idén én sem tudok menni, 20kV kapcsolási próba lesz - remélem mérőfüst nélkül...
(#) Einstein válasza Gafly hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Üdv! De a programmban a börze is benne van, és az hogyan müxik, csoportban megyünk át, vagy egyénileg, és mennyire van az messze a Bókay kerttől? A Börze topic-ba is írtam, de választ még nem kaptam, ezért írok ismét ide.
(#) pucuka válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Amúgy elég messze van. Kiballagsz az Ecseri útra, felszállsz egy 181 -esre két megálló, ott átszállsz a metró Ecseri úti megállójában a metróra, elmész a végállomásig, Kőbánya -Kispest, ott felszállsz a 136E buszra, Ha leszállsz a Margó Tivadar u, vagy a következő megállóban, a hátsó kapun bejöhetsz. De sokkal egyszerűbb, ha csatlakozol.
(#) Hp41C válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Ennyire...
(#) Einstein válasza pucuka hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Üdv! Vidékről jövök, és nincs pesti bérletem, és nem szeretném el bkv-zni a vagyonomat, ráadásul nincs közel se, és bonyolult is oda eljutni.
És akkor csapatban is mentek? Mikor, és hogyan?
(#) pucuka válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

A puskásban keresd a Dumatyit. De ha visszamész a Könyves Kálmán körútra, és elballagsz a népligetig, és ott szállsz fel a metróra. akkor megspórolhatsz egy vonaljegyet.
(#) pepe091 válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Ha nem kocsival mentek, hanem sokan BKV-val, akkor vegyetek egy ilyet BKV 5 fő veheti igénybe szóval fejenként 620 Ft Jelenlegi árak mellett ha nem tömb jegyet veszel akkor ennyi pénzből 2 jegyet se tudsz venni.... Írom ezt én szegediként.. De biztos megerősítenek majd a többiek.
(#) Einstein hozzászólása Aug 10, 2012 /

És ott a kertben nem lessz semmi kirakodóvásár, csak a puskásban?
(#) Einstein válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Üdv! Egyénileg jövök, és a KÖKI-nél beszéltem meg még 2-emberrel a találkozó pontot.
(#) st3 válasza Einstein hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

szokott lenni ez-az...
(#) Topi hozzászólása Aug 10, 2012 /

Nagy merőkanál, nagy fakanál beszerezve.
Hozzávalók megvásárolva.

Az üst és a kaja két eltérő időben fog érkezni. Az üstöt és üstházat, húsokat kollégám fogja a Bókayba szállítani. A kaja fennmaradó részét pedig én viszem majd. Mindkettő szállítás megközelítőleg fél kilencre lesz a Bókay-ban.

Holnap találkozunk! Jó utat mindenkinek!
(#) Gafly válasza st3 hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

A nagy börze nem a Bókay kertben van.
Aki oda megy, az nem a börze miatt megy.

Ingyen vihető cucc az biztosan lészen, hiszen tele van a csomagtartóm
(#) havranarpi válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Akkor én nem viszek Üstöt ha vettetek.
Következő: »»   132 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem