Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Projektoros TV beállítása

Témaindító: timol, idő: Okt 16, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) timol hozzászólása Okt 16, 2008 / 5

Hali mindenki! Tudna vki segíteni egy magamfajta műszaki dilettánsnak? Az a gondom, h.a Samsung projektoros tvnk-hez megkaptuk a kódot (kár volt), amivel borzasztó rövid idő alatt szétszedtük a színeket. Létezik olyan megoldás, amivel az alapbeállításokat vissza lehetne hozni, vagy be kell diliznem, mire azokat a kis kockákat visszigazgatom?Előre is köszi
(#) alex.taylor hozzászólása Okt 16, 2008 / 7

szia! milyen kódot kaptatok meg? amivel a factoy menübe tudtok belépni? Miért akartátok szétszedni a szineket?
mik a tünetek? képet tudsz feltenni?
(#) timol válasza alex.taylor hozzászólására (») Okt 17, 2008 /

Igen, vmi ilyesmi volt a kód: menü-mute-183-pontosan nem tudom, mert a munkahelyemen vagyok és nincs nálam a papír, amire felírtam. (Képet nem bírok küldeni, mert az itteni rendszeren nem lehet privát dolog.) Azért próbálkoztunk vele, mert a képernyő bal sarkában túl sok volt a sárga szín. Azt gondoltuk, egyszerűbb lesz. Nem tudom, hogy sikerült ennyire szétzavarni a színeket, mert én már csak a "végeredményt láttam". Aztán megpróbáltuk azt a négyzetrácsot színenként visszaállítani, de csak látszólag sikerült, mert a kép sajnos messze van a tökéletestől. :no:
(#) pirszing hozzászólása Júl 13, 2009 /

sziasztok !nem tudom beállitani a vörös szint illetve le és fel müködik jobbra balra nem .ick voltak már cserélve benne nem is volt azota gondom vele.
sigitsetek légyszives.allul a két ellenálás nekem furcsa,és h
át igen forro is volt.üdv Isti

vagy talán ebben is valami elállitodott
(#) pirszing válasza pirszing hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Nem kérem ingyen.a segitséget fontos lenne mert megörülök hogy ez a szitu
(#) kferi85 hozzászólása Okt 9, 2009 /

Sziasztok!Én most vettem egy nordmende projektoros tv-t és szét vannak csúszva a színek és a kép is elég piros,de az a baj,hogy még vennem kell hozzá távirányítót mert univerzálissal használom és nem sok mindent tudok vele kezdeni.A kérdés az lenne hogyha már megvan a távirányítóm akkor kell ehhez valami kód hogy belőjem a színeket?Vagy mit kell vele csinálni?(nem nagyon értek a tv-khez)
(#) patexati válasza kferi85 hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Szervízmenüben lehet állítani mit az eredeti hozzá tartozó távirányító,típushoz tartozó szervízkódsorral lehet elérni! De a konvergencia állítás az nem olyan egyszerű dolog!
(#) kferi85 válasza patexati hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Köszi a segítséget ezért lesz szükségem majd egy hozzáértő kézre ha meg van a távirányítóm.Láttam az elején amikor leveszem a hangfalrész elejét,hogy ott ír angolul,hogy hold menü meg satöbbi és ott vagy 60 darab kép hogy melyiket hogy kell állítani.De örülnék ha valaki tudna ajánlani egy jó szerelőt,én fényezéssel és airbrushal foglakozom,ha valakinek ebbe kéne segítség.Én is olyan vagyok amihez értek én is szívesen segítek embertársaimnak.
(#) max3 hozzászólása Márc 28, 2010 /

Sziasztok.Van egy samsung projektoros tv.És az lenne a baj hogy a távirányitoját elnyomkodtam és nem müködik.Tudna valaki egy kodot küldeni hogy üzemképes legyen.A távirányito tipus száma BP59-00008A.Elöre is kösz.
(#) kadarist válasza max3 hozzászólására (») Márc 28, 2010 /

Szia!
Ez egy gyári távirányító. Mit lehet ezen elnyomkodni? TV-üzemmódba van kapcsolva?
(#) taj1989 hozzászólása Okt 22, 2010 /

Sziasztok!
Van egy samsung projektoros tv-m, aminél ez a hibajelenség lépett fel: video Már régóta el voltak állítódva a színek a bal szélen és az autofocus sem hozta helyre, de múlt héten tv nézés közben az egész eltolódott. Nem lett mozgatva. Behoztam ezt a menüt ami itt a harmadik hozzászólásban van, de nem akartam elpiszkálni. A környéken nincs szerelő aki ilyennel foglalkozik, szállítani macerás, mert elég nagy darab meg a 3-ikon lakunk. Szétszedésből ott tartok, hogy a tetején be tudtam nézni, de nem tudtam levenni az elejét. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy mit nézzek meg benne, vagy hogy abból a szervíz menüből helyre lehet-e hozni, kérem segítsen.

Előre is köszönöm a segítséget!!
(#) taj1989 hozzászólása Okt 29, 2010 /

Sziasztok!
Rájöttem közben hogy STK-t kell cserélni, meg is történt, mindkettőt kicseréltem STK392-040-esre, de miközben teszteltem a lábakat észrevettem hogy kiment a 21-es lábon a két védő ellenállás (RZ146, RZ147).
Az lenne a kérdésem, hogy ideiglenesen nem lehetne valahogy megoldani az ellenállások helyettesítését valamivel (mondjuk simán rövidrezárom, vagy átteszek a 20-as vagy 22-es lábról egy ellenállást)? Egy másik kérdés, hogy ha veszek helyettesítő ellenállást, és a teljesítménye nagyobb, mint 0,5W az baj lenne, vagy pontosan 0,5w-osat kellene beletenni?
(#) pier32 hozzászólása Ápr 1, 2011 /

sziasztok segitséget kérnék samsung sp43t8 tvm service menüt álitotam de szerte szét és azota nem kapcsol be csak 1másodpercre és vissza ál helyzetbe
(#) Gabor666 hozzászólása Nov 23, 2011 /

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy, van egy samsung sp43-as tv-m és elvan csúszva a kép meg néha olyat csinál, hogy bekapcsolom vagy be se kapcsol vagy bekapcsol 40 mp-re és kikapcsol!?
De van olyan, hogy hetekig nincs más baja a kép elcsúszáson kívül.
Az is úgy néz ki, hogy kék színű árnyék van mögötte.
Milyen árban mozog egy ilyen konvergencia ic?
(#) lotsee hozzászólása Jan 14, 2012 /

Sziasztok!
Samsung projektoros tévémen a kép szét van csúszva, 3 képet látok egymáson, a kép alja és teteje behajlik. Mi lehet a hiba és hogyan lehetne orvosolni?
Köszönöm
(#) Janiboy hozzászólása Okt 9, 2012 /

Sziasztok, az lenne a problémám, hogy van egy samsung projektoros tévém, és egyszer csak szétcsúsztak a színek, itt olvastam valahol, hogy a mute-183-al be lehet lépni a konvergencia állításba, sikerült is, "tökéletes" lett a kép. Viszont, nem tudok onnan kilépni csak a display gombbal, így meg nincs hang a tévén, csak ha ki és be kapcsolom, tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehet a beállításokat elmenteni? Köszönöm szépen a segítséget előre is.
(#) kadarist válasza Janiboy hozzászólására (») Okt 9, 2012 /

Szia!
Van típusa is ennek a tévének?
(#) Janiboy válasza kadarist hozzászólására (») Okt 9, 2012 /

Szia! Sajnos a pontos típusát nem tudom... Nagybátyámtól kaptam, kérdeztem, de sajnos ő sem tudja...
(#) zolika60 válasza Janiboy hozzászólására (») Okt 10, 2012 /

A hátuljáról leolvashatod a típusszámot valószínűleg.
(#) Janiboy válasza kadarist hozzászólására (») Okt 10, 2012 /

samsung sp43t7hpx típusú azt hiszem
(#) kadarist válasza Janiboy hozzászólására (») Okt 10, 2012 / 1

A szervizleírás szerint az "S.Mode (I-II) gombbal lehet menteni a beállításokat, kilépni a konvergenciabeállításból pedig az "S.STD" gombbal lehet.
(#) Janiboy hozzászólása Okt 10, 2012 /

Hatalmas köszönet érte!!
(#) venom511 hozzászólása Okt 22, 2012 / 1

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a projektoros tv-mel hogy az alakok narancs sárgák és olyan a kép mintha szellemképes lenne és a szellemkép pedig zöld.Mi lehet a probléma?Csatoltam egy pár képet is!
(#) klewy hozzászólása Okt 17, 2014 /

Sziasztok!
Van egy samsung sp43t8 tv.A konvergencia menünél a H-PHASE gombbal sikerült balra eltolni a rácsot.A leírásnál a jobbra gomb ( sleep ) balra viszi, a balra gomb ( picture mode ) semerre.
A távirányító eredeti.
Kérlek segítsetek!
Távirányítón kívül van mód esetleg a H-Phase, vagyis a középpont visszahozására középre?
Köszi
(#) gabork2 hozzászólása Nov 15, 2014 /

Sziasztok nekem is az a problémám, hogy össze keveri a színeket és szellem képeket mutat, mintha árnyékolás lenne. A venom511 személy olyan képet tett fel a tévéjéről ami az én tévémnek a hibája is.
Én szét szedtem és láttam, hogy a projektorokat be lehet állítani és elkezdtem azokat csavargatni. És szerintem jó helyen keresem a problémát, csak nem tudom pontosan, hogy milyen pozícióba kellene állítani őket. Ha valaki tudna rögvest szeretném igénybe venni a segítségét.
Előre is köszönöm.
(#) oatis hozzászólása Feb 17, 2015 /

Sziasztok!
Nekem is konvergencia problémám akad Lg re44nb10rb. A színek el csúsztak egymástól, a kép méret megnőtt és a sarkok elkerekedtek plusz a piros szín az nagyon halvány szinte nincs is. A konvergencia icket cseréltem, de ez nem oldotta meg a problémát. Ugyan az a hiba jelenség. Esetleg valakinek valami ötlete, vagy valaki aki találkozott már ezzel a hibával. Segítséget előre is köszönöm.
(#) Pego hozzászólása Jún 22, 2015 /

Sziasztok! Én is olyan problémával küzdök mint az előttem írók! a 3 szín teljesen eltér... így a színek össze vissza vannak nincs távirányítóm a tv-hez ilyenkor hogyan tudom esetleg orvosolni a problémát???? Nagyon megköszönném a segítséget!!! privátba az e-mail-emre is küldhettek választ ( pego1990@citromail.hu ----> itt hamarabb elolvasom ) ÜDV mindenkinek
(#) BiG_Lui-Gee hozzászólása Jún 27, 2015 /

Üdv. Adott egy SONY KDF-50E2010 típusú projektoros tv. "Izzó" nélkül kaptam, úgy láttam Xenon féleség. Kiiktattam a védelmeket, kapcsolókat ami tiltja az indítást, és nagy fényerejű ledlámpával megvilágítottam , látszik is hogy kapcsolja a kijelzőt, de képet nem kapcsol, mert csak próbálkozik begyújtani a nemlétező H.i.D lámpát, majd 3 próbálkozás után hiba kódokat villog.

Kérdésem ,miképp lehetne átvágni, hogy legalább ki tudjam próbálni a kijelző része rendben van e?
Érdemes e vennem bele lámpát, mert a tv ingyen volt.

köszönöm a segítséget.
(#) seger hozzászólása Jan 2, 2016 /

Sziasztok!!

Kellene egy kis segítség nekem!!
Kisfiam samsung projektoros tv-je költözés miatt kb 4 hónapra le lett tárolva.
költözéskor semmi vaja nem lett, de utána a ház átalakítás miatt kb 4 hónapra ki volt húzva és nem volt használva.
Mikor beüzemeltük, íves volt a kép. Nem tudom mi tévő legyek, nem tudom mit kellene tennem. Közelünkben bármilyen szerelöt hívtam azt mondta nem foglalkozik projektoros tv-vel. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.
kisfiam 6 éves ezen tudná nézni a meséket...
Ha konvergenciát kellene állítani akkor a menübe be birtam lépni de nem mertem és nem is tudom hogyan kell.
Ha valaki elmondani, megköszönném.

Előre köszönöm!!
(#) xTAKIx hozzászólása Jún 13, 2016 /

Üdv mindenkinek!Megjött a lámpa az EPSON EMP tw2000 projektorhoz működik is de aszinek el vannak csúszva.A menüben nem találtam konvergencia beállítást .Viszont találtam parancslistát--abbol kellene kihámozni a konvergenciához tartozót?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem