Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia.
Ha a kedves tulajdonosnak, nem ("számit")érdeke a windows os felület, és beéri a linux rendszerrel, akkor merem bátran ajánlani nektek az Ubuntu 10.4.4 LTS, most telepítettem egy hasonló kaliberű gépre tökéletesen fut, és kezeli az összes office-ot alapból. Sok sikert. Üdv
Köszi!
Norberto: már csak a forgalomban lévő alkalmazását kell elsajátítani.
Így van. Az lesz a nehezebb. Megtanulni, hogy milyen mozdulatokra figyelj, és mit milyen sorrendben célszerű csinálni. De egy idő után eléggé be tud épülni a tudatalattiba. Utána már elég csak a körülötted lévő vezetők mozdulatait, a jobbkézszabályt és a gyalogátkelő helyeket/környezetüket figyelni.
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
És a trafit figyelni, nehogy bemérjenek a sündisznóállásból
Szia.
Igen már a 12.4 nél tartanak, de ez a verzió egy ijen gépen csak nagyon nagyon szaggatva müködik, sajnos. Hiába linux mindennek van korláta.És a 10.4.4 LTS 2013/2015 ig frissitésbiztos. Ubuntu Én egy régebbi laptopon probáltam a 12.4 et, 2.8 proci és 768 mb ram, 64 mb ram integrált videó kártya, és sajnos azt kell mondjam hogy amikor wifi jel keresést elindítottam,és nem talált jelet teljesen megált a gép. Innestöl kezdve lehet visszafelé menni, és megnézni melyik verziót birja el a gép biztosan. Üdv A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
Én amikor az enyémet vettem, akkor alap dolog volt, hogy csak és kizárólag újonnan. Nem tudom a reklámnak nem igen van helye, ezért csak az árat írom le: 84 500 Ft. És csak 3 hónapot dolgoztam érte egy konyhán havi 60-ért.
Az oldal nem található
Sajnos az Ön által keresett oldal nem található.
Pontos rajzok vannak. Milyen leírást szeretnél?
Hehe, az előbb lángolt az oldal, mert törölték egy hozzászólásomat az egyik apróban...
1.: Mégis miért került törlésre? 2.: Miért virít még mindig ott akkor, ha zavaró? A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
Ennyit a mai napról... Alvás!
A héten kaptam egy csomó lepusztitott őreg rádió és tv maradványt,ami temészetesen lebontrásra került . Már ami megmaradt belőlle és használható.Ma válogattam szét mit mire tudnék használni. És a kezembe akadt az egyik rádó háló trafója , amin a következő felírat állt: 491. 1956. 10. 21. Ennek őrőmére gyertyát gyujtottam és elénekeltem neki a -Boldog szülinapot ... kezdetú magyar néodalt És szülinapja alkalmából meg ígértem neki hogy újra munkába állhat és az elkövetkező pár évben ruszkikat fog hajtani
Én az estét egy félig sült bundás kenyérrel zártam. Akik még ébren vannak, azoknak jó éjt.
Köszönöm, de sajnos vannak más programok is a gépen amik miatt kell a windows. Amúgy szivem szerint én is egy Ubuntu linuxot tennék fel rá.
Janinak: köszönöm a felajánlást, de nem az a probléma, hogy "ne lenne kéznél" egy excel amit feltehetnék, hanem az, hogy jogtiszta kellene hogy legyen, és mivel pénz nincs rá, maradnak a free programok.
Jók ezek a szövegek:
Idézet: „Tisztelt ....! nem teszek fel fotót,(a hamisítók és a csalók miatt) a termékleírásban és a 200 darab pozitív értékelés után amit a termékből eladtam,szerintem magáért beszél. méretei fel vannak tüntetve. Üdvözletem és szép estét! - ......” Meg a szakmai része is: Idézet: „Tisztelt ......! Értem...., akkor semmi gond veled, csak hát sok a barom, ezért olcsó nálunk a marhahús (Megpróbálnak egyesek úgy beállítani téged, mint egy sötétben bujkáló ellenséget, csak azt nem tudom, hogy akkor miért vásárolnak, miért nem lapoznak tovább?) Én is gondolkodóban vagyok a termék megvásárlását illetően, de rátérve a szakmai oldalra, egyelőre még abban nem hiszek, hogy a koszinuszfí" javításával ekkora eredmény elérhető lenne. (A Kandón végeztem, igaz, nem kimondottan erősáramú szakon...)Na, szóval, gondolkodom... ”
Ha a Kandón ilyen kvalitású a képzés, akkor gáz van babám!
Másiknál magát villanyszerelőnek valló egyén is ilyen gondolkodom álláspontra helyezkedett. Szerintem ezek a válaszadók, és elégedett vevők, beépített (szak)emberek. Még ha nem is tudnánk, hogy egy LED meghajtó kör van benne mindössze, a leírásban annyi az összevissza keveredés van, hogy egy értelmesebb gyerek is észrevenné. Feszültséget keveri az árammal. Feszültséget stabilizál, (két póluson) optimalizál, hogy a fogyasztáscsökkenést érjen el? Engem már le is tiltott, hozzá sem tudok szólni, de ahol csak tudom felhomályosítom az embereket a csalóról. A Vatyera nem foglalkozik a bejelentéssel, azt már próbáltam. A NAV-nál kellene ismerőst keríteni. Al Capone-t is Ők buktatták meg anno.
Kíváncsiságból venni kéne egyet, aztán szétszedni. De ki a túrónak van felesleges 6ezre
Annak a Xubuntu-s programnak Gnumeric lehetett a neve.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
Elmegy a 12.04 is egy olyan gépen, csak Xubuntu legyen, ne ubuntu.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
Ez a legjobb:
Idézet: „ Tisztelt rumlika1! Három fázis esetén elég egy készülék? - gabor979 2012.10.22. 08:30:34 Válasz: Tisztelt gabor979! 3 darabra lesz szüksége, de 3* a megtakarítás is,Üdv - rumlika1” Így már háromszoros a megtakarítás... Az már nem akármi... De komolyan, megépíti ezt a kókány izét, és elkér 6000 Ft-ot, és kb ráköltött 4-500-at... Az a bizonyos CE minősítés meg gondolom, a szokásos átverés, hogy közelebb írják egymáshoz a betűket, és így China Exportot jelent... Idézet: Szerintem ennyiből lehetetlen kihozni. „De komolyan, megépíti ezt a kókány izét, és elkér 6000 Ft-ot, és kb ráköltött 4-500-at...”
Szerintem nem is maga gyártja. Veszi nagy tételben Kínából 1000Ft alatt darabját itt pedig eladja a tudatlanoknak. Azért az sem semmii, hogy a vakera közreműködik ebben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |