Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1978 / 3600
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Helyes! Így kell ezt csinálni!
(#) acoustic válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szia.

Ha a kedves tulajdonosnak, nem ("számit")érdeke a windows os felület, és beéri a linux rendszerrel, akkor merem bátran ajánlani nektek az Ubuntu 10.4.4 LTS, most telepítettem egy hasonló kaliberű gépre tökéletesen fut, és kezeli az összes office-ot alapból.

Sok sikert.
Üdv
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Köszi!
Norberto: már csak a forgalomban lévő alkalmazását kell elsajátítani.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Így van. Az lesz a nehezebb. Megtanulni, hogy milyen mozdulatokra figyelj, és mit milyen sorrendben célszerű csinálni. De egy idő után eléggé be tud épülni a tudatalattiba. Utána már elég csak a körülötted lévő vezetők mozdulatait, a jobbkézszabályt és a gyalogátkelő helyeket/környezetüket figyelni.
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
(#) frecsko válasza Norberto hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

És a trafit figyelni, nehogy bemérjenek a sündisznóállásból
(#) jani1987 válasza acoustic hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

10.4.4? Azóta már kijött a 12.4 is.
(#) acoustic válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szia.
Igen már a 12.4 nél tartanak, de ez a verzió egy ijen gépen csak nagyon nagyon szaggatva müködik, sajnos.
Hiába linux mindennek van korláta.És a 10.4.4 LTS 2013/2015 ig frissitésbiztos.
Ubuntu

Én egy régebbi laptopon probáltam a 12.4 et, 2.8 proci és 768 mb ram, 64 mb ram integrált videó kártya, és sajnos azt kell mondjam hogy amikor wifi jel keresést elindítottam,és nem talált jelet teljesen megált a gép.

Innestöl kezdve lehet visszafelé menni, és megnézni melyik verziót birja el a gép biztosan.

Üdv

Én amikor az enyémet vettem, akkor alap dolog volt, hogy csak és kizárólag újonnan. Nem tudom a reklámnak nem igen van helye, ezért csak az árat írom le: 84 500 Ft. És csak 3 hónapot dolgoztam érte egy konyhán havi 60-ért.

Az oldal nem található

Sajnos az Ön által keresett oldal nem található.
(#) acoustic válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Elnézést a linkért.

http://ubuntu.hu/letoltes/ubuntu
(#) jani1987 hozzászólása Okt 21, 2012 /

(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Pontos rajzok vannak. Milyen leírást szeretnél?
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 21, 2012 /

Hehe, az előbb lángolt az oldal, mert törölték egy hozzászólásomat az egyik apróban...

1.: Mégis miért került törlésre?
2.: Miért virít még mindig ott akkor, ha zavaró?
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Ennyit a mai napról... Alvás!
(#) vicsys válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Joccakát, szép álmokat!
(#) szamóca hozzászólása Okt 21, 2012 /

(#) mpityu65 hozzászólása Okt 21, 2012 /

A héten kaptam egy csomó lepusztitott őreg rádió és tv maradványt,ami temészetesen lebontrásra került . Már ami megmaradt belőlle és használható.Ma válogattam szét mit mire tudnék használni. És a kezembe akadt az egyik rádó háló trafója , amin a következő felírat állt: 491. 1956. 10. 21. Ennek őrőmére gyertyát gyujtottam és elénekeltem neki a -Boldog szülinapot ... kezdetú magyar néodalt És szülinapja alkalmából meg ígértem neki hogy újra munkába állhat és az elkövetkező pár évben ruszkikat fog hajtani
(#) jani1987 hozzászólása Okt 21, 2012 /

Én az estét egy félig sült bundás kenyérrel zártam. Akik még ébren vannak, azoknak jó éjt.
(#) szamóca hozzászólása Okt 21, 2012 /

(#) fordkapcs válasza acoustic hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Köszönöm, de sajnos vannak más programok is a gépen amik miatt kell a windows. Amúgy szivem szerint én is egy Ubuntu linuxot tennék fel rá.

Janinak: köszönöm a felajánlást, de nem az a probléma, hogy "ne lenne kéznél" egy excel amit feltehetnék, hanem az, hogy jogtiszta kellene hogy legyen, és mivel pénz nincs rá, maradnak a free programok.

(#) Gafly válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Jók ezek a szövegek:
Idézet:
„Tisztelt ....! nem teszek fel fotót,(a hamisítók és a csalók miatt) a termékleírásban és a 200 darab pozitív értékelés után amit a termékből eladtam,szerintem magáért beszél. méretei fel vannak tüntetve. Üdvözletem és szép estét! - ......”

Meg a szakmai része is:
Idézet:
„Tisztelt ......! Értem...., akkor semmi gond veled, csak hát sok a barom, ezért olcsó nálunk a marhahús (Megpróbálnak egyesek úgy beállítani téged, mint egy sötétben bujkáló ellenséget, csak azt nem tudom, hogy akkor miért vásárolnak, miért nem lapoznak tovább?) Én is gondolkodóban vagyok a termék megvásárlását illetően, de rátérve a szakmai oldalra, egyelőre még abban nem hiszek, hogy a koszinuszfí" javításával ekkora eredmény elérhető lenne. (A Kandón végeztem, igaz, nem kimondottan erősáramú szakon...)Na, szóval, gondolkodom...
(#) szamóca válasza Gafly hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Ha a Kandón ilyen kvalitású a képzés, akkor gáz van babám!
Másiknál magát villanyszerelőnek valló egyén is ilyen gondolkodom álláspontra helyezkedett.
Szerintem ezek a válaszadók, és elégedett vevők, beépített (szak)emberek.
Még ha nem is tudnánk, hogy egy LED meghajtó kör van benne mindössze,
a leírásban annyi az összevissza keveredés van, hogy egy értelmesebb gyerek is észrevenné.
Feszültséget keveri az árammal. Feszültséget stabilizál, (két póluson) optimalizál, hogy a fogyasztáscsökkenést érjen el? Engem már le is tiltott, hozzá sem tudok szólni, de ahol csak tudom felhomályosítom az embereket a csalóról. A Vatyera nem foglalkozik a bejelentéssel, azt már próbáltam. A NAV-nál kellene ismerőst keríteni. Al Capone-t is Ők buktatták meg anno.

csaló.jpg

(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Kíváncsiságból venni kéne egyet, aztán szétszedni. De ki a túrónak van felesleges 6ezre
(#) mateakos válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Annak a Xubuntu-s programnak Gnumeric lehetett a neve.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
(#) mateakos válasza acoustic hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Elmegy a 12.04 is egy olyan gépen, csak Xubuntu legyen, ne ubuntu.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
(#) pepe091 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Ez a legjobb:
Idézet:

Tisztelt rumlika1! Három fázis esetén elég egy készülék? - gabor979 2012.10.22. 08:30:34

Válasz: Tisztelt gabor979! 3 darabra lesz szüksége, de 3* a megtakarítás is,Üdv - rumlika1”

Így már háromszoros a megtakarítás... Az már nem akármi...
De komolyan, megépíti ezt a kókány izét, és elkér 6000 Ft-ot, és kb ráköltött 4-500-at...
Az a bizonyos CE minősítés meg gondolom, a szokásos átverés, hogy közelebb írják egymáshoz a betűket, és így China Exportot jelent...
(#) jani1987 hozzászólása Okt 22, 2012 /

(#) vicsys válasza pepe091 hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Idézet:
„De komolyan, megépíti ezt a kókány izét, és elkér 6000 Ft-ot, és kb ráköltött 4-500-at...”
Szerintem ennyiből lehetetlen kihozni.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Szerintem nem is maga gyártja. Veszi nagy tételben Kínából 1000Ft alatt darabját itt pedig eladja a tudatlanoknak. Azért az sem semmii, hogy a vakera közreműködik ebben.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 22, 2012 /

Jani, ezzel most mit szerettél volna közölni velünk?
Az igazat megvallva nem értem (bár valamilyen formában érdekes)...
Következő: »»   1978 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem