Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1980 / 3599
(#) jani1987 hozzászólása Okt 23, 2012 /

(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Aha. Úszva mentél.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2012
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Át az aszfalton. Abba is lehet, csak lassabban.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Akkor még korábban kell indulni.
(#) silent15 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Ennél már csak az a jobb, hogy a konfirmandus barátom meg a kezét vágta el egy pinpongasztallal
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Ja, a boltból.
Felénk már csak így megy...
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

A boltban nincs hal?
(#) debiansix hozzászólása Okt 23, 2012 /

Sziasztok,

Valaki esetleg meg tudna mondani, hogy milyen radio lathato az alabbi videoban? A reszlet a Reservoir Dogs cimu filmbol valo. Itt van meg egy kozelebbi kep.
(#) szamóca hozzászólása Okt 24, 2012 /

(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

Mint az eredeti.
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2012
(#) pepe091 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

A narrátor nagyon jól csinálja, megtévesztően hasonlít az eredeti szinkronra.
(#) szamóca hozzászólása Okt 24, 2012 /

(#) granpa hozzászólása Okt 24, 2012 /

Nem csak az elsárgult levél hullik, a témák is hullanak. 15'-ig minden formában kerestem a Lomtalanítás topicot, de "gémover". Mi van , megszünt?
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

Úgy tűnik igen. Elektronika ugyan nem sok volt benne, de azért kár érte.
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

Köszönöm a gyors választ. Bár a legutóbbi arrajárásomkor (ma), láttam annyi e-hulladékot mint régebben. Sajnos nem volt időm guberálni, de az Ex szerint "van már elég ócskaságod".
(#) Lázár Péter válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 25, 2012 /

Még szerencse, hogy mifelénk nem kell lomi akkor is akad szinte naponként valami. csak nyitott szemmel kell járni, munkába menet és jövet...
(#) Gafly válasza Lázár Péter hozzászólására (») Okt 25, 2012 / 1

Lomtalanításkor kitettem egy réz szórófejet. Három hónapja ott van a villanyoszlopon, senkinek sem kellett. Már szép patinás...
Két alternatívában gondolkozom:
- Kifényesítem csillogóra, hátha akkor elvisi akinek szüksége van rá,
- Teszek mellé egy felvilágosító felíratot: Ez réz
(#) janikukac válasza Gafly hozzászólására (») Okt 25, 2012 /

Kis táblára kirakod, hogy eladó. Ellopják 10 percen belül...
(#) nedudgi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2012 / 1

A téma nem a kirakásról, hanem az oda kikerült anyagokról szólt. Aki ilyen helyre került elektronikai hulladékot összeszedett újrahasznosításra, védte a környezetet!
Nem tudom, mennyiben minősül elektronikai hulladéknak például egy amerikáner vagy fúrószárkészlet, esetleg lemezolló.
(#) Action2K hozzászólása Okt 26, 2012 /

Itt van az ősz itt van újra: Link
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

A látszat csal! A kiscsaj "hisztizett" csak a hegymenetben, a kiscsákó ment mint a tank.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 26, 2012 /

Nem tudtam eldönteni kinek írjak, ezért külön raktam. Nálunk az elektronikai hulladék vagy az út szélén az árokban, vagy valamelyik erdőben végzi. Legalábbis egy része.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Nem, mert a gondos túravezető (mármint én), gondoskodott róla (mondtam az asszonynak), hogy legyen kaja, mert az úton két pihenő lesz (a két forrás), ahol kajálunk. Így pótoltuk ez elfogyasztott kalóriákat. És azért kétszer, hogy ne a félúton legyen a nagy bezabálás, aztán a teli hassal meg... jaaaajjj...
(#) gordonfreemN hozzászólása Okt 26, 2012 /

Sziasztok!

Ma elég fárasztó napom volt
Melóban egy hatalmas Bondoló gép tápját pucoltuk meg a neki már szükségtelen alkatrészektől Különben ment volna a kukába minden, de amit csak lehetett kiszedtünk. Rengeted nagyteljesítményű kettős dióda, FET, tranzisztorok, hűtőbordák, sok 8700µF 100V, 1200µF 450V hogy csak a nagyobb kondikat említsem, rengeted nagy teljesítményű kis hibatűrésű (1-5%) ellenállás, egészen néhány tized ohm-ig.
Lesz miből mazsolázgatni...
(#) sastas01 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Hát mit is mondjak, jó helyen dógozó'
(#) gordonfreemN válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Látnátok, néha nálunk miket kidobnak, a fejetek fognátok.
A hulladékszállítók ebből gazdagok lehetnek.
Sajnos mi/én sem veszünk észre mindent.
Például további ínyencségek nálunk a lézerrel gravírozható nyák, vagy a vasalásos módszernek használt szalaghegesztő, de építettünk magunknak levilágítót is bent, mert UV lámpa éppen nem kevés van
(#) jani1987 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Engem megdobhatna az isten egy valamire való gitárral. Azt se bánnám, ha karcos lenne és néhol még a festék is lepattog róla.
Csak sajnos ha szeretnék valamit, akkor soha nincs meg a rávaló.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
(#) nagy hoho hozzászólása Okt 26, 2012 /

Rám férne egy kis segítség: eddig ha fényképezőgépről számítógépre töltöttem fel képeket akkor egy olyan programba rakta ahol tudtam szerkeszteni a képeket. ( átméretezés,szín, kontraszt, fényerő, stb) Most a Windows kép és fax megjelenítőbe rakja ahol semmit nem tudok a képpel csinálni. Van valakinek típpe, hogy kell vissza állítani?
Köszönöm.
(#) Lázár Péter válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 26, 2012 / 1

Például Total Commander-be jobb gombbal kattints a kép nevére, társítás, majd a program választása... és itt kiválasztod ami volt neked eddig. Majd jelöld be az "ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt programmal történjen" és meg is vagy. Valamiért biztos elállítódott. De ha a fényképező saját programja akkor abba kell szétnézni.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
Következő: »»   1980 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem