Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A pákával semmi gond csak bosszant hogy olyan projectben vagyok, amiről napok óta azt hiszem, "na végre ma főpróba üzem" - és valami mindig közbejön hogy ne úgy legyen
Összecsapni meg nem szeretném. A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Ne röhögj, amikor ez a film készült (1966), a világon még azt sem tudtuk, hogy mi az, hogy űrhajó, meg űrutazás. De olyan vasalót sem sokan láttak abban az időben. Ja kérem, az csak a gazdagoknak adatott meg akkoriban.
Idézet: „HD TV.” A 150"-os mozivászon sem kispista. Végre itt a rossz idő (nem kell már a kertben ténykedni), így már van időm a 3D-s kalibrálást illetve a projektorok állványát is megcsinálni. Az elmúlt 3 hónapban egypár filmmel már le lett tesztelve a mozihatás. Természetesen sci-fi is akadt közte.
Végül is, lehet még szerezni skoda lámpát.
Na ez tök jó elektró
Ahogy főzöm a kaját (marha) megjelent ez első varjú a villanyoszlopon (vasbeton) és ezerrel kopácsol a tetején mint egy harkály. Szerintem sok kukac nincs benne. (Legalábbis amikor még csináltam a bekötést és fent jártam a tetején akkor még nem volt egy sem.) De azóta már itt vannak a "kollégái" is. Ülnek és randán néznek be az tető ablakon
Itt válik el a crossfader potinak mennyi a hőtényezős együtthatója.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2012
Ha megnézitek a közeli felvételeket akkor lehet látni hogy a másik oldali lemezjátszó nem is megy sőt a kivezérlés jelző is azt mutatja hogy a másik oldal nem megy.. Ergo minek kell cibálni a fadert? Mellesleg a közeliken az is látszik, hogy a fader bármelyik végállásában ugyanúgy hallatszik a szkreccs.. Szóval kamu az egész
Ezek az emberek pontosan azt csinálják, amiért fizetnek nekik: szórakoztatnak.
Így nem értem mire föl a sárdobálás főleg, hogy a "célközönséget" soha nem fogja elérni. Ha a közönsége jól érzi magát, legközelebb is elmegy a bulijára, lemezt vesz, stb., akkor nem mindegy mit bohóckodik a pult mögött? Nem a poti húzogatást, hanem a bulit értékelik. A válaszként linkelt videók tanúsítják, hogy azok is megtalálják az előadójukat, akiket a mögötte álló technika (is) érdekel. Úgy gondolom, ez így van rendjén. A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2012
Amit lehagyott a kiccsákó: és még ráadásul jó film!
Keresd meg a képen a kakukktojást!
Segítek: (Igen, jól látod! Alulról az ötödik, mert oldalra néz...) Eddig jelöld ki! A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2012
Azért azt ismerjük el, hogy ezek a "noname" szkeccserek akkor is többet adnak magukból (?) mint a nagy D. Guetta a playback koncertjén súlyos pénzekért...
Ezek és a hozzá hasonlók fogják a nyugdíjatokat kitermelni
Szerinted nekünk lesz nyugdíjunk?
Én ebben nem reménykedem, hiszen már többször elhangzott, hogy az állam nem fejős tehén. A nyugdíjas már most gondoskodjon magáról, mert ők aztán nem fognak majd.
Remélem legalább régen úgy volt, hogy ha valaki valamihez nem értett, akkor nem turkált bele feltétlen és mindenáron.
Ez egy aranyos madár. Nálatok lakik a tónál? Megyek fotózni.
Még jobb. Kár, hogy itt még nem hózott, csak esőzött.
Én szánkózni mentem volna, ha lett volna. Hógolyózni nem szeretek, de a nővéreimet mosdatni, annál inkább...
Nővérek??? Képeket, most!
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2012
Én is úgy gondolkodom az ügyről, amint idlob írta.
A linkek megosztása is egyfajta véleménynyilvánítás, még ha nem is tűnik annak. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2012
Nem hiszem, hogy az én fantáziám lenne élénk, legalábbis a második link alatti videó szövegezéséből nem éppen az sugárzik, hogy "nézd már de vicces, hehehe", ellenben azon fanyalog, hogy hurr-durr le van nézve, meg bezzeg az igazi hangszeres csapatok...
Pontosan a videóból sugárzó "világfájdalom", fanyalgás bosszantott fel. Egyébként kimondottan békítő szándékú volt a hozzászólásom, jelezve, hogy mindenkinek megvan a maga helye a világban sajnálom, hogy nem sikerült átadom az üzenetet, mi több pont az ellenkezőjét. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |