Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyan, hol van má ehhez képest Csáknorisz.
Ez valami török/indiai reinkarnációja és vagy klónja. Lehet, hogy így csinálja a halhatatlanságot?
Az a kontinens tele van világmegváltókkal. Tehát nem kell aggódnunk.
Nem panaszkodhatunk.
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2012
A Feláldozhatók c. filmben, őt is Chuck Norris mentette meg
Őt aligha. Törököt, indiait nem szerepeltetnek hálivúdi prodokcijóban.
Neked inkább a Könnyedebb szórakozást ajánlom.
A 2. linkedre gondoltam A robot,meg jól tolja, olyan egyszemélyes hadsereg stílusú.
Nálunk már beköszöntött a jégkorszak.
Ez nem semmi Bővebben: Link
Nálunk sem a postás hordja...
Nálunk nincs semmi hó. A múltkori adagot szépen elmosta a két napos eső, azóta meg semmi nem esett.
Nálunk is esik reggel óta. Már hóembert is építettünk. De bevittük a konyhába nehogy megfázzon szegény.
A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2012
Kedves fórumtársak!
Hogyan álltok a fafaragással? Én idén nem idegesítem magam vele. Olyan tartót vettem amit 3 részből lehet összerakni. Rátettem a fára a fát egy karácsonyi kis szőnyegre alá meg könyveket tettem, hogy egyenesen álljon
Egy silányabb minőségű mobilos kép:
Esik a Hócska,
Jaj, de ócska, Írta Petőfi Jóska.
Látom nagyon megvisel, hogy börze helyett vásárolni kellett.
Minden versben,
Fő a rím! Kovács Pisti Fogat mos.
Enyém két darabból van, az elv ugyan az. Ja, és házi készítésű, van vagy 25 éves.
Ami a havat illeti, délelőtt esett vagy öt centinyi, délutánra átváltott szemerkélő esőre. Mostanra minden kezd jégpáncélba burkolózni.
Nálunk is. Most először történt meg, hogy befújta hóval a DIGI tányérját. A fejtartó vason szépen felpúposodott a hó és a fej előtt egy kisebb hegy képződött. Egy 4m-es tetőléc végére egy rózsaszínű szőnyegkefét szigszalagoztam és kint masszíroztam a tányért és a fejet. Közben azon röhögtem, hogy az arra haladó autósok mennyire röhöghetnek rajtam...
Tavaly volt nekünk ilyen eset, egy szép kövér hógolyóval orvosoltam
Amíg nekünk volt parabola, azt csak elérhető magasságba szereltem. kényelmesen a földön állva lehetett takarítani. 3600km-en nem igen számít azaz egy két méter.
A vasgyűjtők és egyéb Istentől elrugaszkodott emberek miatt került a csúcsra. Egyébiránt mindig jól teljesített, eddig még rá sem néztem.
A vasgyűjtők csak golyóálló öltözékben jöhettek volna be a három kutyám közé, de úgy meg nehéz átmászni a kerítésen. Persze ez nem mindenhol megoldás.
Egyszer már talán leírtam, hogy azért nincs kutyusom, mert a fiatal németjuhász kölök kutyám kiszökött és egy kamion elütötte. Egész éjjel kerestük és hajnalban a szomszéd talált rá az árokparton a harmatos fűben. A kis élettelen testét, könnyek közt ástam el az öreg almafám tövében. Majd ha már vén leszek, talán lesz egy másik kutyus a háznál, de addig még sok időnek kell eltelnie...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |