Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hoho bácsi, az a kacsa utoljára mit evett? Mivel tömtétek meg?
András
Minden tagtárs nevében óriási gratuláció.
Ha arra gondolsz, hogy van-e töltelék benne? Nincs semmi fűszer, semmi töltelék. A másikat befűszereztük de az még nem kóstoltuk meg.
A kacsákat egy olyan baromfi telepről hoztam ahol természetesen körülmények között szabadon tartják a baromfikat. Csak szemes takarmány kapnak, semmi adalék. Az öregebb tyúkok a fákon alszanak az ősi ösztöneik ezt diktálják. A telep egy nagy területe be van vetve zöld növényzettel ami kiegészíti az étrendüket. Mindenféle szárnyas megtalálható kb 3500 baromfi van. Magyarországon honos fajok mind megtalálhatók. Tervezem, hogy elmegyek fotózni amikor már kitavaszodik.
Lehet nem a leggazdaságosabb de ilyen telepek kellenének. Nem is nevezném telepnek inkább az élethelyük...
Igen, a töltöttre gondoltam. Mármint hogy mivel van töltve. Valami ki-mit főzött topic nincs itt a HE-n?
Nincs szándékomban reklámozni de ez az ember-a farm tulajdonosa- megérdemli, hogy szót ejtsek Róla. Dr Sipos farm a Googleban
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
Ez az a topik.
Mi a pokol van Nálatok? Izzó kemence, füstben úszó konyha. Te vagy az ördög?
Azért ilyen kulináris élvezetekért szívesen lennék az ördög inasa.
Én is gratulálok, még pár hasonlót hozzá!
Isten éltesse nagyon sokáig erőben és egészségben, a szüleivel egyetemben! Szívből gratulálok!
A beregisztrálásra még várhatsz pár évet szerintem
Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok, mindannyitoknak!
Üdv mindenkinek!
Szeretném bejelenteni, hogy egy mérföldkőhöz értem az RC autómmal sikerül a berántós dolgot megoldani, valamnit az elektronikám már rendesen működik. A berántó ötletét egy Babetta motoros szivattyú adta, már csak meg kellett valósítani, tegnap este el is készült majd a mai indítás mutatta, hogy megérte a fáradozásokat, bár még igen messze van a vége.
Sziasztok!
Milyen módszerrel megy ki a vérből az alkohol gyorsabban? Hajnali 3-4 körül ittam az utolsó whiskey-kólát (összesen kb. 4-5 whiskey-kóla, + 3 pohár pezsgő), és este vezetni akarok, de nem szeretném, ha meglepetés érne (szonda). Másnapos nem nagyon vagyok, csak szomjasabb az átlagnál.
Én úgy tudom kb 10 óra kell, hogy kimenjen a szervezetből. Tehát estére nem lesz semmi benned.
Szerintem is símán vezethesz már este.
Az teljesen normális hogy szomjas vagy, mert az alkoholnak vizhajtó hatása van. Nyugodtan igyál rá sokat, de mivel vezetni még még veletlen se mondjuk sört! Az alvásnak szerintem nincs "gyorslebontó" hatása, és mégis mennyien ülnek autóba "kis alvás" után Ami azt illeti, ha kipihneted magad előtte, abból baj nem lehet...
Nagyobb testtömeg tömeg tobb alkoholt fogyaszt el ugyanannyi dő alatt.
Köszi mindenkinek a választ!
Akkor úgy néz ki, nem kell aggódni
Azért, az legyen a fejedben, hogy a szeretteid hazavárnak és a szokásosnál óvatosabb légy. Abból még nem származott gond. (Amúgy is rossz az idő, fogd rá!)
Végülis nem úgy kell vezetni, mert muszáj, csak egy kicsit furikázni...
Szerintetek az Octaviakban milyen motor van és mi a különbség a kettő közt? 1997-2004 es évjáratoknál pl 1.6 os benzines de csak 75LE, de van ugyan olyan az meg 101 LE? Többet fogyaszt egy erősebb motor, de ugyan olyan széria? Nem értem.
Ne röhögjetek, de ez majd egy erősítő doboz lesz. Bár még nincsen kész. Még vannak hiányzó alkatrészeim.
Tyű Egy fiók jobban nézett volna ki, ha dobsz rá egy tetőt
Jól van na. Nem vagyok se bádogos, se asztalos, se más.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |