Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Áh... CS-t mi csak a suliba toltuk anyi elég is volt. De a cod2 multit... na ott aztán lehet távcsövessel hentelni rendesen
Eddig csak a klasszikusok gyűjteménnyel voltam így, azt én is megvettem, pontosabban elhozta Németországból egy ismerős, ott a teszkós lemezturkálóban pár euroból kijött, itthon meg jópár ezer lett volna.
Én a CS-t jobban szerettem.
zebra85: mi csak olyat csináltunk, hogy pl. én csináltam a szerót, és mondjuk 6-an játszottunk, de nem LAN-ba, hanem a neten.
Igazad van, nekem is ott áll becsomagolva (10 éve kibontatlanul) ~20kg bakelitem.
Nekünk is van egy csomó bakelit, de azok nem az enyémek. Egy időben néhanapján szóltak is, de a közelmultban kisajátítottam a bakelites lejátszó hangszóróit..
Egy kis segítséget kérek.Mit írt a postamester?
Idézet: „This is the mail system at host mail.dunaweb.hu. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to The mail system” A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2012
Ez az e-mail rendszer host mail.dunaweb.hu.
Idézet: Ha bemásolod a Google fordítóba, ezt adja rá. „Sajnálom, hogy el kell tájékoztatni arról, hogy az üzenetet nem sikerült kell szállítani egy vagy több címzettet. Ez kapcsolódik az alábbiakban. További segítségért, kérjük, küldjön levelet Ha így tesz, kérjük, ezt a problémát a jelentést. tudod törölni a saját szövegét a csatolt visszaadott üzenetet. Az e-mail rendszer” A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2012
Köszönöm. A másolás eszembe sem jutott, ez már a korral jár, majd megtudjátok.
Röviden, azt írja, hogy nem tudta kézbesíteni a levelet, a lentebb írt okok miatt (és lent nem írt semmi okot ) ilyenkor általában az email cím van elírva .
Ezzel már eleve ott a bibi, hogy az 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijátékokat, ha magánterületen használja fel valaki, akkor egész évben bármikor felhasználható, amihez senkinek semmi köze...
A petárda persze tilos, de a sikoly is kb ilyen, ezzel szokták keverni.
Má' bocs, de hogy lehet egy sikolyt összekeverni egy pedárdával? Mert, hogy egy földön pörgő hurricanra, vagy netán egy lepkére a mamika vagy szakavatatlan rámondja az még ok.
Úgy, hogy tudom, hogy mikor megy egy sikoly, visít egyet majd durran, és erre mondják, hogy megint itt petárdáznak.
Az idősebbeknél a petárda egy általános kifejezés a durrancstól a bombatelepig..
Az idős mamik már a papára is rámondják, hogy petárdázik, pedig csak csülkös bab volt ebédre...
Pedig az nem visít és nem durran. Csak rotyog.
Idős papáról lévén szó, vagy besikerül, vagy nem.
Tehát a postás elcsúszott a jégen és elvitte a mentő a leveleket meg elfújta a szél. Így jártam.
Köszönöm a segítséget.
Most szinte mindent újra hallgatok. Nagyon kevés valódi audiofil felvétel van. Van egy Chris Jones - Long After You're Gone című zeném, az nagyon ütősen szól. A Yello 5. szám 14. másodpercében a vihar mélye is birizgatja a talpam.
Enya Only time-ja is jó, sőt Allan Taylor Colour to the moon-ja is. Miket hallgatok, el se hiszem. De hát ezek szólnak jól.
Nmagon kakadu266 tesz fel nagyon jó minőségű felvételeket. Igazi audiofil dolgok. Ráadásul jó zene.
Beszélek hülyeségeket. Lelki szemeimmel végig gondoltam, hogy történhetett.
Már megnyugodtam, de akkor most megjött a csomag ??
Chpis segítségével kommunikálhatsz az idegenekkel: Bővebben: Link
Az 5.22 perc környékén meghallod az igazságot. Mi lesz még itt? Chokito segítségével mire leszünk képesek?
Én nem, másra gondoltam. De ha leírom, kapok a fejemre.
1:29 : " Nem idevalósi az asszony... "
Ezen behaltam 20 ezret kaptak fejenként az ilyen hülyeségekért. Ennyiért csináltak hülyét magukból szerencsétlenek.. Szömüket vílágítja a fény az illömhelyre menet. Nem lesz majd röhelyös ha legyünnek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |