Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
A célnak megfelelne! Sima multiméterem van.
Rendelhető termék. Ez kb 160000Ft-ba került, de más gyártóknál is hasonló az árfekvés. Maga a mérőcella igen drága.
Sziasztok!
Egy Canon E200 videokamera szervizrajzát keresem, esetleg ha valakinek meg van, és odaadná nekem szívesen venném. Előre is köszönöm! Üdv! Zoli
Nem ragaszkodom ilyen drága megoldáshoz,sokkal inkább egy megépíthető változatra gondoltam alacsony árfekvéssel.Ha valaki tud ilyen kapcsolási rajzot, no annak örülnék igazán.
Itt nem a kapcsolási rajz számít, hanem hogy tudsz-e gyártani magadnak egy spéci kis infravörös abszorpciót mérő cellát, amit még állandó hőmérsékleten is kell tartani...
A legolcsóbb - ami kb egy éve jött ki - a co2meter.com-on. Valószínűleg ez a lelke a Conrad műszerének, ami csak 50 rugó. A procinak folyamatosan kell kalibrálnia is. Nem barkács-projekt a dolog... A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Ez nehezebb dolog,mint gondoltam . Azért köszönöm a segítséget !
Sziasztok!Keresném a Schneider 6145st tuner műszaki adatait és a kapcsolási rajzát!Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Sziasztok!
APC smart 900 UPS-hez keresek kapcsolási rajzot. Tudna valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm
Üdv!
Keresem a Sony CMT-EH10 mikro Hifi kapcsolási rajzát. Egyetlen egy alkatrész számát nem tudom leolvasni, és a megoldás kulcsa pár lépésnyire van. Ezen az oldalon megtaláltam, csak nekem nincs hozzáférésem: http://elektrotanya.com/sony_cmt-eh10_hcd-eh10_sm.pdf/download.html Megkérhetnék valakit, akinek van belépési joga, hogy letöltené nekem, vagy szólna akinek ez megvan? Köszönettel !
Szia!
Az előnézeti kép alatt egy idő után meg fog jelenni egy GET Manual link, ott letöltheted. Napi kettőt. Reklámblokkoló legyen kikapcsolva!
De csak úgy engedélyezi a napi kettő letöltést, ha regisztrálva lennék, anélkül semmit nem lehet letölteni. Ha ezzel nem értesz egyet, én egy hosszabb magyarázattal, hogy, hogyan is kell ezt megköszönném!
Szia! Itt van két kép, ez talán segít.
Amúgy azt írja, hogy ha nem vagy bejelentkezve akkor 2 letöltés naponta. Csak meg kell várni míg a második képen lévő szöveg meg nem jelenik. Jobb ha megtanulod letölteni, nem kell másra várni! Be is lehet regisztrálni, csak tudni kell pár egyszerű kérdésre a választ. A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Ez így igaz, nagyon jó, hogy mps bekarikázta Neked, mert valóban a legapróbb betűkkel van írva. Nekem eddig fél perc volt a leghosszabb, amíg átváltott a processing-ről get manual-ra...Amúgy ne lepődj meg, spanyolul van (a rajz nem
Regisztrálás után sem enged többet letölteni, mert aktivitáshoz köti ezt.
No, ezt eddig nem tudtam, igaz nem is igen van szükségem rá.
Sziasztok!
Kérem segítsetek. UTB 24/10 akkutöltőm kölcsönadtam, nekitolattak. Műszer összetört, töltő fokozat kapcsoló sérült, feszültség fokozatkapcsoló sérült. Ha valakinek van, kérem segítsen. Kösz K. Csaba
druxter,
légy szíves írd meg kell-e a "service manual" még, vagy megoldódott már. Aulac
Sziasztok!
Ha minden jól megy, jövő héten szerzek egy Akai HX-A201-es magnódecket nagyon olcsón, jó külső állapotban. Elvileg csak szíj problémája lehet, de jobb a biztonság alapon kerestem hozzá szervizkönyvet. Ezt a helyet találtam csak, de nem találom, honnan lehet ténylegesen letölteni... Ha a PDF ikonra kattintok, nem történik semmi. /Chrome-ot használok, ha ez számít./ Valaki ismeri esetleg ezt az oldalt? Vagy nem is működik az oldal? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! Tomi94
Sziasztok!
A Logitech M505(vagy 450nano) unifying receiver kapcsolási rajzát keresném. Én nem nagyon találtam, de úgy voltam megteszek egy próbát itt vele, hátha tud valaki segíteni. Igazából, ami érdekelne, az az L2 értéke lenne, képet linkelek: Kép.
Sziasztok én egy Loewe Contur 7000-hez szeretnék kapcsolási rajzot kapni ha van valakinek.
Szia!
A rajz letöltéséhez kattints a "Скачать схему LOEWE Chassis C9003" feliratra. Bővebben: Link. Itt is érvényes az, hogy először a készülék sassziszámát leljük fel ilyen módon.
Sziasztok !
Keresem a Steelphon ba-810 gitárerősítő (olasz, 1972-ben készült, tranzisztoros) kapcsolási rajzát. Kérem aki tud segítsen. Köszönöm : hmiki A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2013
Sziasztok, olyan kapcsolást keresnék , ami mondjuk egy 12V vagy egy 9V elemről állít elő 10V AC-t 50Hz eset, olyan 100mA nem kéne több, egy hordozható trafómérőnek szeretném (csöves trafótkat keresni)
KöszI! A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
Szia! Légy találékony! Googli -> inverter -> képek. Példa.
AC 10V-ot keres, ebből valószínűleg kevesebb van, de ha tudsz neki olyat mutatni, akkor fog örülni!
Steve
Igen, ahogy kissi mondta, elég ritka, már keresgéltem , de csak 220-230V ra találtam...
Csak a trafó áttétlén múlik, de Neked egy auto-trafó is megfelel, hiszen a telepes táplálás miatt nincs szükséged leválsztásra.
Hello!
A 9V-ból nehezen fogsz 10Vac-t készíteni. Mert annak csúcsértéke kb. +-14V. Plusz a veszteségek. Ennek kellene beleférni a tápba. Vagy is a kimenetre mindenképpen trafó kell. Ha megfelelő a négyszögjel, akkor ott a trafós, csak nem 230V-ra kell trafálni. Ha szinusz kell akkor pld. az LM386 adatlapján van Wien hidas oszci, azt megépíted és feltrafálod. De a 9V-os elem hamar meg fog feküdni, főleg ha valamit rá is kötsz terhelésnek.. üdv! proli007
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni a TDA8944 IC-hez kéne nekem kapcsolási rajz . |
Bejelentkezés
Hirdetés |