Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   216 / 376
(#) Totos válasza Sebi hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

A célnak megfelelne! Sima multiméterem van.
(#) Sebi válasza Totos hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Rendelhető termék. Ez kb 160000Ft-ba került, de más gyártóknál is hasonló az árfekvés. Maga a mérőcella igen drága.
(#) wolfderby hozzászólása Jan 13, 2013 /

Sziasztok!

Egy Canon E200 videokamera szervizrajzát keresem, esetleg ha valakinek meg van, és odaadná nekem szívesen venném.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Zoli
(#) Totos válasza Sebi hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Nem ragaszkodom ilyen drága megoldáshoz,sokkal inkább egy megépíthető változatra gondoltam alacsony árfekvéssel.Ha valaki tud ilyen kapcsolási rajzot, no annak örülnék igazán.
(#) Sebi válasza Totos hozzászólására (») Jan 13, 2013 / 1

Itt nem a kapcsolási rajz számít, hanem hogy tudsz-e gyártani magadnak egy spéci kis infravörös abszorpciót mérő cellát, amit még állandó hőmérsékleten is kell tartani...
A legolcsóbb - ami kb egy éve jött ki - a co2meter.com-on. Valószínűleg ez a lelke a Conrad műszerének, ami csak 50 rugó.
A procinak folyamatosan kell kalibrálnia is. Nem barkács-projekt a dolog...
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
(#) Totos válasza Sebi hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Ez nehezebb dolog,mint gondoltam . Azért köszönöm a segítséget !
(#) goso hozzászólása Jan 14, 2013 /

Sziasztok!Keresném a Schneider 6145st tuner műszaki adatait és a kapcsolási rajzát!Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
(#) nork hozzászólása Jan 14, 2013 /

Sziasztok!

APC smart 900 UPS-hez keresek kapcsolási rajzot. Tudna valaki segíteni ebben?

Előre is köszönöm
(#) druxter hozzászólása Jan 14, 2013 /

Üdv!

Keresem a Sony CMT-EH10 mikro Hifi kapcsolási rajzát.
Egyetlen egy alkatrész számát nem tudom leolvasni, és a megoldás kulcsa pár lépésnyire van.
Ezen az oldalon megtaláltam, csak nekem nincs hozzáférésem:
http://elektrotanya.com/sony_cmt-eh10_hcd-eh10_sm.pdf/download.html

Megkérhetnék valakit, akinek van belépési joga, hogy letöltené nekem, vagy szólna akinek ez megvan?
Köszönettel !
(#) mps válasza druxter hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Szia!
Az előnézeti kép alatt egy idő után meg fog jelenni egy GET Manual link, ott letöltheted. Napi kettőt. Reklámblokkoló legyen kikapcsolva!
(#) druxter válasza mps hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

De csak úgy engedélyezi a napi kettő letöltést, ha regisztrálva lennék, anélkül semmit nem lehet letölteni. Ha ezzel nem értesz egyet, én egy hosszabb magyarázattal, hogy, hogyan is kell ezt megköszönném!
(#) mps válasza druxter hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Szia! Itt van két kép, ez talán segít.
Amúgy azt írja, hogy ha nem vagy bejelentkezve akkor 2 letöltés naponta. Csak meg kell várni míg a második képen lévő szöveg meg nem jelenik.
Jobb ha megtanulod letölteni, nem kell másra várni!
Be is lehet regisztrálni, csak tudni kell pár egyszerű kérdésre a választ.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
(#) Sebi válasza druxter hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Ez így igaz, nagyon jó, hogy mps bekarikázta Neked, mert valóban a legapróbb betűkkel van írva. Nekem eddig fél perc volt a leghosszabb, amíg átváltott a processing-ről get manual-ra...Amúgy ne lepődj meg, spanyolul van (a rajz nem
(#) kadarist válasza mps hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Regisztrálás után sem enged többet letölteni, mert aktivitáshoz köti ezt.
(#) mps válasza kadarist hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

No, ezt eddig nem tudtam, igaz nem is igen van szükségem rá.
(#) kadlot hozzászólása Jan 16, 2013 /

Sziasztok!
Kérem segítsetek. UTB 24/10 akkutöltőm kölcsönadtam, nekitolattak.
Műszer összetört, töltő fokozat kapcsoló sérült, feszültség fokozatkapcsoló sérült.
Ha valakinek van, kérem segítsen. Kösz K. Csaba
(#) aulac válasza druxter hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

druxter,
légy szíves írd meg kell-e a "service manual" még, vagy megoldódott már.
Aulac
(#) Tomi94 hozzászólása Jan 18, 2013 /

Sziasztok!
Ha minden jól megy, jövő héten szerzek egy Akai HX-A201-es magnódecket nagyon olcsón, jó külső állapotban. Elvileg csak szíj problémája lehet, de jobb a biztonság alapon kerestem hozzá szervizkönyvet. Ezt a helyet találtam csak, de nem találom, honnan lehet ténylegesen letölteni... Ha a PDF ikonra kattintok, nem történik semmi. /Chrome-ot használok, ha ez számít./ Valaki ismeri esetleg ezt az oldalt? Vagy nem is működik az oldal?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Tomi94
(#) nagzso hozzászólása Jan 19, 2013 /

Sziasztok!
A Logitech M505(vagy 450nano) unifying receiver kapcsolási rajzát keresném. Én nem nagyon találtam, de úgy voltam megteszek egy próbát itt vele, hátha tud valaki segíteni. Igazából, ami érdekelne, az az L2 értéke lenne, képet linkelek: Kép.
(#) Lali23 hozzászólása Jan 19, 2013 /

Sziasztok én egy Loewe Contur 7000-hez szeretnék kapcsolási rajzot kapni ha van valakinek.
(#) kadarist válasza Lali23 hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Szia!
A rajz letöltéséhez kattints a "Скачать схему LOEWE Chassis C9003" feliratra. Bővebben: Link. Itt is érvényes az, hogy először a készülék sassziszámát leljük fel ilyen módon.
(#) hmiki hozzászólása Jan 20, 2013 /

Sziasztok !
Keresem a Steelphon ba-810 gitárerősítő (olasz, 1972-ben készült, tranzisztoros) kapcsolási rajzát. Kérem aki tud segítsen.
Köszönöm : hmiki
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2013
(#) silent15 hozzászólása Jan 21, 2013 /

Sziasztok, olyan kapcsolást keresnék , ami mondjuk egy 12V vagy egy 9V elemről állít elő 10V AC-t 50Hz eset, olyan 100mA nem kéne több, egy hordozható trafómérőnek szeretném (csöves trafótkat keresni)

KöszI!
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
(#) reloop válasza silent15 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Szia! Légy találékony! Googli -> inverter -> képek. Példa.
(#) kissi válasza reloop hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

AC 10V-ot keres, ebből valószínűleg kevesebb van, de ha tudsz neki olyat mutatni, akkor fog örülni!
Steve
(#) silent15 válasza reloop hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Igen, ahogy kissi mondta, elég ritka, már keresgéltem , de csak 220-230V ra találtam...
(#) reloop válasza silent15 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Csak a trafó áttétlén múlik, de Neked egy auto-trafó is megfelel, hiszen a telepes táplálás miatt nincs szükséged leválsztásra.
(#) proli007 válasza silent15 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Hello!
A 9V-ból nehezen fogsz 10Vac-t készíteni. Mert annak csúcsértéke kb. +-14V. Plusz a veszteségek. Ennek kellene beleférni a tápba. Vagy is a kimenetre mindenképpen trafó kell. Ha megfelelő a négyszögjel, akkor ott a trafós, csak nem 230V-ra kell trafálni. Ha szinusz kell akkor pld. az LM386 adatlapján van Wien hidas oszci, azt megépíted és feltrafálod. De a 9V-os elem hamar meg fog feküdni, főleg ha valamit rá is kötsz terhelésnek..
üdv! proli007
(#) silent15 válasza proli007 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Ezt kipróbálom, köszi!
(#) norbi97 hozzászólása Jan 22, 2013 /

Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni a TDA8944 IC-hez kéne nekem kapcsolási rajz .
Következő: »»   216 / 376
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem