Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Nézzél vissza pár sorral és ott a link és a letöltés módja is.
Meg lapozni sem kell. Itt egy kicsit lejjebb volt szo rola.
Megpróbáltam elküldeni, ha sikerült kapsz emailt róla .
Majd jelezd ha sikerült ha nem.
Sziasztok,nem tudom,hogy jo helyre irom-e de...
a Velleman-nak vannak erdekes kit-jei es ha valakinek vannak kapcsolasi rajzai akkor ossza meg vellem... Elore is koszonom! Bővebben: Link
Tisztelt fórumozók!
Valamikor a múlt évezredben a Hobbyelektronika újságban megjelent pár cikk a vasútmodellezés témában, melyben egy egyszerű de jó kis vezérlő leírása volt olvasható. Ha valaki meg tudná osztani eme cikket azt megköszönném.
Sziasztok!
Megvásárolnám a következő 2 könyvet: 1. Tietze, U.-Schenk, Ch.: Analóg és digitális áramkörök 2. Török Miklós: Elektronika - Hálózatok, alkatrészek, alapkapcsolások Ha valakinek meglenne ez a 2 könyv és már úgyérzi kész továbbadni, az kérem írjon nekem egy privát üzenetet, hogy megegyezhessünk. Köszönöm szépen előre is.
Elektronikusan miért nem jó?
Nekem úgyis megfelel. Ha eltudod küldeni, vagy belinkelni, akkor tökéletes.
Sziasztok!
F. M. Mims - Elektronika Alapfokon című könyv érdekelne letölthető formában, PDF vagy DJVU kiterjesztéssel. Megvan esetleg valakinek?
Köszönöm a gyors segítséget! Furcsa, pedig kerestem sokféleképpen, de nem akadtam rá.
Sziasztok! Tudna valaki valamilyen egyszerűen megfogalmazott színes képekkel teli Tv és rádió szerelés, javítás könyvet? (olyat ami nem 50 éves )
Köszönettel. A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Üdv!
A Most már értem a rádiót, és a Most már értem a televíziót címü könyveket tudom ajánlani, kicsit idejét múlt ugyan, de ha bárki elolvassa, könnyedén megérti a TV/rádió működését, és vannak benne képek, igaz fekete-fehérek.Ezek 54 évesek, nem 50. Üdv!
Üdv! A segítségeteket kérném. Keresek egy olyan könyvet, amely kimondottan a vezeték nélküli energiaátvitellel foglalkozik. Esetleg Cím, szerző? (angol v. magyar nyelvű) Köszi!
Üdv. Találtam egy ilyet: https://hotfile.com/dl/182495209/951a985/Kpletek.PDF.html
Sziasztok.Valaki meg tudná mondani a *
* Google ! A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2012
Szia, azt próbáltam már de nem sikerült.Vagy szünetel az oldal. Igaz az MTT oldala kellene
Üdv. A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2012
Nem szünetel, nekem bejön. Priviben leírtam, hogyan kell csinálni.
Üdv Mindenkinek.
Valaki el tudná nekem küldeni Ágoston Lajos - Audiofil erősítők építése 2 című könyvét? Köszönet érte.
sziaszok!
A Rádiótechnika Évkönyv 2013 as számát szeretném letölteni. Nem tudja valaki honnét lehetne letölteni? Előre is köszi! üdv: Tiva A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Csak nem gondolod, hogy a friss számot ingyen adják? Miért dolgoznának a szerkesztők? A két szép szemedért?
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Sziasztok!
szeretnék PIC-ezni tanulni és azt mondták van egy PIC-es könyv alapfokon. Meg tudnátok mondani a könyv nevét és szerzőét?
Szia Árpi,
természetesen lehet kapni könyveket, pédául itt is, de most azt mondom, hogy inkább a neten keress indulásra anyagot. Akár itt is Topic van (sok). Ember van (sok). Cikk van (sok)... De másutt is.
Sziasztok!
Tud valaki linket küldeni hozzá, vagy esetleg átküldeni e-mailben az alábbi könyvet: Zombori Béla: Elektronika Előre is köszi. Üdv: Zak A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |