Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Nézzél vissza pár sorral és ott a link és a letöltés módja is.
Meg lapozni sem kell. Itt egy kicsit lejjebb volt szo rola.
Megpróbáltam elküldeni, ha sikerült kapsz emailt róla .
Majd jelezd ha sikerült ha nem.
Sziasztok,nem tudom,hogy jo helyre irom-e de...
a Velleman-nak vannak erdekes kit-jei es ha valakinek vannak kapcsolasi rajzai akkor ossza meg vellem... Elore is koszonom! Bővebben: Link
Tisztelt fórumozók!
Valamikor a múlt évezredben a Hobbyelektronika újságban megjelent pár cikk a vasútmodellezés témában, melyben egy egyszerű de jó kis vezérlő leírása volt olvasható. Ha valaki meg tudná osztani eme cikket azt megköszönném.
Sziasztok!
Megvásárolnám a következő 2 könyvet: 1. Tietze, U.-Schenk, Ch.: Analóg és digitális áramkörök 2. Török Miklós: Elektronika - Hálózatok, alkatrészek, alapkapcsolások Ha valakinek meglenne ez a 2 könyv és már úgyérzi kész továbbadni, az kérem írjon nekem egy privát üzenetet, hogy megegyezhessünk. Köszönöm szépen előre is. ![]()
Elektronikusan miért nem jó?
Nekem úgyis megfelel. Ha eltudod küldeni, vagy belinkelni, akkor tökéletes.
![]()
Sziasztok!
F. M. Mims - Elektronika Alapfokon című könyv érdekelne letölthető formában, PDF vagy DJVU kiterjesztéssel. Megvan esetleg valakinek?
Köszönöm a gyors segítséget! Furcsa, pedig kerestem sokféleképpen, de nem akadtam rá.
Sziasztok! Tudna valaki valamilyen egyszerűen megfogalmazott színes képekkel teli Tv és rádió szerelés, javítás könyvet? (olyat ami nem 50 éves
![]() Köszönettel. A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Üdv!
A Most már értem a rádiót, és a Most már értem a televíziót címü könyveket tudom ajánlani, kicsit idejét múlt ugyan, de ha bárki elolvassa, könnyedén megérti a TV/rádió működését, és vannak benne képek, igaz fekete-fehérek.Ezek 54 évesek, nem 50. Üdv!
Üdv! A segítségeteket kérném. Keresek egy olyan könyvet, amely kimondottan a vezeték nélküli energiaátvitellel foglalkozik. Esetleg Cím, szerző? (angol v. magyar nyelvű) Köszi!
Üdv. Találtam egy ilyet: https://hotfile.com/dl/182495209/951a985/Kpletek.PDF.html
Sziasztok.Valaki meg tudná mondani a *
* Google ! A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2012
Szia, azt próbáltam már de nem sikerült.Vagy szünetel az oldal. Igaz az MTT oldala kellene
Üdv. A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2012
Nem szünetel, nekem bejön. Priviben leírtam, hogyan kell csinálni.
Üdv Mindenkinek.
Valaki el tudná nekem küldeni Ágoston Lajos - Audiofil erősítők építése 2 című könyvét? Köszönet érte.
sziaszok!
A Rádiótechnika Évkönyv 2013 as számát szeretném letölteni. Nem tudja valaki honnét lehetne letölteni? Előre is köszi! üdv: Tiva A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Csak nem gondolod, hogy a friss számot ingyen adják? Miért dolgoznának a szerkesztők? A két szép szemedért?
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Sziasztok!
szeretnék PIC-ezni tanulni és azt mondták van egy PIC-es könyv alapfokon. Meg tudnátok mondani a könyv nevét és szerzőét?
Szia Árpi,
természetesen lehet kapni könyveket, pédául itt is, de most azt mondom, hogy inkább a neten keress indulásra anyagot. Akár itt is ![]() Topic van (sok). Ember van (sok). Cikk van (sok)... De másutt is.
Sziasztok!
Tud valaki linket küldeni hozzá, vagy esetleg átküldeni e-mailben az alábbi könyvet: Zombori Béla: Elektronika Előre is köszi. Üdv: Zak A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |