Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » szirénából erősítő

Témaindító: dino, idő: Nov 5, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) dino hozzászólása Nov 5, 2007 /

Munkám során megmaradt kb.150 db tölcséres hangszóróba épített 25W-os sziréna, és még többféle alkatrész.
Hangerősítőt szeretnék belőlük készíteni.
Az átalakításhoz szükséges kapcsolási rajzban kérem a segítségeteke.Köszi!
e-mail szabol55@freemail.hu
(#) valve válasza dino hozzászólására (») Nov 5, 2007 / 4

Szia; nem`akarok kedvronto lenni, de gyiren hiszem, h ebbol a modulokbol erolkodot lehet epiteni..
(#) árpix válasza dino hozzászólására (») Nov 5, 2007 /

Szia ! Milyen célra szeretnél belőlük hangerősítőt készíteni ?
(#) dino válasza árpix hozzászólására (») Nov 5, 2007 /

zenét, hangot erősíteni hanmodulhoz
(#) dino hozzászólása Nov 5, 2007 /

Astabil multivibrátor helyére egy olyan erösitőt,mely talán lehet egy flip-flop 4013 as
(#) kaszarobert hozzászólása Nov 5, 2007 /

Erősítőt mindenből lehet készíteni, megfelelő átkötésekkel, amiben van legalább4 tranzisztor ill 8 ellenállás, két kondenzátor... Nem muszáj szirénának lennie...
(#) valve válasza dino hozzászólására (») Nov 6, 2007 /

Ha erolkodot akarc epiteni akkor ird`le, h milyen celra szeretned hasznalni es, h mit akarsz vele meghajtani,.. Es osszehozunk valamit, de ebbol nem erdemes epiteni atalakitani, csak monyokolas lecc belole es nem is fog ugy szolni (ha egyatalan fog szolni) Szerintem hagyd meg a modulokat, kitudja meg joljohet egy riasztoba,.. Amgy koszi a pntot,..
(#) Pixi válasza dino hozzászólására (») Nov 6, 2007 /

Ezeknek a sziréna paneloknak milyne táp kell és miylen hangot adnak ki?
Ja és mennyibe kerül egy panel?
(#) dino válasza Pixi hozzászólására (») Nov 7, 2007 /

12 V-os egyszerű egyhangú.
Ára megbeszélés tárgya.
(#) Barna Tamás hozzászólása Szept 19, 2008 /

Hi! Van egy szirénám, nem tudom, milyen márkájú, az alaplapja NU111. Van 3 csatlakozó a hátolján, a hosszúról tudom, hogy a +, a - és a jel. a másik kettőről semmit sem tudok ,a nagyobba belemegy a jack dugó. Nincs ötletetek, mi lehet az a 2 csatlakozó? Próbáltam már mikrofonnal, de nem működött.
(#) gab0rka válasza dino hozzászólására (») Júl 3, 2009 /

Sziasztok
Kaptam egy ugyanilyen elektronikával megáldott tölcséres szirénát, ami a képen is látszik. Eredetileg autóra volt szerelve és egy dallamot játszott le. mit kellene rákötnöm a 3 lábára, hogy valamilyen értelmes hangot tudjak kicsikarni belőle? Ha feszt adok neki, akkor csak visít.
Bocsi, nem vagyok túl erős a témában
A válaszokat előre is köszi
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem