Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autómagnó probléma

Témaindító: peti84, idő: Jún 14, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) zenebolond válasza dávidka001 hozzászólására (») Máj 30, 2012 /

Na a gyári vezetékezésről annyit hogy olyan vékony mint a nagyanyám hajszála.
(#) dufy91 hozzászólása Jún 21, 2012 /

Üdv mindenkinek!

Olyan problémám lenne, hogy a fejegységem nem akar bekapcsolni. Egy Clarionról van szó(régebbi fajta). Próbáltam bogozgatni, hogy mi lehet a gond és nem jöttem rá. Minden kábel úgy van, ahogy volt és egész idáig működött is minden. Biztosíték nem ment ki sehol. Van itthon egy JVC fejegység is ami IC hibás. Azon régebben minden működött csak hangod nem adott ki. Na most azt is rádugtam és az eredmény az lett, hogy világított a be/ki kapcsoló gomb, ahogy kell, de ha megnyomom az sem kapcsol be. Tömören ennyi lenne.
(#) titi válasza dufy91 hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

Mindkét pozitív szálon megvan a +12Volt?
(#) dufy91 válasza titi hozzászólására (») Jún 24, 2012 /

Ezt még meg se néztem.
(#) zsa hozzászólása Dec 27, 2012 /

Sziasztok ! Segítségeteket kérném egy hibás magnó javításában. A hibajelenség : Bekapcsol 70%-ban minden gombra reagál ,de a hangerő 1-es szinten van és nem emelkedik , kimeneteken nincs jel , cd-t beveszi ,de nem tekeri a lemezt, Memóriakártyát felismeri,de nem olvassa be a zenéket róla . A többi funkció jól működik . Kapcsolási rajzot találtam hozzá de nem tudom merre keressem a hibát . Minden tanácsot szívesen fogadok .
(#) édeség55 hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok!
Van egy PIONEER DEH-605RDS autós cd.
A probléma a következő a rádió gyönyörűen szól,de ha a cd-t teszem be csak sistereg,de hangot nem ad.Hangerőre reagál.Ha valaki tud segíteni a probléma megoldásában azt megköszönném.
További szép napot.
(#) titi válasza édeség55 hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Hali!
A TA2063-as IC 3-as és 6-os lábán van 1-1 elkó, ott kellene megnézni első körben, hogy megvan-e a jel.
A kapcsolási rajzot itt megtalálod: Bővebben: Link
A pdf 7-ik oldalán van az a rész, amit említettem.
Alatta pedig a CD-mute alkatrészei, tranyók, dióda, stb., azokat is érdemes megnézni.
(#) timcsike hozzászólása Feb 17, 2013 /

Sziasztok.
A pioneer deh- 605 rds milyen formátumokat játszik?
(#) titi válasza timcsike hozzászólására (») Feb 17, 2013 /

Hali!
Audio CD-t.
(#) timcsike válasza titi hozzászólására (») Feb 18, 2013 /

Köszi szépen.
(#) soos csaba hozzászólása Máj 13, 2013 /

Sziasztok!, nem rég vettem egy FORD FIESTA kis autót, és a problémám az hogy a magnóhoz nem tudom sajnos a kódot, és a gazdája is el felejtette!. Valaki nem tudna segíteni nekem abban hogy tudjam ki kódolni ezt a magnót?. Köszönöm!.
(#) norbi18 hozzászólása Máj 18, 2013 /

Sziasztok lenne egy kis gondom, van egy sony xplode fejegységem, eddig mikor behelyeztem a kulcsot magától el indult kivételnél kikapcsolt. Most nem reagál a slusszkulcsra ha kicsit jobban megnyomom a kulcsot be indul, mintha nem érintkezne rendesen, forgatásnál is ugyszínt. Alapállásban még elmegy de ahogy rá adom a kontaktot ki megy és annyi.
(#) zolika60 válasza norbi18 hozzászólására (») Máj 18, 2013 /

Valószínűleg hibás a gyújtáskapcsoló betéted.
(#) norbi18 hozzászólása Máj 19, 2013 /

Tegyem át direktbe? vagy ez otthon nem lehet megjavítni?
(#) Allmaystro hozzászólása Jún 20, 2013 /

Hello mindenkinek

Segitségre lenne szükségem , van egy BOSS márkáju multi (DVD, GPS, érintőképernyős) autómagnóm. A próbláma h a gombokra ne reagál nem nyomja ki a képernyőt, nem huzza vissza, csak az érintőképernyőről lehet vezérelgetni. ami nem is lenne még önmagában gond, de igy sem be sem ki nem lehet kapcsolni. addig el jutottam h egy PT6554LQ procicska vezérli a képernyő ki-be és a gobokat is ő dolgozza fel, ja és van egy kis kijelzóje is amikor be van huzva a képernyője az aktiv.
Találkozott e már valaki hasónlóval? vagy van esetleg valkinek egy ilyen proceszora porosódóban? mert sajnos nem találok sehol (Chinán kivűl).

Válasokat előre is köszönöm szépen Tisztelettel!
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2013
(#) seres54 hozzászólása Ápr 12, 2014 /

Sziasztok nekem egy olyan gondom lenne hogy bekötem az autó magnómat, de az autóba mindíg kiüti a biztosítékot,ha valaki tudja a választ kérem írjon .. Előre is köszönöm..
(#) ernest1000 hozzászólása Szept 13, 2014 /

Sziasztok nekem az lenne a problemam hogy vettem egy Caliva dv-710 dvd auto magnot,es be is kottotem az autoba mukodik is szepen,csak ha Dvd akkarok rajta nezni aszt irja ki nekem hogy,ATTENTION DO NOT USE THIS FUNCTION,es ha ra megyek az ekvalizerre akkor ott latni hogy megyen szepen a video.Ellore is koszonom.
(#) at22 hozzászólása Ápr 8, 2015 /

Sziasztok! Van nekem egy alpine cde- 9870r tipusú kocsi magnóm. A gondom az hogy nem akarta már olvasni a cd-t szétszedtem megpucolni a fejet, az sikerrel járt de ahogy szétszedtem letört egy smd- kondi(220 10v) na azt már nem tudtam vissza tenni így elkó kondival helyettesítettem. Bekapcsol minden funkció működik, de ha 18-ig rá adom a hangot kikapcsol és ha beindítom a kocsit akkor meg 22-23ig bírja a hangerőt. Amúgy 35-ig lehet rá adni a hangot. De ezt azelőtt a baleset előtt nem csinált ilyet.

Szerintetek mi lehet a baj?
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem