Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az jobban közelíti a valóságot. Azt is csak akkor kell fizetni, ha a hibamegállapítás után máshol javíttatják meg a masinát. Egyéb esetekben ingyen van.
Igen, ezt már láttam, de nem tetszik.
Bár nem elektromos, de akkor inkább már ezek: Tag Heuer Mikrogirder HYT - THE HYDRO MECHANICAL HOROLOGISTS
Nos a kollégám pl. egy márkaszervizbe vitte be az autóját, ahol 17-et kértek a dugásért, s mivel sokallta, elment egy maszekhoz, aki 4ezret kért. Ennek fényében én nem tartom kizártnak az előbbi 40-et sem. Kit mennyire bírnak levenni. Ma ez dívik. Gázosok, fűtésszerelők simán ilyen durván számolnak, ez saját tapasztalat. Most tudtam meg, hogy jogilag ha a javítás a 20ezres érték feletti, akkor köteles garanciát vállalni az illető a javításért, és a garanciaidőn belüli meghibásodást ingyen kell(ene)kijavítani. Ezt úgy szokták megúszni, hogy "ugye nem kér számlát?" mert akkor +ÁFA27%, +költség. Nagy többség persze rögtön nem kér számlát, s ezzel máris nem bizonyítható be, ki végezte a javítást.
Idézet: Nálunk ez sem divat. Ennek ellenére egyre többen viszik sufniba javíttatni az autót, ahol aztán nem csak átverik, hanem hozzáértés és felszerelés híján megjavítani sem tudják a gépet, pénzt mégis kérnek érte. Nem egy olyan ügyfél van aki tetemes összegek kifizetése után jön márkaszervizbe és sokallja a javítás árát, pedig már tíz helyen fizetett érte és mégis rossz. „"ugye nem kér számlát?"”
Ez már aztán tényleg nem piskóta!
Nem bírtam tovább, és néztem még egy pár ilyen videót, ez is még megérdemel egy belinkelést: TAG Heuer - PENDULUM
Egy suzu hátsó ajtaján keletkezett enyhe horpadás javítása, amit még simán kinyomnak, a "kedves" Monori márkaszervizes szerint, 100000Ft-ba került, három éve. Szerinted?
Gyönyörű darab ez is. Tudom pont ezen az oldalon disznóság ilyet írni, de a mechanika sokkal szebb.
Vlóban jobb lett a direkt szűrővel, mert a 12mm-es karburátorral nem tudott elég levegőt szívni gázadásra lehörrent, azt hittem, hogy a karburátorban van dugulás de pucolás után is úgy volt mint azelőtt. Aztán meg lazítottam a karbin a levegőszívó "tölcsért" és egyből kipörgött, ezért csináltam rá egy igényes direkt szűrőt, még jól is néz ki! Direktszűrő
Meg sem merem nézni az árát ezeknek az óráknak.
A Hydro Watch-nak multkor megnéztem, de nem kellett volna. Azthiszem valami 8-9 milka körül van.
Ez már profi. Valami ilyesmivel még fokozható a hatás.
Annyit megér. Bővebben: Link
Szépen haladsz. A kocsi készül már köré?
Köszönöm szépen!
Egyenlőre még a váltó hiánya miatt nem tudok továbblépni. De hamarosan elkészül
A héten jól meg voltam fázva.Én balga 22.-én a koncertre átmeneti kabátban mentem,nem kellet volna.
De megérte.
Tudja valaki ki az admin, illetve hogyan erhetem el? En probaltam "ellenorzott" felhasznalova valni, de sajna csak magyar mobilszamot fogad el Irorszagit nem.
Ez a "madarka" egy red robin, ma is lattam eggyet a kertunkben
No bother , sorted out.
Nálatok már a sárga is vörös?
Gratulálok ez is szép eredmény.
Elő is vettem a zasszonyt, hogy mit kerestél nálunk, amikor én nem vagyok odahaza?!
Már nekem is van:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |