Fórum témák
» Több friss téma |
Bontsd ki úgy belőle, hogy felírod a bekötését, persze csak ha nincs rajz hozzá...
Akkor csak 12v ot kell adni a riasztónak és aközpontizár működni fog ennyi?
Nem, a központi zárral is össze kell legyen kötve, meg a gyújtás sem árt.
üdv mindenkinek!
szeretnék egy autóriasztó szirénát mindenféle funkció nélkül csak hangjelzésre használni, egy nyomógombról például. ez egy egybeépített kivitel, STIM 100 típusú készülék, tehát a sziréna házában van a központ is. segítséget kérnék, hogyan induljak el. előre is köszönöm.
Keresd ki belül a sziréna hangszórójának a kivezetését és kövesd vissza. Lesz egy végfok és valami hangkeltő IC. Ezt kapcsolja a riasztó valahogy, neked ezt a pontot kell megtalálni.
köszi, igen, itt tartok én is
csak a kínai/koreai/lecsiszolt alkatrészjelölések hátráltatnak ugye.
Udv ,lenne egy kerdesem ,thunder ca205-os riaszto van az automba szerelve ,lehet e kulso keruleti erzekelot csatlakoztatni ra?(utes erzekelo van rajta) valaszt elore is koszonom!
Ha mást nem, akkor megdiódázva mehet az ajtókapcsoló bemenetre.
Sziasztok! Kellene kis segitség relé bekötéshez. Mit hova és mire kössek rajta? Thunder ca106-ról lenne szó. Acc input fehér vezetéket hova?Sárga inditás tiltás kimenet vezetéket relé melyik vezetékére kell kössem?Relé alján lévő számok 86,85,87a,30.
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok.az alany ctc t70017 riasztó.a Gondom ,hogy jutányosan jutottam ugyan hozzá de nem tudom bekötni mert nincs rajzom hozzá .Vagy színeket leírva sorrendben ( mit hova kössek ) vagy egy kapcs rajz nagyon jól jönne!!! kérlek segítsetek.Tisztelet mindenkinek!!!
sziasztok. CTC T70017 bekötését a mai napon sikeresen letudtam.kb 1-2 óra az egész bekötés és rém egyszerű!!!!!!!!! ha valakinek segítségre lenne szüksége írjon!!! üdv
Mivel nem nagyon van róla a neten semmi, felrakhatnád ide mások okulására a bekötési rajzot.
Sziasztok,
Thunder CA 103-as riasztót raktak a kocsimba a problémám az ajtók automatikus zárásával van, kicsit kellemetlen, hogy mindig oda kell figyelnem nehogy benne hagyjam a kulcsot, mert 10 másodperc múlva automatikusan bezár, és ha nincs nálam a másik távirányító megszívtam. Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom meghosszabbítani az időt, kikapcsolni vagy ami a legjobb lenne ne zárjon be, ha a kulcs az indítóban van. A segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy régi audioton aa24 bekötési rajzára lenne szükségem , ha valaki tudna segíteni ebben ,mert én sajnos nem találom... A segítségeteket előre is köszönöm.
Ezt most találtam!Nekem is ilyen van..nekem meg csak egy távirányító van hozzá ..esetleg valakinek egy fölösleges?
Sziasztok. Van egy autó riasztóm csak most nem tudom a nevét (hazaérek ide írom).
És azt szeretném be kötni mert az ajtómon van egy mágneses érzékelő és amikor az jelet ad a távirányítóval ki szeretném ill. bekapcsolni és a bekötési rajzát szeretném megszerezni. Még van egy HoNNor Secutity Micro TX1 távirányítom és azt szeretném beprogramozni. Előre is köszönöm a válaszokat!
A típusa ENFORCER 750H-4E
Esetleg valaki tudná, hogy lehet Avital Tornado-hoz betanítani új távvezérlőt?
Van egy angol nyelvű leírás, de a Google fordító elég zagyvaságokat ír.
Sziasztok!
Egy spal as 90 riasztót házilag kötöttem be, a toledómba. Elméletileg minden stimmel, mégsem működik rendesen. A led villog folyamatosan, ha gyújtásra teszem elalszik. Viszont zárás/nyitás nem változtat a villogáson. Az ajtókat működteti, az irányjelzők villannak, de nem csippan, és ajtónyitásra nem riaszt. A fehér vezeték lenne elméletileg a szirénanegativ vezérlése, de azon semmi sem történik. Én ronthattam el valamit, vagy esetleg rossz a riasztó? Bontásból van. Köszi.
Sziasztok!
Egy spal as 90 riasztót házilag kötöttem be, a toledómba. Elméletileg minden stimmel, mégsem működik rendesen. A led villog folyamatosan, ha gyújtásra teszem elalszik. Viszont zárás/nyitás nem változtat a villogáson. Az ajtókat működteti, az irányjelzők villannak, de nem csippan, és ajtónyitásra nem riaszt. A fehér vezeték lenne elméletileg a szirénanegativ vezérlése, de azon semmi sem történik. Én ronthattam el valamit, vagy esetleg rossz a riasztó? Bontásból van. Köszi.
Szia!Nekem is Avital van, Tornado... be szeretnék tanítani egy másik távirányítót, de nem bírok rájönni hogyan kell.Angol nyelvű leírás van...az alapján próbáltam, de nem jött össze Annyit tudok, hogy "inas" módba kell kapcsolni, és kapcsolgatni kell a szervíz kapcsolót ki-be..egy táblázat alapján..Esetleg nem tudod, hogyan kell ?
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2013
A sziréna, mint írtad is negatív kimenet, tehát a szirénát a fix +12V és a kimenet közé kell kötni a többi riasztóval ellentétben.
Ez eddig rendben. Semmi nem változik a fehér dróton. Ja, és műszer sem jelez, nemcsak a szirénával próbáltam.
Mivel "kapcsolt test"-ről lenne szó, +12 és a fehér spagóca közé tettem műszert, mint feszültségmérő. Oszt semmi. Még millivoltok sem cikáztak. Persze mivel kétkedő vagyok, próbáltam -12 és a fehér közt is, hátha nem is kapcsoltTEST, hanem kapcsolt plussz. De úgyse semmi. Persze ez ugye riasztási stádiumban kellene, hogy virítson nekem valamit. Szerintem a beriasztással nem stimmel valami. Ha berisztok, az irányjelzők villognak ahogy kell, de a led ugyan úgy villog tovább. A leírás szerint 40 mp-ig folyamatosan kellene világítania. Tanácstalan vagyok.
Értem, így már jónak kellene lennie...
Ne rémlik igazán, de mintha lenne olyan módja, amivel pl. szerelőhöz viszed, olyankor buta, nyit-zár, de nem riaszt... Keress rá itt, vagy testvér topicban, fenn van a leírása, ha nem lenne meg...
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Van egy régi swiftem amibe kb 2 éve bekötöttünk egy Mistral Max R1 riasztót. A problémám vele csak annyi amire utólag jöttem rá, hogyha a belső világítás ajtónyitásra van állítva nem érzékeli a vezetőoldali ajtókapcsolót. Ha off vagy on állásban van akkor tökélestesen működik. Itt egy kapcsolási rajz a belső lámpáról meg a kapcsolókról. Mivel az enyém 3 ajtós így ugyebár csak 2 kapcsoló van benne. Létezik, hogy a rajzon található dióda ami a vezetőoldali ajtókapcsolóhoz tartozik az bezavarna? http://kepfeltoltes.hu/130606/ss5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg köszönöm a segítséget
Inkább fordítva szokott lenni, a vezető felőlire kötik, így a dióda miatt a többit nem érzékeli.
Idézet: „Ha off vagy on állásban van akkor tökélestesen működik.” Mármint mi? A belső világítás? Tehát, ha kinyitod a vezető felőli ajtót és door állásban van, akkor világít a belső fény? Viszont a riasztó élesített állapotában a vezető felőlire nem, csak a többire riaszt?
pontosan. Viszont ahogy átváltom a belső lámpát on-ra vagy off-ra akkor már érzékeli a vezetőoldalit is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |