Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Big Deal játékgép sorkimenője
Témaindító: Szikra Lacika, idő: Nov 21, 2007
Hello! Van egy Big Deal nevezetű játékgépem és valószínűleg meghalt a sorkimenője mivel nincs kép abszolúlt! Ha vki tudná, hogy milyen menne bele azt megköszönném! Annyit tudok, hogy Eldor a sorkimenő típusa és egy Samsung 37GGA85X-TC típusú képcsövet hajt meg! Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Biztos a trafo rossz? Lehet nem is az a baja... tápfeszek, sorvégtranyó rendben? A trafon van általában néhány betűből és számból álló azonosító, azt ha leírnád akkor talán tudok segíteni... ha szar a trafo akkor általában terheli a sorvégfokot, nyöszörög, füstöl, büdös...néhány méréssel eldönthető hogy mi a helyzet vele... ha esetleg nem boldogulsz akkor dobj egy mailt majd segítek... nemrég javítottam ilyesmit, megijedni nem kell tőle, általában simoa RGB monitorok ezek is. Üdv!
Hello! Ja igen egy laza kis TV de a trafó száma:ELDOR CS V2189 azt hiszem ez az! Kösz előre is! Ja mail Lacika880804@freemail.hu
A sorkimenő számát nem nagyon lehet le olcasni mivel elég régi és lekoptak a számok! A mail-en szívesen várom segítséged! Vagy Msn-en is!
Sziasztok!
Nagy segítség kellene nekem.Szintén egy Big Deal gépről lenne szó,és ha jól sejtem akkor ugyanaz a probléma amit már régen tárgyaltatok.Csak nálam annyiban módosúlna a történet,hogy nekem alkatrész kellene hozzá amit nemtudom honnan szerezzek be mert nem vagyok jártas az efféle dolgokban.Szintén ez a Samsung 37GGA85X-TC típusú képernyője van a gépnek.és ahogy én nétem a képernyőnek a vezérlője vagy mi az azment szét.Panel számot is sikerűlt még leolvasni ami a kövi:92023074 (1992.08.07-ei a gépezet).Előre is köszönet bárkinek aki tud segíteni bármilyen kis dologgal,avagy hozzászólással.Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |