Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Tud e valaki 2 soros VGA csatlakozóból 3 soros csatlakozóba,konvertálót?Ez egy fekete fehér monitor VGA csatlakozója.Nagzon hálás lennék
Szia !
D-9 -- D-15 1 ----- 1 2 ----- 2 3 ----- 3 4 ----- 13 5 ----- 14 6 ----- 6 7 ----- 7 8 ----- 6 9 ----- 10+11 vagy itt van még pár bekötések Üdv!
Sziasztok !
Talalkoztam egy olyan protokollal amely igy nez ki: TTL szintu : R G B HSYNC GND VSYNC nincs ! Errol kellene valami leiras, vagy, hogy egyaltalan mi ez? Idodiagram, VGA -ra konvertalas lehetoseg (akar kapcsolas is) nagy segitseg lenne. Koszi. Udv.
Kozben megtalaltam a valaszt:
RGB + composite syncron, vagyis RGBS. Ilyen is van Szetszedni H/Vsync-re LM1881-el lehet. Proba ezutan.
Sziasztok!
Nekem vagy egy TV-box-om, amihez lelépet a gyári 8pin-es mini din - VGA kábelem! Egy ilyen bekötést tudna nekem adni valaki?? ilyen a csati a kütyün: Bővebben: Link Linket az URL gombbal légy szíves beszúrni, javítottam. -- kobold
Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget, mert nem tudom, hogy pontosan milyen convertert kéne vennem vagy csinálnom és, hogy az megfelel-e célnak. Van egy MSI VR630X-es laptopom amin csak VGA kimenet van ezt szeretném rákötni egy Samsung ws32z308p 82cm 100hz SLIM TV-re van rajta 2x scart csatlakozó; RF (antenna), S-Video, komponens video és -A/V bemenet. Eddig nem nagyon találtam olyan készüléket ami biztos, hogy jó lenne hozzá. Tudtok esetleg linkelni valamit vagy esetleg egy kapcsrajzot? Előre is köszönöm.
Ha normális felbontást akarsz (mondjuk bármit 640x480 felett), akkor csak a komponens videót tudod használni. Bármi, ami kompozit vagy S-Video jelet csinál, az max. 480 sort for tudni.
Valami ilyesmi megfelelhet erre a célra: Bővebben: Link
Kicsit drága :S Na de sebaj. Köszönöm szépen.
Kicsit olcsó. Ahhoz képest, hogy mi van benne.
Jó estét, Sziasztok!
VGA jelből vagy video jelből szeretnék egy áramkörrel vagy valamivel kinyerni 3 db kimenő jelet, R, G, B módon. Azaz ha pl. az egész képernyőn teli piros van akkor a 3 db 0-10 V kimeneten, 10 V, 0 V 0 V lenne. Vagy legalábbis ezt megközelíteni igyekezne.. Lehet akár digitális kimenet is, vagy analógból bármilyen feszültségű. Amennyiben valamelyikőtöknek egyik féle jelprotokolra lenne ötlete, az már nagy segítség lehet, mivel pár ezer forintért vannak egyéb VGA-video, video-VGA konverterek.. üdv, N-K Gábor A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2015
Tudná valaki ezt értelmezni, hogy tud-e RCA->VGA irányba konvertálni (az oldalon lévő video pont fordított irányba mutatja)?
Ez jó lenne, de kicsit olcsóbban nincs?
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2015
Olcsóbban legfeljebb Kínából tudsz rendelni:
Például
Külföldi oldalról inkább nem vásárolgatnék...
...úgyhogy akkor inkább emellett döntöttem:
Idézet: „BNC - TV Video VGA átalakító konverter 9150Ft BNC - RCA átalakító csatlakozó 150Ft Összesen 9300Ft” Ha tudtok magyar oldalról olcsóbbat, akkor még mondjátok...
Tudtok magyar oldalról olcsóbbat...??
Ha valakinek kellene, itt talál kb. 6000-7000Ft-ért: 8360. Keszthely, Nádor utca, Irodatechnika üzlet.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |