Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm szépen neked is!
Nem néztem ki, már megvették (tehát ez van, ezt kell szeretni). Csak nekem kell beszerelni ![]() Szeretnék felkészülten nekiállni...
Nem rendeltem még egyik helyről sem, csak nézelődök. Nem rossz, amit linkeltél, a végén még ez lesz a befutó.
![]() ![]()
Ezt mintha már láttam volna, ettől függetlenül nagyon tud a muki
![]()
Várjuk meg Akciólacit, szerintem talál benne legalább öt pontot ami miatt átverés...
Helosztok.
Lenne egy kérdésem, remélem elfér itt az offtopicban. Felraktam a tabletemre a debian kitet. Sajnos nem tudok make -vel fordítani, mert hiányolja a headereket. Honnan tudom megszerezni ezeket és hova kell másoljam őket? A kernel 3.0.8+ forrása elvileg elérhető. Allwinner a13 van a gépben. Valahol olvastam hogy a make install_headers sel tudom forrásból csak a headereket telepíteni, ezt próbáltam de akkor meg a .config fáljt hiányolja, azt meg nem tudom hogy kéne beállítani. Valaki tud segíteni?
Forgó tárcsás mosógép szerelésében tudna valaki segíteni? A keverőtárcsa állandóan beszorul ezért lebontottam az alsó végét, vagyis az ékszíjat lehúztam róla, de innentől kezdve teljes képzavar. Megtudná valaki mondani hogyan kell szétszedni? Mert nem akarok erőszakoskodni aminek a vége egy komoly törés.
Ha a Hajdú-ra gondolsz akkor az így néz ki kibontva.
A menetes végén van a tárcsa, ha jól emlékszek sima jobbmenetes. A másik oldalon a körmös anya lesz nehéz! Rendesen össze tud állni..., de amúgy is csere!
Nem biztos hogy OFF, mert ha szoftveres jellegű a hiba, akkor lehet itt is jó helyen van. (Miért nincs nyelvnyújtogatós szmájli?)
Ha veszel bele új középrészt akkor mielőtt belerakod szedd szét és alaposan zsírozd meg mert úgy fog járni mint az előző.Alul van egy nagy csavar azt kell lecsavarni+ a szíjtárcsán egy bár egyszerűbb ha a tárcsának nagykalapáccsal esel neki egy darabban szinte lehetetlen leszedni.
A fórum olvasásakor az alábbi szűrések jelentek meg:
4 threats were found on this page. Sanitized Ads:1 blocked Trackers:1 blocked 3rd Party Widgets:2 blocked
Amikor egy jó kis csajszit hanyatt löknek egy kocsiban és csak sikongat.
![]()
Aki nagy játék őrült az elmagyarázná nekem, hogy ezt hogyan is kellene érteni?
Idézet: „Indítsd el a játékot a set sv_cheats 1 paraméterrel” A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
Kivetőpánthoz maró valakinek holnap egyszeri alkalomra van-e BP és agglomeráció ?
Felmerült bennem a gondolat, hogy gyereknek lehet könnyebb volt lenni.
![]()
Akkor kívánok én is boldog születésnapot, ha már köbzoli így leleplezett.
![]()
Pedig némelyiken előre fel van fújva a dupla légzsák.
![]()
Az biztos, de egész gyerekkorodban ezt várta, hogy végre felnőj. Íme sikerült.
![]()
Ha ilyen fajta megfelel és eljössz érte Valkóra vihetted.
Sweet Dreams, nagyon szép(ek)!
![]()
Akarja vinni a fene...
Csak kicsit arrébb van, mint kellene ![]()
Hétfőn felvihetem a XI. kerületbe (ott dolgozom) ha az nem késő.
A csalásért ban jár!
Különben a console-ba kell beírni a játékba. (ESC alatti betűvel hívod elő a console-t)
Akkor sajnos nem tudok segíteni, azt hittem CS:S..
![]()
Remélem nem a neten akarsz csítelni. Mikor CS1.6-al játszottam, mindig keresgélni kellett olyan szerót, ahol nincsenek csíterek..
Nem, offline single módba. Van egy debella állat, amit nem tudok elintézni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |