Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ja ezt már énis láttam, marha jó Bár az kérdés hogyha mindent megkell venni hozzá, olcsobb-e mint egy normális projektor...
hogy ne lenne olcsóbb! 25-30ért kapsz egy lcd monitort , írásvetítőt is lehet olcsón szerezni , vagy csinálsz egyet
Szerintem egy törpével van megcsinálva.
Meg valami mechanikus szerkezettel a láb.
Hogyan készítsünk házilag:
Sütőt:http://www.indavideo.hu/video/Csirke_sutes_4_DVD-vel Hangszórót:http://www.indavideo.hu/video/Olcson_hangfal_hazilag Tanulságos
A pulyka még jó lehet, de ez a hangszóró orbitális baromság.. Hogy tudna szólni ha csak 1 vezetékkel köti be, de ha kettővel kötné, akkor sem jó, mert érintkezik a fólia a pénzzel. Mondjuk emlékeztet kicsit a piezo buzzerre..
Idézet: „Hogy tudna szólni ha csak 1 vezetékkel köti be” Ezért rossz, hogy az ilyen oldalakra ilyen trágya minőségben lehet csak feltölteni...csak azért mondom ezt, mert az egy sztereo kábel ott a videón, méghozzá blankolva van róla a külső szigetelés. Ezek alapján a "föld" jel érintkezik a pénzérmével, a "melegpont" pedig az alufóliával.
Milyen igaz, tegyünk a pénzérme alá egy kavicsot és kész a piezzónk
Nekünk nincs a mikrón repair disc gomb akko a miénkel nem is lehet? Amúgy mit ken rá előszőr?? Nutella vagy mi az??
Először fagyit majd csokiszószt
Ez a video egy átb***ás!! Régen, 1 X én is políroztam már föl CD-t mivel karcos volt és pótolhatatlan adatok voltak rajta, erre a célra kiválóan alkalmas a fogkrém kb fél órás dörzsöléssel, utánna szép lessz a felület, de nem attól , hogy ráteszi a nutellát meg az ubit, és rajtahaggya 1 óráig...... a mikrosütőbe rakni CD-t az jó móka, én is kipróbáltam már!!
Én is sejtettem hogy kamu... Mert ha a mikróba tesszük akko nem a teteje repedezik fel?? Ha már a teteje felrepedezett az alját dörzsölgetheti amivel akarja
Nem..... nem a teteje repedezik fel ...... rosszabb, maga az adattárolásért felelős fém réteg
Én azt hittem az a tetején van De amiko lehúztam az ukrán dvd-ről és után átlátszó volt nah akko én azt húztem le ugye Frizbizni úgy jobb volt vele
Mikrosütőben plazmaképzés. Elmagyarázná valaki ennek a lényegét? vagy hogy egyáltalán mi is ez? az elején ki van írva: NE PRÓBÁLD KI OTTHON! -ajánlatos betartani...
Köszi szépen!
De durva :eek2: Erre énis kiváncsi vagyok
hát én nem tudom. Biztos hogy működik, de hogy ez lenne az a bizonyos plazma halmazállapot???
Szerintem ez nem halmazállapot.. egyszerűen hogy lenne az? nem birom valhogy felfogni az egészet. azt hogy valami valamilyen halmazállapotban van azt be lehet bizonyítani. Pl ha valami gáz akkor van mondjuk nyomása, vagy tudunk neki csinálni ,, de plazma?? hogy mérd? miaz??? sztem ez valami véletlen feltalált mellékhatás a a mikrónak (ezt veszélytelenebbűl agy félbevágott szőlőszemmel is meglehet csinálni. az csak villan egyet-kettőt) valaki magyarázhatna nekem picit: ) uli
a gyertyaláng az még nem plazmaállapotú, az csak hő+fény, ami úgy keletkezik, hogy az elektronok alacsonyabb energiaállapotba lépnek, és ezalatt fotont bocsátanak ki (és innen ered a látható fény + a hősugárzás)
a plazma az ionizált forró gáz, amelyben az elektronok kvázi úgy mozognak, mint a fémekben (csak nem olyan könnyedén), a gyertyaláng csak segíti a pohárban lévő gázban az elektromos ívképződést, amely utána fentmarad
Egy másik elektronikai fórumban olvastam ezt:
"R214-es ellenállást keresek, reális áron. Köszönettel:XXXX"
Az zsír
Mértnem mondtad hogy cirka 2-3000Hufért tudsz szerezni...?
Miert mentek a licit-ar ala En megadom az 5ezret!!!
Ez a plazmás téma ez tetszett
Nagyon mutatós volt.... A gyertya láng tulajdonképpen megvilágította??? Gyertya volt az egyáltalán? Azt nem nagyon vettem ki.
igen, az gyertya volt, háztartásban használatos.
szerintem egyből tábortüzet kellene rakni a mikróba
hátha nagyobb lessz a plazma
Én a feketeribizliset így ismerem:
-Ídesápám! Miért piros ez a kék szíva? -Há mer még ződ!
Nemrég élt egy vásárló vásárlási szokásait figyelő topic. Nos itt van a professzionális megoldása.
na ez azért már durva. Ennyire nyilvántartani mindenkit.
Meg lehet, hogy csak számítógépes vakítás.. (szerintem)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |