Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   943 / 1388
(#) janikukac válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Én sose tudtam úgy felvinni a lakkot, hogy egyenletes legyen, a másik pedig az, hogy mindig tele ment porral, akár hogyan tartottam a panelt. Tetejében itt száradási időt is kell várni...
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Pedig a srác előttem bontotta fel a fekete zacskót. (Sz..ellitben)
DRY az tényleg király cucc, csak az a gond, hogy nincs laminálóm, kézzel elég macerás, meg nem is tudom beszerezni... Iskolaidőben meg nem is lenne időm ilyen hosszadalmasan foglalkozni a nyákkal.
(#) janikukac válasza tomipap hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Hol kapható ez a bizonyos Bungard márkájú Szegeden?? Ret?
(#) tomipap válasza janikukac hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Igen a RET-nel van. En octamex-tol veszem tobbynire itt nalunk, de otthon a ret-tol rendeltem mar tobbszor.
Bocs a retnel RADEMACHER van. Azt vettem otthon, rosszul emlekeztem. De semmi bajom nem volt vele.

RET nyaklemezek

Otthon a bungard-ot TME-tol vettem.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2013
(#) janikukac válasza tomipap hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Pedig itt azt írja, hogy ez valami Rademacher gyártmány. Különben a Bungardnak milyen szinű a hordozója? Amit én vettem az sárgás-zöldes volt, de sikerült korábban fehéres színű üvegszálásat vennem.
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Idézet:
„Iskolaidőben meg nem is lenne időm ilyen hosszadalmasan foglalkozni a nyákkal.”
3 perc a laminálás,10sec a levilágítás..
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2013
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Ha van laminálója az embernek.
Különben tudom ez, nem az üzlet helye, de ha valaki korrekt áron megválna egy nyákhoz megfelelő laminálótól,és jön a HE találkozóra, akkor lehet, hogy üzletelnék vele...
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nem reklámnak szánom, de ha már spórolás:
Ha van egy kiforrott (vagy alaposan leellenőrzött ) nyáktervem és /vagy több darab kell, akkor gyártatok. Ilyenkor a gyártóé a felelősség és nem én vacakolok vele. Néha 1db esetén is érdemes így csináltatni. Itt az apróban is hirdet kaqkk kollega, érdemes lenne vele is egyeztetni legközelebb. Ha gyári minőség kell, akkor meg ott van a SATRONIK. Viszonylag olcsón és jól dolgoznak.
(#) fordkapcs válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nekem meg kb. 2km, és mégsem jövök
(#) janikukac hozzászólása Júl 30, 2013 /

Sziasztok!
Találtam egy számomra új tehnikát nyák gyártására: Press n Peel fólia. Valaki használta már? Milyen? Mik a tapasztalatok? Szegeden egy 30*20-as darab 1200.-ba kerül.
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Ennyiért már majdnem nyákot kapsz...
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Tudom, csak kíváncsi vagyok.
(#) pjg válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Vasalós fólia. Most voltam a LIDL-ben. Fotopapír A/4 méretben 50 db 1500- Ft. Annál jobb nem kell.
(#) janikukac válasza pjg hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Tudom, én is 125g-os fotópapírt használok.
(#) Mdavid válasza pjg hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nekem nagy szerencsém van ezzel a papírral. Az egyetemen ha jól emlékszem, 17 Ft-ba kerül 1 db, + 5 Ft a nyomtatás, így 21 Ft-ból megvan egy A4-es méretű (A3-ast is tudnak, duplájáért). Ennél jobb nem kell, ha van ismerősötök ilyen helyen , mindenképp megéri. Nem kell megvenni otthonra a lézernyomtatót, papírboltba járni, semmit nem kell tenni. Azért ilyen olcsó, mert non-profit nyomda, beszerzési áron csinálnak mindent.
(#) atiotezer válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

1700Ft. ért vettem a 'Teszkóba" laminálót. Rögtön két darabot. 4 éve tökéletesen tudok vele Dry-ra laminálni. A másik laminálót még ki sem bontottal nem eladó
A legolcsóbb lamináló is megteszi.
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
(#) janikukac válasza atiotezer hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Köszi, akkor szét nézek, ha utazok Magyarországra!!!
(#) pjg válasza Mdavid hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Milyen papír?
A munkahelyemen 2 nagy másológép és vagy 10 lézernyomtató van. Itthon is van 2 lézer.
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Idézet:
„30*20-as darab 1200.-ba”
Megütötted magad ? A dry kb 400ft ugyanekkora méretben, igaz hogy azt még le kell világítani előhívni , a pnp fóliát meg csak felvasalod mint a műnyomót , de ezért fizetsz 1200ft ot ?
(#) tomipap válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Ebbol mar majdnem megvan a fotobevonatos nyak ara is. Ez marha sok valoban.
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Dehogy fizetek érte, csak kérdezem, hogy ki használt már ilyet, milyen minőségű, stb stb...
(#) eyess válasza pjg hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nekem meg pont fordítva 6 lézer itthon , abból kettő színes .
(#) pjg válasza eyess hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Én is üzemeltetek 2 színest, de nem szeretem őket.

Miért én meg vagyok velük elégedve te miért nem ?

Mert az egyik a főnök asztalán van és csak akkor tudom használni laptopról, ha ő nincs a közelben.
A másikat ki kellene takarítani, mert volt egy toner ami vadi új létére teleszórta porral. A legtöbb papír hátát összecsíkozza.

a főnököt azt nem is kell szeretni , de a nyomtatóját azért lehet.
A másik gépben milyen szín csíkoz mindegyik ?

Mind.
(#) Mdavid válasza pjg hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nem tudom pontosan a nevét, de legközelebb megkérdezem, és leírom! Nem veszek lézernyomtatót, mert úgyis drágábbra jönne ki az itthoni nyomtatás, ott meg minden nap járok
(#) eyess válasza Mdavid hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Hosszútávon szerintem nem .És a hétvégeken mi van akkor is ott jársz ?
Lehetnek helyzetek amikor nem biztos , hogy ott tudsz járni , akkor jól jönne a saját.
(#) Moderátor hozzászólása Júl 30, 2013

Moderátori kérésre, kérlek titeket, hogy feleslegesen ne offoljátok szét a témát. Ami meg fontos off, azt jelezzétek a hozzászólásban az OFF gomb használatával.
A következő offoló, "jutalmat" kap.
Következő: »»   943 / 1388
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem