Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   44 / 258
(#) Ricsi89 válasza lesliegold hozzászólására (») Júl 20, 2013 /

Bővebben: Link Én innen vettem, hétfőn kaptam meg. Két hét alatt ideért és rendesek voltak, mert a csomagra 30$-t írtak, így a vámon is simán átment.
(#) oszitrek hozzászólása Júl 20, 2013 /

Elektronikai cuccoknál ajánlom az Utsoure céget.
(#) Doky586 válasza sprofan hozzászólására (») Júl 20, 2013 /

Ezen 2db IC itthon ChipCAD-tól véve: 1040 Ft.
eBay-ről véve mennyi volt? vajon eredeti vagy hamisítvány?
(#) _vl_ válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 20, 2013 /

A gyártási dátum alapján inkább elfekvő készlet...
(#) sprofan válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 20, 2013 /

1db volt $3 Én inkább várok rá 1 hónapot, minthogy egy 600 ft-os valamiért kiadjak 1000 ft postaköltséget. Egyébként működni működnek, a többi csak később derül ki.
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 29, 2013 /

Van az Ebay.n egy szkóp eladó. Ma este jár le, $ 24 az ára és még nem licitáltak rá. Megnézné valaki aki már vásárolt, hogy mi a buktató benne? Köszönöm.
http://www.ebay.com/itm/KENWOOD-CS-4125A-20MHZ-2-CHANNEL
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2013
(#) _vl_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

A 148 dolláros szállítás első körben.
(#) nagy hoho válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Köszönöm, akkor ezt most kihagyom.
(#) sprofan válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Szándékosan szórakoznak ezzel már csak azért is, mert így ha ár szerint növekvő rendbe állítva használja valaki az Ebay-t, akkor ez a termék sokkal előrébb lesz, lévén csak $24, a posta már csak mellékes... Szintén idegesítő trükk még amikor eladásra kínálnak egy drágább terméket, és mellé csatolnak valami kis olcsó mütyűrt mint választható termék. Az olcsó bigyó miatt meg előrébb kerül a találati listán a termékük.
(#) kilvadi válasza sprofan hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Idézet:
„így ha ár szerint növekvő rendbe állítva”

már létezik a termékár+szállítási költség szerinti rendezés is.
(#) vicsys válasza sprofan hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Én mindig összeadom a 2 összeget és osztok-szorzok, hogy még érdemes-e? Illetve mindig megnézem előtte a vaterát, teszveszt és apród-ot, hogy nincsen-e olcsón...? Volt már olyan, hogy idehaza olcsóbb volt, mintha megrendeltem volna. Ráadásul 2 napon belül megkaptam.
(#) _vl_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Azért is gáz az olcsó termék + drága szállítás, mert ha gáz van a termékkel, sok eladó eleve kiköti, hogy az árut ugyan visszaveszi, de a szállítás árát nem téríti vissza.
Arra is oda kell figyelni, amikor a szállítás nem olcsó, de azt gondolnánk, hogy jó, akkor majd többet veszek a termékből. Aztán kiderül, hogy a nagyobb darabszámmal együtt a szállítás díja is erősen emelkedik...
(#) Mdavid válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 29, 2013 /

Múltkor a barátnőm rendelt egy órát, megjött, nem működött. Elvitte óráshoz, azt mondta az órás, hogy nem lehet, vagy nem éri meg megjavítani. Írt az eladónak, azt mondta, hogy csak az ár 60%-át téríti meg. Írtam neki egy határozott, ám udvarias levelet, hogy nem vagyok hajlandó fizetni egy papírnehezéknek használható tárgyért, adja vissza az árát, vagy megy az Ebayhez az ügy. Egy órán belül visszakaptam a pénzt..
(#) haka64 hozzászólása Aug 3, 2013 /

Sziasztok! Nemrég regisztráltam a Paypal-ra, de problémám akadt az email cim megerösitésével. Megérkezik az email a kódszámmal, de ezt hiába irom be a mezőbe, a "You have entered your email confirmation number instead of your account password. Please enter your account password." üzenet fogad. Sokszor próbáltam (kötőjellel, s anélkül is), de hiába. Az emailek, amelyek a Paypaltól érkeznek, mindig ugyanazt a számsort tartalmazzák, de persze a hibaüzenet is mindig ugyanaz. Van valami ötletetek e gondra? Én lassan kezdem feladni. Lehet, hogy egyszerűen ennyire hülye vagyok a dologhoz? Köszönöm az esetleges javaslatokat.
(#) nedudgi válasza haka64 hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Egyértelmű hibaüzenetet idézel. A jelszavad helyett folyamatosan a levélben megadott konfirmációs kódot gépelted be. Add meg a jelszavadat.
(#) haka64 válasza nedudgi hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Köszönöm, de az a baj, hogy ha a jelszavamat írom be, akkor is hibaüzenetet kapok:"Your sign in information is not valid. Please try again." Holott evvel a jelszóval probléma nélkül be tudok lépni a fiókomba.
(#) kadarist válasza haka64 hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Szia!
A paypal-jelszavadat és felhasználó nevedet írod be? Mert azt kellene.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2013
(#) haka64 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Igen, természetesen. Talán majd megpróbálom egy emailben a Paypal segítségét kérni. Remélhetőleg valamit válaszolnak, mert nekem már nincs ötletem...
(#) every hozzászólása Aug 5, 2013 /

Ilyenkor mi a baj? Újabban ilyeneket kapok. Köszi!

ebay.jpg

(#) kadarist válasza every hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Szia!
Rendeltél ilyen SMD LED lámpát vagy mifenét?
(#) every válasza kadarist hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Ahan, 2 hete rendeltem, az már meg is jött és tökéletes. Most rendeltem újból, de ilyen levelet is küldtek most.

Ilyen leveleket szoktak küldeni az eladók és ennek csak örülhetsz. Küldtél visszajelzést az eladónak a megkapott áruról? Ha nem, akkor tedd meg!
(#) every válasza kadarist hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Jó, a visszajelzés küldésnél pozitívot nyomtam neki a múltkorira, mert ez még nem jött meg. De pl. rendeltem 0,8as fúrót, ez nem jött még meg, de az is ilyet levelet küldött.

Ezek ilyen udvariassági visszajelzések az eladó irányából és persze csak akkor küldj pozitív visszajelzést, ha megkaptad az árut és nincs vele semmi gond.
(#) Mdavid válasza every hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Baj nincs, csak küld az eladó egy értesítést, meg egy köszönő e-mailt, hogy nála vásároltál.
(#) Ricsi89 válasza every hozzászólására (») Aug 7, 2013 /

Írt egy levelet, hogy postára lett adva a megrendelt termék és mikor lesz várható az érkezése. Nincs ebben semmi különös.
(#) epyn hozzászólása Aug 14, 2013 /

Üdv fórumtársak.
Segiséget szeretnék kérni.
Levélpostai küldemény,konkrétan egy légpárnás közepes méretű boriték mennyiért hagyja el az országot az EU tagállamaiba?
Nem igazán hiszek a postai dijkivonatnak,mert sosem annyit fizettem a belföldi küldeményekért amennyi ott le van irva.
(#) atiotezer válasza epyn hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

(#) Csongi_ hozzászólása Aug 14, 2013 /

Sziasztok!

Szeretnek rendelni ebay-rol 1-2 ilyen ledet. Ami visszatart ebben, az az, hogy attol tartok, hogy nem az lesz a csomagban, amit varok es esetleg mukodeskeptelen, nem bizok abban, hogy tenyleg megkapom. Vertek mar at valakit ebay-en, vagy mindenki megkapta mindig amit rendelt?
Illetve lehet csak akkor fizetni, ha mar megkaptam?
Es postara hozzak ugye?
(#) Ricsi89 válasza Csongi_ hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

Adatokból ítélve nincs 100W-os, csak 70 körüli. Én 10W-os ledet már rendeltem, az tökéletes volt. Plusz sima 5mm-es ledeket is, azokkal sem volt gond. Ekkora összegnél pedig én nem törném magam, hogy azt kapom-e amit rendeltem.
Következő: »»   44 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem