Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Minikamera laptopra csatlakozása
Lapozás: OK   1 / 1
(#) szabo.balazs hozzászólása Nov 29, 2007 /

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megvalósítható-e az, ha nekem van egy JMK WS-309AS típusú minikamerám, azt lehet-e csatlakoztatni laptophoz?
A vevő sima Video és Audio kábellel csatlakozik. Szóval létezik valami átalakító, ami a Video és Audio kábelekből USB-t, vagy más laptop csatlakozóvá alakítja? Jól jönne saját megfigyelőrendszert készíteni
Előre is köszönöm a válaszotokat!
(#) Kera_Will válasza szabo.balazs hozzászólására (») Nov 29, 2007 / 4

Létezik USB-s AV digitalizáló doboz ... Meg TV is akár .. azon van általában AV bemenet is.

Több webcamhoz/digitalizáló kártyához adnak riasztó programokat is amik képtartalom változás esetén kiadnak vmi riasztó zőrgést speakeren , fényképeznek , rögzítenek, ftp-t indítanak vagy mailben képet küldenek az adott eseményről ...mindez csak progik tudásától függ...

Köszi, utánajárok!
(#) mefi01 hozzászólása Nov 29, 2007 /

nekem van olyan progim ami bármilyen apró elmozdulást rögzít
hozzá lehetne írni 1 kieget amivel egyéb funkciókat tud
(#) thomasp válasza szabo.balazs hozzászólására (») Nov 29, 2007 /

Szia !
Igen létezik USB-s digitalizáló jómagam az előző munkahelyemen használtam osprey-50 márkájú terméket. Nem egy csúcstechnika de szerintem amire akarod használni arra tökéletes.
Itt van róla némi infó.

Bár az akkori főnököm azt mondta egy vagyon volt az ára.

Köszönöm szépen mindenkitől a segítséget, de amikor láttam, hogy nem is olyan olcsó egy ilyet összehozni, belegondoltam, hogy nekem nincs is olyan nagy szükségem egy ilyenre inkább rákötöm a TV-re
Mindenesetre még 1x nagyon szépen köszönöm a segítséget!
(#) Dj hozzászólása Nov 29, 2007 /

HALI! Lenne egy kérdésem kérdésem! Hogy lehet szétszedni aHP Deskjet F 380-as nyomtató adapterjét? Köszi ! Dj.
(#) bbb válasza szabo.balazs hozzászólására (») Dec 18, 2007 /

ez mondjuk inkább egy pc-s hardver fórumba való dolog...
ami kell hozzá:
tvtuner (mivel laptop, ezért inkább pcmcia ajánlott, az usb-sek inkább csak 320*240-ben működnek)
valami program, amivel rögzítesz, vagy azt csinálsz, amit akarsz.

én írtam delphiben programot, ami képes videót megjeleníteni, onnan már csak egy apró lépés másra is használni (pl. változáskor küldjön üzenetet, vagy akármit)
de ilyen programból tizenkettő egy tucat, a neten kell kicsit keresgélni
ha csak rögzíteni akarsz, arra elég a windows beépített vacka (windows movie maker), de pl. a virtualdub is nagyon jó erre a célra.
(#) Gyurka2 hozzászólása Feb 8, 2012 /

Sziasztok! Kene 1kis segitseg! van 1 hp presario cq56-100sh laptop es a webkamot szeretnem bekapcsolni ill kepet csinalni. win7 van rajta. Gondolom valami progi kell hozza Elore is koszi.
(#) Gyurka2 hozzászólása Feb 8, 2012 /

Ja a skyp mukszik rajta.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem