Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   33 / 49
(#) moele válasza copy30 hozzászólására (») Jún 28, 2013 /

Szia !
Az URC22B távnak AKAI-tv-hez csak két kódja van --005 és 159-- vagy aut. kereséssel próbálkozz !
Üdv.: moele
(#) moele válasza copy30 hozzászólására (») Jún 28, 2013 /

Szia !
A TV-t érdemes javítani, általában a tápegység után van egy zárlat és így a táp. letilt ez adja a csipogó (ketyegő) hangot. Itt van több topic ---"TV mi lehet a baja ?"----"TV hiba, mi a megoldás"---- stb--- itt tedd fel a kérdésedet.
(#) copy30 válasza moele hozzászólására (») Júl 2, 2013 /

Köszönöm szépem a válaszokat!!
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 7, 2013 /

Hello
Urc-1 et próbálnék ráhangolni egy Thomson Tv-re.
A leírás szerint: SET-TV gomb nyomvatart, utánna beírni a 3 számjegyet és próba.
De ez valamit még vár! 4 számjegy kell!!!
Vagy utánna még valamit lenyomni, csak elfelejtették?
Ha az automata keresőt indítom, kb 2 perc után bekapcsolja, de utána tovább is megy, nincs aza reflex amivel meg tudom állítani, persze más kódot tárol.
Nincs valakinek ötlete?
Üdv
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2013
(#) moele válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 7, 2013 /

Szia !
Jól csinálod, de a kód beütése után (3 számjegy) megnyomni ahova akarod pl.: -TV1-TV2 stb.
Aut. futtatásnál pedig először a TV-t bekapcsolni, amikor megtalálja a kódot kikapcsolja a TV-t.
A Thomson TV-nek nemigazán tudja minden funkcióját vagy nem a hozzárendelt gomb vezérli az URC-1 (pl. . menü, AV, stb)
(#) Kat hozzászólása Júl 9, 2013 /

Helló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Tevion márkájú dvd-m, de nincs hozzá távirányító, ezért vettem egy Universal 8 in 1-ben távirányítót, a gond az, hogy nem tudok rájönni, hogy hogyan állítsam be, honnan szerezzem meg a kódot, szóval fogalmam sincs mit tegyek. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni! Előre is köszi!
Üdv, Kat
(#) kadarist válasza Kat hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Szia!
Kattints a listában megjelenő első PDF-találatra! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2013
(#) Kat válasza kadarist hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Szia! Köszönöm a segítséget, igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy le volt írva. A három kódot is végig próbáltam, de nem sikerül. Nem tudom mit ronthattam el.Megnyomtam a set és a dvd gombot egyszerre, majd beírtam a kódot, de nem reagál semmire. Kellene még valamit tennem? Remélem jó értelmeztem az angol leírást, mert magyar nincs.
(#) eyess válasza Kat hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Pontosan milyen DVD is Tevion ??
Kellene a szám stb.

A keresésben magyar a leírás: Bővebben: Link.
(#) Kat válasza eyess hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Szia! Tevion DR 108
(#) Kat válasza kadarist hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Én ezt a távirányítót néztem, mert pont ilyen : http://remote-control.diplo-best.com/review/UNIVERSAL%20REMOTE%20CONTROL/8%20IN%201

Próbáld ki az automata keresést!
(#) eyess válasza Kat hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

A Tevion DR-108 as DVD player táv kódja 2603.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2013

kód.PNG

(#) kiborg hozzászólása Júl 9, 2013 /

Sziasztok!
Ismeri valaki a Logitech Harmony 600-as távirányító szériát?
Volna vele egy kis gondom.
Megtanítok neki egy utasítást az eredeti távirányítóról, jelzi is, hogy megtanulta, viszont amikor meg megnyomom a hozzá tartozó gombot, jelzi is, hogy működik az infra része, de az irányított eszköz nem reagál.
Mi lehet a gond?
Üdv Kiborg
(#) eyess válasza kiborg hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Sokszor van olyan , hogy egy készülék típuson belül is lehetnek eltérések .Mert vagy kijött egy újabb széria ami többet tud esetleg , és hiába megközelítőleg az azonos szám , ha már egy betű is eltér akkor nem az lesz a táv kód.Azért van az , hogy mintha reagálna , vagy illetve van olyan is , hogy egyes gombokra reagálnak , de egészen más műveletet hajt végre mint kellene.
Mi lenne az irányított eszköz ?
(#) orcika70 válasza Kat hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Ha a kód beírással nem működik, az automata kereső egy lehetőség ami segíthet. A SET-DVD gomb egyszerre lenyomása és kb. 3 másodpercig nyomva tartani, majd a POWER ki-be kapcsoló gombot megnyomni. A DVD természetesen ez idő alatt bekapcsolva legyen. Az automata keresés helyes kód megtalálása esetén a DVD készüléket ki kell kapcsolnia, és kellő gyorsasággal a DVD gombot azonnal megnyomni, hogy a kód tárolásra kerüljön a memória tárba.
(#) Directors hozzászólása Júl 16, 2013 /

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?
Van egy NSE urc22b távirányítóm.
LG TV hez kellene kód. A másik kérdésem pedig,hogy mely gombokat kell megnyomni a távirányítón ha bele szeretném írni a kódokat?
Sajna nincs már meg a leírás a távirányítónak.
(#) kadarist válasza Directors hozzászólására (») Júl 16, 2013 /

Szia!
Nézd át a találatokat! Ha nem menne a direkt kódmegadás, akkor próbáld ki az automata keresést.
(#) Directors válasza kadarist hozzászólására (») Júl 16, 2013 /

köszi
(#) tigrisvadasz hozzászólása Aug 1, 2013 /

Sziasztok:Szeretnék segítséget kérni.Van egy FINAI-tv és ennek a kódja kellene hogy be tudjam állítani az univerzális távirányítómon.
(#) eyess válasza tigrisvadasz hozzászólására (») Aug 2, 2013 /

FINAI micsoda száma stb?
(#) tigrisvadasz válasza eyess hozzászólására (») Aug 2, 2013 /

FUNAI tv nek kellene a kódja hogy be tudjam állítani az univerzális távirányítót.
(#) zolika60 válasza tigrisvadasz hozzászólására (») Aug 2, 2013 /

Aztán milyen fajta az a távirányító? Meg a Funai is gyártott vagy ezerféle TV-t. Így elég nehéz segíteni neked ha titkolózol.
(#) eyess válasza tigrisvadasz hozzászólására (») Aug 2, 2013 /

Vazze nézd már meg a tv hátulját mi van ráírva Funai , és lesz még ott valamilyen számok betűk stb az is kellene.
(#) moele válasza eyess hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

Szia !
Az univerzális távirányító típusát (számát) add meg és a Funai Tv évjáratát , így tudnák segíteni !
(#) dulai hozzászólása Aug 8, 2013 /

Sziasztok.
Funai TV2000A Mk6 tipusú televizióhoz keresek kódot.A távirányítóm HQ RC Univers40 .
Segítségeteket előre is köszönöm!
(#) moele válasza dulai hozzászólására (») Aug 8, 2013 /

Szia !

FUNAl: 206, 805, 906
(#) Hernyovic hozzászólása Aug 11, 2013 /

üdv, toshiba 43ph14p tv, és intertronic rc pro - távirányitó. hogy hozhatnám ösze a kettöt? olvastam mindent de semmi nem akar sikerülni. thx
(#) moele válasza Hernyovic hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Szia !
Toshiba .: 017, 027, 082, 114, 164, 189.
Következő: »»   33 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem