Fórum témák
» Több friss téma |
Hát sajnos egyik kód sem jó..ez a távirányító már nem mai..ezek a mostani HD-s tv-hez is jó? esetleg más kódok?
Automata kereséssel próbálkozz. Ha úgy sem talál kódot, akkor ez a táv nem tudja a tévédet.
Sziasztok! van egy Hanseatic tv-m es hozzá egy Funny8 tipusú univerzális távirányító! eddig működött de valamit elnyomkodtak rajta es nem tudom visszaállítani! a használati Útmutató nincs meg és fogalmam sincs hogy hogyan állítottam be régen! Remélem tudtok segíteni!! Koszi
Sziasztok!
Van 1 HQ rc univers2 távirányítóm és valamerre elpakoltam a használati utasítását és a kódlistát. Nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem e-mailban küldeni vagy akár 1 linknek is örülnék(sajnos én nem találtam). Nagyon szeretem ezt a távirányítót. Erről a távról lenne szó : http://regi.hqelektronika.hu/pic/35//3543HQ.JPG A magyarországi HQ-nak írtam már de sajna semmi válasz. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Szia!Hátha ez segít . http://audiovideo.meliconi.com/Fully-8_tc_133_11_ENG.aspx
vagy ez: http://guida.meliconi.com/page.php?idpag=34&idtele=2
Semmi..nem müködik..na mindegy majd vesze másikat..köszi a segitséget! Nő nemű vagyok forrasztáshoz nem értek..
Sziasztok!
Thomson ROC 50 uni.távirányitóhoz szeretnék kódlistát! Ill. JVC HRJ-258 videót szeretnék vele üzemeltetni..ennek a kódja kellene igazából... Várom tisztelettel a kódot ill. a listát... Szép napot ! Kalácska Robi A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2013
Szia !
JVC-hez - 232, 293, 294, 295, 296, 297. Üdv.: moele
Köszi...próbáltam,de egyikkel sem működött..
Leirnád hogy csinálod Te a programozást?? Hátha vmit nem jól csinálok köszi ROBI
Szia!
Kiválasztod a választókapcsolóval,hogy tv-video-sat-aux legyen e használva,SET UP gombot nyomd,míg világítani kezd a LED,és beütöd a három jegyű kódot.A kikiapcs gombbal lekapcsolod a tv-t,majd ellenőrzöd,visz-e minden funkciót. Automata kódkeresés:Bekapcs a tv,setup a távon nyomni,míg a led ki nem gyullad,majd az ON (kikapcs)gombot nyomkodod,míg a tv ki nem kapcsol.OK gombbal rögzíted a megtalált kódot. Videónál a "video" gombbal kell ugyanazt megismételni ! Ha megtalálta a kódot akkor a videót bekapcsolja !!! Üdv.: moele
Szia!
Köszönöm ...az autómata kereséssel bejött.... Ehhez a távhoz----Thomson ROC 50--- nincs meg véletlenül a teljes listád?? Hátha kell még máshoz is... Köszi a fáradozásod...Robi
Hello. Én úgy tudom, hogy ezekhez nincs kifejezetten kód lista, csak használati útmutató, ami viszont a ROC40 és a ROC50 típusnál megegyezik. Ezen a LINKEN le tudod ezt tölteni, de szerintem teljes lista nincs ezekhez.
Szia !
Nincs mit , szívesen - megvan minden készülékhez, csak nagyon sok, amihez kell majd kérdezd ! Üdv.:moele
Ok....Jelentkezem majd)
Sziasztok van egy thomson tévém el veredött a távirinyitója és vettünk egy thomson roc4238 univerzális távirányitott ha valaki tudna segiteni hogy lehet a televizoóra rá ákkitani
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni, van egy URC-L-639-es távirányítóm, de nem akar semmi új készülékre ráhangolódni! Hogyan lehet kisütni az agyából a beletáplált dolgokat? Előre is köszönöm! Ákos
Virág Kata vagyok és van egy Videoton készülékem aminek a távirányítója elveszett, kaptam egy urc2 univerzális távirányítót. De hiába kapcsoltam be nem csinál semmit, pedig azt mondták, csak be kell rakni az elemet. Kell hozzá valami kód? Kérek szépen segítséget, mert abszolúte elakadtam.
Üdv Kata
Szia !
URC2 Univerzális távirányító 10 az egyben TV, video, műholdvevő, DVD, kábel tv dekóder működtetéséhez előre programozott előre programozott kódok kiválasztása gyorskereséssel márka szerinti keresési lehetőség tápellátás: 2 x AAA elem, színkódolt TXT billentyűk Üdv.: moele
Hát köszönöm, de ez nem sokat mond. Egy power gomb világít és hiába nyomom a set gombot semmit nem világít sehol, nem is csinál semmit.Ha tudnál valami kézzelfoghatót mondani, talán lépésenként egy teljesen nem hozzáértőnek, azt megköszönném! Üdv Kata
Köszönöm, de sajnos nem sikerült, mert csak a power világít, a set és semmi más nem válaszol,a kódok között nem találok videotonhoz valót. A tv hátulján 1431szám van . Ha volnál szíves lépésenként segíteni megköszönném. Üdv Virág Kata
Ha csak a POWER gombra reagál a jelzőfény és semelyik másra köztük a SET-re sem, az elég baj, mert enélkül a kódkeresés nem lehetséges. Arról nem esett szó hogy a távirányító használt-avagy új állapotban került-e felhasználásra. Amit linkeltem útmutatót az alapján kell eljárni, meglehet hogy kód nem található ehhez a készülékhez, akkor kell a / kód beállítása gyors kereséssel / címszó alatt található segédlet alapján eljárni.
Szia !
Így próbáld meg ! Az URC család köztük az UCR-2 ez egy többcélú univerzális távszabályzó alkalmas többféle készülék működtetésére , egymástól függetlenül. Pl.: két televízió (TV1, TV2), két videó magnó (VCR1, VCR2), műholdvevő készülék (SAT), (CBL) és egy AUX pozíció, amit pl. music center, DVD, magnó deck stb. távvezérlésére használhatunk. 2 db AAA mikroceruza elemmel működik. Lehetőleg alkáli elemet használjunk. A kifolyt elem tönkreteheti a készülék belsejét. Beállítás: Kapcsold be a távirányítani kívánt készüléket, a távirányítót fordítsd a készülék felé. A készülék által használt kód beállítása: 1/ Egyszerre meg kell nyomni a /SET/ gombot és a készülékválasztó gombok valamelyikét, pl. /TV1/ 2/ A LED világítani fog, engedd fel a gombokat. 3/ Válaszd ki a mellékelt listából a készülékhez tartozó 3 jegyű kódszámot, majd írd be a számokat. 4/ Ha beírtad a kódot, a világító LED elalszik, ha nem, akkor villogni fog. A fenti lépéseket újra meg kell ismételni. 5/ Próbáld ki, hogy a távirányító legtöbb gombja működik-e. Ha nem, akkor keresni kell egy új kódot és azzal kell a műveletet megismételni. Megjegyzés: ha 10 másodpercig nem történik gomblenyomás a beállítási módban, akkor a távirányító kilép ebből az üzemmódból. Gyorskeresés. Ha a többszöri beállítás is sikertelen volt, vagy nem találod a listában a beállítandó kódot, próbálkozzál a gyorskeresési üzemmóddal. Az alapbeállításban az előre keresés indul, de a /SET/ gombbal a visszafelé keresést is használhatjuk. 1/ Kapcsold be a távirányítani kívánt eszközt, ha ez egy videó, akkor kazettának kell lennie benne. 2/ Nyomd meg a /SET/ gombot és a készülékválasztó gombok valamelyikét, pl /VCR/ egyszerre. Ekkor a LED folyamatosan világít. 3/ Ezután engedd fel a gombokat. 4/ Nyomd meg megint a /SET/ gombot és engedd el. Most a távszabályzó belép keresési üzemmódba, eközben a LED villogni fog 5/ A távszabályzót irányítsd a készülék felé, majd nyomd meg a /POWER/ gombot. Ha ez egy VCR, vagy AUX, használhatod a PLAY gombot is. Annyiszor kell megnyomni a /POWER/ gombot, amíg a készülék bekapcsolódik. 6/ Ha a távszabályzó bekapcsolta a készüléket, ellenőrizd, hogy működik e a távszabályzón a legtöbb gomb. Ha igen, akkor nyomd meg a készülékválasztó gombot, pl. /VCR/. A helyes kód tárolódott, a LED elalszik. 7/ Ha nem helyes a távirányító működése (nem a készülékhez való kódot használod), ismételd meg a programozást az 5. ponttól 8/ Néhány készülék lassan reagál a /POWER/ jelzésre. A keresésénél használhatod a /SET/ gombot, hogy váltson az előre-hátrakeresések között. Így gyorsabban megtalálhatod a keresett kódot. Megjegyzés: a keresési módban a /POWER/ gombon kívül minden más gomb normálisan működik, így kipróbálhatod az összes többi gombot is ebben az üzemmódban. Ha 30 másodpercig nem nyomod le gombot, a keresési üzemmódból kilép. Remélem tudtam segíteni ! Üdv.: moele
Hello!!
URC22B táv van +AKAICT2007D tv sehogy nem megy az összehangolás!!! A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2013
Hello!!!
Van 1 Medion tv-m kikapcsolt és azóta nem kapcsol be csak valami csipog,mi lehet vele?érdemes javíttatni?
SAjnos nem tudom a thomson roc 3205 tipusu távirányitót be kalibrálni . tud valaki segiteni?
Itt a használati utasítása. Talán segít.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |