Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Hello!
Keresd a rectifier lib-et, abban pedig RB1A-t, azt hiszem erről van szó.
A fenébe! köszönöm szépen!
Mindig tanulok valamit, pedig már azt hittem, hogy otthonosan mozgok az eaglében.... szentül meg voltam győződve, hogy nincs benne. ![]()
Üdv mindenkinek!
Úgy döntöttem, megpróbálok összebarátkozni Sas barátunkkal, de máris akadt egy problémám. Szétbontani tudok csoportot (smash), de létrehozni sehogyse...Mit csinálok rosszul? Méh a beépített helpje se segített.... ![]()
Még valami. Esetleg egy "align to grid" funkció nincs benne valahol elrejtve?
Hello!
Esetleg kicsit konkrétabban felvázolnád mit szeretnél?
Egy makrót felbontottam, hogy a nevét odébb helyezhessem, de most nem tudom újra egyesíteni. A másik problémám pedig, hogy szeretném ha a makró a rácsnak megfelelően helyezkedne el. Mivel többször is átállítottam a kezdet óta a gridet. Alignt to grid="igazítás a rácshoz".
Sprint Layoutos voltam/vagyok bocsi, hogy azt a "nyelvet" használom.
Hello!
1. Nem tudok róla létezne ilyen, eddig nem okozott ez probélmát ![]() 2.Ezért kell mindig úgy megválasztani a gridet hogy 2.54mm egész hányadosa legyen.
1. Mind1, biztos csak engem zavar...
2. Most 25mil. Adjam meg inkább mm-ben?
Idegesítő hogy nincs raszterhez igazítás...
![]() Egy új kérdés: hogy tudok egyszerre több dolgot mozgatni? ![]()
Alapból raszterhez igazít, de ha idő közben átállítgatod a raszter méretét, akkor az előzőhöz igazítja továbbra is az alkatrészeket, míg az új alkatrészeket az új raszterhoz.
Megoldás: Nem kell a raszterezést állítgatni. ![]() Több dolog együttes mozgatása: Kiválasztod balra a szaggatottvonalas keterezőt, körberajzolod vele a mozgatandó dolgokat, kiválasztod a nyilaskeresztes ( ![]() (A raszterhoz: Ha az Alt-ot lenyomod, akkor a finomabb raszterhez is tudod igazítani a dologkat!)
Hello!
Raszterhoz igazítás a move-val lehet (az aktuális raszterhez !). Csoportos mozgatás és egyéb: van szaggatott vonalas ikon(group) azzal kijelölöd az alkatrészeket majd mozgatás, törlés, tükrözés stb ...csak most a jobb egérgombot használod ! Egyszerű nem? ![]()
Az is lehet idegesítő ha valaki egy fórumon akarja megtanulni egy program kezelését.Magyar leírás is van ha nem speak angol.
I speak English, ok???
![]() Mivel meg kell válogatni a szavaimat, ezért így fogalmazok: Hogy a fene egye meg a fejlesztőket! Miért a jobb gombbal kell cipelni? Folyton a ballal próbáltam...Köszi fiúk. Matrix téged meg a macska rúgjon meg! Igenis próbálkoztam!
Ha beszélsz angolul, csak lusta vagy olvasni, miért a fejlesztőket szidod?
Szia!
Az Eagle- kezelését akkor tudod hamart elsajátítani, ha mindent ellenkezően csinálsz mint az összes létező programban ![]() Üdv!
Üdv Mindenkinek.
A következő a kérdésem. Ki lehet e jelölni a boardon olyan területet, ahova ne route-jon? Köszi
Eagle help szerint:
Idézet: „Restricted Areas Rectangles, polygons, and circles in the layers tRestrict, bRestrict, and vRestrict are treated as restricted areas for the Top and Bottom side and for vias respectively. If you want the Autorouter not to use a layer, enter "0" into the preferred direction field.” Vagyis ha ezekbe a rétegekbe rajzolsz polygon stb. paranccsal valamit, az adott területet szabadon hagyja az autorouter.
Régi Eaglesokat kérdezném (én most sokáig nem foglalkoztam vele), kiderült-e azóta hogy mi okozza az egyszercsak olvashatatlanná váló pcb-ket, vagy hogy ez melyik verzió(k) sajátja?
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a 4,11-ben van-e MINI-DIN (S-VHS) csatlakozó? Vagy esetleg tudjátok honnan lehet letölteni ilyen könyvtárat? (A CadSoft oldalán nem találtam. ![]()
Hello!
Ezt keresd: con-yamaichi.lbr
Nem "egyszercsak" válnak olvashatatlanná, hanem alapból ilyenek.
Sajnos az Eagle 4.11 és korábbi verzióinak shareware verzióiban ez volt az (egyik) korlát. A 4.16r2-nél már a Lite verzió sem tartalmaz ilyen korlátot (tudtommal).
Én úgy értelmeztem hogy a tört verziók is viselkednek igy. Hogy egyszer csak nem olvas egyes régi fájlokat
Kösz IMi!
Megvan ![]() ![]() Esetleg Scart-ra is tudsz megoldást?
Hello!
Ez pedig: con-hirschmann.lbr
Nem tudok ilyen hibáról, ha a törés is jó. De legbiztosabb módszer a Lite verzió letöltése...
Hellósztok. Ha az eaglebe megtervezek egy nyákot, akkor az olyan fekete hátterű, és kék ill. pirosak lesznek a huzalok stb. És azt valahogy nem lehet átvonvertálni fekete-fehérre? hogy rá tudjam vasalni a nyákra?
Szia !
Nyomtatás - stilus Black próbáld meg. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |