Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor ezt ne ide, hanem a HEStore topikba írd.
Szerdáig kellene készen lenni a kiadott feladatnak, ezért (megint tolakodó leszek) ránézne valaki a Házi feladatokhoz? Tudom, hogy ezt nekem kellene tudni, de még mindig vannak olyan eszközök, aminek nem tudom a nevét.
Egyből azon kezdtem el gondolkozni, mi lenne ha tartós lenne!?
Ez a tartóstej félliteres változata, ami ezért csak félig tartós?
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2013
Gondolom igen, de Szamóca főzött belőle tejberizs, majd pontosít, ha tévednék.
Ha belegondolok, mi mindent kell a tejből kivonni, majd belerakni, mivé kell átalakítani, hogy 1 évig is jó legyen.
Gondolod vacakolnak a tejjel? A vegyiművek mindent legyárt, csak zacskózni kell.
Ott sem mindig tudjuk, miből van. Éppen ma szondáztattak rendőrök, a tejet nem mutatta ki.
Engem nem szondáztak meg. Igaz, gyalog voltam és nem ittam sem tejet, sem bort. Ki érti ezeket a rendőröket...!?
Engem rendszeresen részegnek néznek, pedig életem össz-alkoholmennyisége eddig annyi, mint egy alkoholistának 1 napi adag. Hosszú kocsisorból mindig én vagyok lekapcsolva, azonnal szonda. Sötétben biciklisor közepén egyedül nekem világít a lámpa, engem állítanak meg. Többit nem látja? De.
Vannak emberek, akiket valamiért mindig megtalálnak az ilyenek. Hasonlóak ehhez az utcai kéregetők (egy szál cigit, 10-20-50-100-akárhány forintot "aggyámá", mert beteg a dédüknagynéném-nincsmunkámmáhetvenharminconszáz éve, stb.), azok is mindig megtalálnak engem. Ha mindnek adtam volna, és mindenkitől vettem volna valamit, aki kínálgatta, már rég én is ott állnék egy üres kávéspohárral, és régen áttértem volna a buddhista-iszlám-zsidó-keresztény-muzulmán-fetisiszta-mormon hitre.
A kéregetőkkel is ugyanígy vagyok, 1000-ből kiszúrnak engem.
Ennek valami telepatikus hatása van, láthatatlan módon tudunk hatni a másikra, ellenkező irányba, mint szeretnénk. Elhárítási módszerem, hogy valami zavarosat kérdezek, -budoripakó mestárka ippancs bugyú?- mintha nem tudnék magyarul. Kérdően nézek rá, erre eloson. Rendőrnél nem.
Hali. Mivel elektronikával nem kapcsolatos, és OFF téma, és itt sokan is olvasnak, foglalkozhatunk it kicsit weblapszerkesztéssel? (megbíznák egy fickót, aki nem cég, de én nem vagyok otthon a témában, és infókat szereznék weblapszerkesztéssel kapcsolatban.)
Hello tudnátok véleményt mondani erről a darabról?? Bővebben: Link
Szia!
Ha gondolod segíthetek. Egy-két dologhoz értek, viszont azért egy "hiper-szuper" nem tudom milyen weblapot nem biztos, hogy megtudnék csinálni.
Csak egy otlet!
Meg kenne oldani ez oldal kezeloinek ,hogy a linkelesnel ne adja automatan "Bővebben: Link" megnevezest igy osztonozve hogy mindenki beirja mit is akkar mutatni az oldalra kuldesel. Esetleg egy ilyen szoveg jelene meg" ird be a megnevezest" vagy hasonlo, es nem engedne tovabb mig nem irsz be valamit. A kereso is megtalalna olyan infokat kutyukrol, alkatreszekrol, stb, amit igy nem lat.
1, Tudtok egy olyan oldalt, ahol a gitárhoz való hangszórókat tesztelik?
2, Miért van az, hogy mobil netes stickel a vétel jó, de mégis van, hogy percekig gondolkozik egy oldal betöltésén a böngésző? Jelzem a héten raktam újra a gépet. A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2013
2. Nálam a nyáron jó vétel, jó sebesség; aztán szerintem lekapcsolták a szezon átjátszókat, mert egy hónapja kb. teljesen s... : vétel, sebesség, betöltés, minden ergya! Ez már saját gép, itthon, a hegyoldalban. Nyáron rakta össze a fiam, akkor nagyon frankó volt.
Egy közlekedős kérdés :
Ha nekem elsőbbséget kell(ene) adnom egy merőlegesen közlekedő járműnek, DE ő elenged egy velem párhuzamosan haladó gyalogot, akkor : 1, várjam meg a gyalogot és a másik járgányt. 2, örüljek a szerencsének, és tűzzek át gyorsan én is a kereszteződésen
Mindegy, hogy miért állt meg a másik járgány, ha áll, én mehetek.
Át, mivel ezzel jelezte, hogy "lemondott" elsőbbségéről.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |