Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekünk is volt olyan hogy állandóan elment a net és ha volt is lassú volt(T-Home kábelnet). Kicserélték már másodjára is a modemet, de utána is csak rossz volt. Végül a 4. szerelő megállapította, hogy rozsdás a villanyoszlopon lévő kábel és az lehet a baj, pedig azt már megnézte az első szerelő is
![]() ![]()
Már megtörtént. Elmondtam a gondom. Erre azt mondták, hogy **ar a gép. Meg, hogy rakjam újra az operációs rendszert. És mindezt úgy mondták el mintha szőke lennék. Amikor közöltem velük, hogy szakmabeli vagyok akkor meg elkezdett makogni. Azt hitték, hogy beveszem azt a mesét, hogy az itthon lévő 5-6 gépet(nincs mind bekötve) újra kell rakni, mert vírusos stb.
Utána meg közölték, hogy majd visszahívnak, ha megérkezik a "hozzáértő" embert, mert akivel beszéltem ő nem igazán ért hozzá. Most kérdem én, milyen szolgáltató az ilyen? ![]() Rossz! Amit írtál az nem gép, hanem végtermék. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
'Ungarise vircsaft', nem tudod hol laksz? Lényeg az, hogy fizesd a 'szolgáltatást' (mármint a kiszolgáltatottságodat!)
![]()
Nekem is!
![]()
Nyertél.
![]() Na de nekem most winyót kell szerezni, meg egy GPS-es telefont, mert rájöttem, hogy Budapest nagy! ![]()
Sziasztok!
Remélem ez nem off, de még ilyennel nem találkoztam: vettem egy eredeti zene cd-t, zsír új, fóliás volt. A lemez nem a megszokott tükröződő hátuljú, hanem fekete szinű, és a Toshiba laptopom el sem kezdeni pörgetni a lemezt, fel sem akarja ismerni, hogy valami lenne is benn egyáltalán. Van erre ötletetek, hogy hogyan orvosolhatom? :O
Huszonéves koromban sokat jártam Pesten. Sok helyre már térkép nélkül is eltaláltam. Akkor még híre sem volt a GPS-nek. Térképpel meg szinte bárhová. Egyszer Budán szívtam egy nagyot. Mentem fel a hegyen, egyszer csak elfogyott az utca. Pedig nekem még odébb volt a házszám, ahova mennem kellett. Na akkor lejártam a lábam mire megtaláltam az erdő mögött az utca folytatását.
![]()
Nem tükröződős CD? Szerintem az sehol sem működhet.
![]()
Most nézem, békéscsabai vagy, én meg az utóbbi 7 évben oda jártam tanulni+melózni!
![]()
Nézzétek meg Bővebben: Link
Ha már így az internetes dolgokról beszélgettek, akkor én is jönnék a fúróval...
![]()
Ha egy CD játszóba rakod be akkor sem játssza le? Arra gyanakszom, hogy a CD-n komoly másolásvédelem van és ezért fel sem ismeri a gép CD olvasója. Fekete színűek voltak régen az eredeti lemezei Playstation-nek, amin a játékok voltak. Próbáld meg egy Nero CD másoló progival, vagy a Total Commanderrel beolvastatni.
Persze itt kezdtem, de sajnos nem jutottam előbbre. Megcsináltam minden beállítást és mégsem jó. A beállításoknál volt egy olyan rész ahová nem tudom mit írjak be, nevezetesen az e-mail cím a felhasználónév és a jelszó volt. Próbáltam azt is, hogy megadtam neki egy új e-mail címet és nem tudott bejelentkezni. Majd megadtam neki felhasználónévnek a végpont azonosítót és a végpont jelszót, de úgy sem ment. Igényelni kell ezektől valami email címet és jelszót?
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
Szia!
Ami fontos, hogy állítsd be, hogy a levelek maradjanak a kiszolgálón is! simpi: ez csak akkor jó, ha digikábeles fiókot akar beállítani! A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
A GÉSZI-ben tanultam 4 évig (érettségi), aztán a Trefortban 2 évig egy OKJ-s műszerész szakmát, utána 1 évig a Linamarban melóztam, műszerészként.
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
Ilyen CD-em nekem is van, de ha jol emlekszem a batyam valahogy megis masolta hogy lehesen halgatni PC-vel is , persze a masolatot.
Az eredeti csak lejatszoval mukodik.
Akkor jól sejtettem, hogy PC-vel nem lehet lejátszani. Biztos azért csinálják így, hogy ne lehessen felrakni a számítógépre olyan egyszerűen, mert akkor egyből torrentezni lehetne lefelé a zenét.
CD lejátszóm sajnos most nincs. Total Commander sem nyitja meg, azt írja, hogy nincs ilyen lejátszó.
De van egy olyan érzésem, hogy nem diákként.
![]()
Én meg örülök, ha az 5 megás netem nem gondolkodik órákig, de csak bizonyos oldalaknál.
Köszi ezeket próbáltam beállítani, persze nem működött, de felhívtuk az ügyfélszolgálatot, és beigazolódott amit gondoltam, hogy kell igényelni tőlük emailcímet, felhasználónevet és jelszót. Ott náluk is létre kell hozni a rendszerben ezeket a dolgokat, hogy működjön. Remélem mindent sikerült beállítanom, majd ha már élni fog a fiók akkor kiderül, hogy minden jó-e.
Zenetom: Azt még bejelölöm, hogy maradjon egy példány a kiszolgálónál is. Ekkor nem fog elveszni, ha elhalálozik a Kíndóz?
A Nero vagy a CloneCD programmal megpróbálhatod megnyitni, hátha sikerül. Egyébként ha jól tudom, azt nem tiltja a törvény, hogy saját részre készíts magadnak egy biztonsági másolatot az eredeti CD-ről. De ehhez meg kell legyen nálad az eredeti is. Ekkor már fel tudod törni a kódolását, és tudod majd hallgatni a saját PC-den.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |