Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sziasztok!
Ez még a gonosz szellemeket is kiveszi a hálózatból. ![]() A szomorú csak az, hogy annyian rendelik, hogy alig tudják kivinni. (Persze lehet, hogy az is kamu.)
"A nyáron megspórolt pénzt, úgy döntöttem, hogy év végi jutalomként kiosztom az alkalmazottaimnak." Nekem az egészben ez tecet a legjobban
![]()
Érdemes a "KIKÖTÉSEK & FELTÉTELEK" részt is elolvasni...
(nehogy már visszafizessünk pénzt a kamu cuccunkra!)
Én is azzal kezdtem, mert a főoldalon bizonygatják, hogy nem jelent kockázatot megrendelni. Viszont szívesen rákérdeznék, hogy milyen szervezet vizsgálta be, illetve elkérném a nyilatkozó mérnökök elérhetőségeit is. Biztosan átnézették jogászokkal a szöveget, hogy ne lehessen perelni, pedig nagyon megérdemelnék.
Idézet: „olyan motoros fogyasztóknál, amiket állandóan le- és felkapcsolnak, mint például a légkondicionálók, a hűtőgépek, a mosógépek, a porszívók, a televíziók, számítógépek, mosógépek,” Motoros TV? Az új tévékbe már motorokat is raknak? ![]() Szerk.: nem tudom mi lehet benne, ha már ennyit elkérnek érte, én valami fázisjavítóra gondolnék, de azok picit nagyobbak... ![]() Szerk2.: bár vannak már nagyon kis méretű kondik.. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Bocsi hogy bele vau de ha az alján megnézitek a képeket, ott ugy néz ki a cucc mintha müanyag lenne a viila ami a konektorba megy.
Másik megoldás egy egyszerü rövidzárlat ami kiveri a biztositékot és a 30-dik kapcsolás után már ugy van az ember hogy hadjuk a fenébe és aludjunk. ![]()
Áááá! Dehogy műanyag! Egyszerű kézrátéttel, akarom írni, fizikai kapcsolattal csinál egy olyan elektromos hálózatot hogy csak na!
Csak csendben kérdezném, egy ilyen kütyü elég lenne az utcánkban? Úgyis össze vagyunk kötve a hálózaton... ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Miről beszéltek hivatalos teszt is van: http://www.youtube.com/watch?v=-0H1oonNBLo
![]()
Ha ez a cuc ien jó akkor nem értem a gyárak miért költenek anyi pénzt fázis javításra, modernizálásra, csak bedugnak egy ien csoda kütyüt és minden meg van oldva.
V.2 lehet zárlatot okoz a hálozatban így ha valaki nem ért a hálozat vissza kapcsolásához valoban sporól, tehát a szerkezet bizonyos esetekben müködik. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Persze, természetesen úgy van kialakítva a tábla, hogy az összes vezetékről tudod, mi hova megy, mert minden kötés látható.
![]()
Szerintem ez nem ugyanaz, bár ez is kamu (nem néztem végi, csak belenéztem).
Akár lehet is benne valami, ha ez egy PFC például, viszont nem nálunk, mert nálunk nem kell kifizetni a meddőteljesítményt..
Igen közben észrevettem, de a lényegen nem sokat változtat. http://www.youtube.com/watch?v=gyRDtfhaqoo itt van egy ugyan olyan csak a logó más rajta.
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Ez hihetőbbnek tűnik.
Illetve amit linkeltél ott van mellette a demo 1 meg a demo 3 is, ha megnézed, soha nem ugyanabba az aljzatba dugja azt a vackot mint amibe a fogyasztót is dugta. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Ez mennyire dühítő! Elméletileg ha vásárolok egy terméket, és ha az nem nyerte el a tetszésemet, akkor az eladó köteles visszavenni az árút és az ellenértékét pedig visszatéríteni. Mi több, semmilyen magyarázattal, indokkal nem kell szolgálni az eladó felé.
No ez már rettenetesen gyanús.
Artu ditu adja a plusz energiát. Mi ebben az érthetetlen?
![]()
Mi a bajod szegény Artu ditu-val, már tesóját is elvitték:Tesó
Forrás:tücsö és bogár. Béka oldala A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Történelem óra. A rövidlátó szemüveges tanár magyaráz, Valaki mocorog hátul, nem bírja tovább, majd így szól:
- Te, ott hátul. Mikor volt az Aranybulla? - Tudom is én... - Mikor volt a tatárjárás? - Tudja a fene. - De hiszen ezt a múlt órán tanultuk. Mit csináltál tegnap este? - A kocsmában voltam. Megittunk pár üveg sört a haverokkal. - És... és ezt te csak így kijelented? Hogyan akarsz átmenni a vizsgán? - Én?? Sehogy. Én a vízvezeték szerelő vagyok, és a fűtőtestet javítom.
Akik ilyennel ugratják az amúgy is sanyarú sorsú embereket, tudnátok-e hogy még miért élnek? Az 5 parancsolat közül a negyedik megválaszolja.
Aki még nem ismeri:
- Rájöttem, mi volt apám foglalkozása a Második Világháború alatt..., villanyszerelő! - Hogy jöttél erre rá, Karl? - Megtaláltam a sisakját. Két villám van rajta.
Két karaván találkozik a sivatagban.
Egyik kérdi a másiktól: Mit esztek, és mit visztek? - Azt eszünk amink nincs, és azt viszünk, amit nem vihetnénk, ha lenne az amit eszünk. Tehát: mit ettek és mit vittek?
Mennyi gondolkodási időt adsz a megoldásra?
Én tudom a választ.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Amennyit csak szeretnél. De nézd meg Szamóca válaszát, az segít.
Ez hogy is jött ki?
![]()
Ha Kari akarja, majd kiírja a választ teljesen, én nem akarom lelőni a poént.
![]() Viszont itt egy másik kérdés. Egy 400m-es csúcsról kell lemásznod, de csak 300m köteled van, és egy késed de van egy kiszögellés 200m-en amin meg lehet állni. Hogy jutsz le a szikláról? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Ez a következő forradalmian új csúcstechnológia se piskóta:Bővebben: Link
Idézet: „Digitális elektromágneses impulzust ad le a falba.” Ezek szerint a "patkányokat, egereket, csótányokat, pókokat, bogarakat, legyeket, szúnyogokat és egyéb rovarokat" agyba beépített D/A konverterrel teremtették annak idején? Ráadásul a felsorolt élőlények "örökre" elköltöznek a házból. (Megjegyzik, hogy oda a Tisztelt Rovarok nem léphetnek be?) Amúgy nem nézek TV-t, ezzel is egy Videoton Super Color sorméretének beszabályozásakor találkoztam. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |