Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Perszehogy Pakson az urán, a Mátrában a szén, Győr környékén a szél.
![]()
Igen, csak a biztonsági őrök nem engedik ki.
Én be sem merem kapcsolni este, mert az ország elsötétülne.
Egy hasonló,kicsit máshogy.
Hegesztő szakik beszélgetnek:Az én hegesztőm olyan erős,hogy iderántja Paksot.
Miért? Nem használsz kismegszakítót? Zavarná a hangot? Csak nem kiiktattad ez elviselhetetlen torzítás miatt?
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Felénk megint csak más, de ugyanaz: Görbül a villanyoszlop.
Összeolvadt a kontaktpárja. Rájöttem, hogy nem a kismegszakító, hanem a dróton űcsörgő madarak csiripelése belemosódik a hangképbe.
Valami kerregő kellene, ami elzavarja a madarakat, bár az se jó, mert akkor az hallatszik bele. Jobb lenne, hogyha a földkábel lenne, de ott meg a vakondok túrása a mély átvitelt rontaná.
![]()
Nincs más, mint bepofátlankodni paksra a generátor mellé, vinni a HiFi-t, ott hallgatni.
Gyanítom, Csernobilt is néhány extra erősítő durrantotta el annakidején.
Az biztos.
![]() Pakson az lenne a baj, hogy a generátor szórt mágneses tere brummot indukálna a kimenő trafóban.
Ha már visszatermelés, akkor hogy nézne ki eg szélkerék fordítva üzemelve?
![]() ![]() Idézet: „generátor szórt mágneses tere brummot indukálna a kimenő trafóban” Ellenbrummert természetesen vinni kell. Azonos amplitudóval ellenfázisban kioltja a brummot.
Vinni sem kell, ott van Paks 2, csak pontosan kell a kettő közé helyezni, és már is meg van oldva, nem kell fölöslegesen cipelni a több 100 kilós ellenbrummert, vagy csak a két Paksot kell egymáshoz közelebb tolni.
Pláne, ha rácsinálnak a drótra a madárkák, akkor aztán sz... lesz a hang.
![]()
Ha analizálom a madarak szerkezeti felépítését, és mechanikai pozícióját a dróthoz képest, kiderül, hogy nem tudnak rácsinálni. A madár súlypontja van a drót fölött, különben lebillenne előre, vagy hátra. Az anyag viszont jóval hátrábbról pottyan, ezért nem eshet a drótra.
Tehát a sz.r hangot valami más okozza szerintem.
Nincs mese, marad a kismegszakító...!
![]() Ezek után csak 3 kérdésem lenne: Atomháború esetén az elektromágneses hullámok károkat okoznának a floppy-lemezeimen és a videókazettáimban? Milyen szinű lesz a kaméleon a tükör előtt? Mikor jön a fél 8-as busz? A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2013
Akkor egyensúlyozással vannak elfoglalva, nem pottyantanak. Mert a pottyantott súlytól való hirtelen -nem súlypontbeli- megkönnyebbülés egyensúly megbomlásával, és drótról leeséssel járna.
Vagy egyszerűen nem tudna úgy sétálni, mert a farktollai lejjebb vannak mint a lábai, bár az attól függ, milyen típusú madárról van szó.
Most viccen kívül, amikor én láttam, oldalazva mentek a dróton.
Pont ezt mondom, hogy előre nem tud sétálni, mit te mondjuk egy lécen. A farktolla miatt csak oldalazva tud menni.
Tegyél már fel egy képet egy olyan madárról, aminek a farktolla lejjebb van mint a lába, amikor a földön áll, vagy sétál.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2013
Akkor egyértelműen mástól sz.r a hang.
Mindkettő,hát nem látod!? Csak már gyökeret vert a lábuk.
Mégiscsak megállapítható, hogy van összefüggés a hangminőség és a madárfarok állásszöge között.
Ja, hogy földön...
![]()
Az előremenetbe (csőrirányban) való mozgásra kényszerít madár a villanyderóton félelmében pont hogy becsinál! Mivel egyensúlyoznia kell, és fél hogy leesik, tottyant egyet. A tottyantási anyag mennyisége, állaga, és a kloáka tágulási átmérőjének együtthatója alapján, a farrész vertikális mozgása következtében, a gravitációs erőnek köszönhetően 90%-az esély, hogy a távozó anyag útjában lesz a villanyderót. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |