Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Emiatt vannak mindenféle csiripelések a zenében.
Abkakbecsukás a megoldás. Nem jön be a madárhang.
Micsoda felfedezés! Becsuktam az ablakot, és tényleg nincs akusztikus zavar.
![]() Na ez se volt százas. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2013
A ki mit épített-ben is láttam hasonló erősítőt...
![]()
Mármint olyat, ami füstölt, vagy az oldalán feküdt, vagy rácsos volt, vagy húst lehetett sütni rajta?
![]()
Mindhárom...
![]()
Négyet soroltam fel
![]()
Igen, ebből 3 variációt láttam:
-Az oldalán feküdt, füstölt és rácsos vagy húst sütöttek rajta vagy csak rácsos és füstölt vagy nem is füstölt nem feküdt az oldalán és nem volt rácsos, de húst sütöttek rajta...
Mint a skót viccben.
-Apa adj három fontot! -Minek neked két font? Na jól van itt van egy.
Én ezt így ismerem:
Skót gyerek az apjához: -Apa, adjál öt fontot! -Elég neked négy is. Minek neked három? Nesze itt van kettő válassz egyet.
Próbálta már valaki? Nekem valamiért nem sikerült, pedig már arra gondoltam, hogy pont jó lesz az erősítőhöz.
![]() Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2013
Mit kérsz? Reggelit vagy 1 penny-t?
-Apa! Természetesen egy pennyt. Délben: - Mit kérsz? Ebédet vagy egy pennyt? - Természetesen egy pennyt! Este: -Na gyerek! Vagy visszaadod a 2 pennyt, vagy nem kapsz vacsorát! ![]()
Valahol eldugult a drót, nem tud kifolyni az áram.
Ha dugulás lenne, akkor dagadna a drót, mint amikor rálépünk, hogy kiderüljön, honnan folyik.
Fiatalság, bolondság...! (A legnagyobb partyarc) Bővebben: Link
![]()
Ha ez az izé lány, akkor miért dudorodik lent? Ha fiú akkor miért dudorodik fent?
![]()
Akkor meg lukas valahol a drót, kijut belőle. Lavórba kellene tenni az egészet, fekete levegőt ráönteni, és látszana hol ível kifelé.
Nem kell fekete levegő, az drága, és csak feketén lehet hozzájutni, elég befogni az egyik végét, és ha már úgy is lavórban van, csak fel kell fújni a másik végéről, és megnézni, hol buborékol, mint a biciklibelső.
De nincs benne luk végigfújni, legalábbis az enyémben. Arra meg nincs időm, hogy a sodrott vezetékekbe végighúzzak lukat, ráadásul szálanként. Nagyon elfoglalt vagyok.
Vidd el egy szálhúzó műhelybe, megcsinálják helyetted.
Milyen érdekes, hogy amikor kigyullad a glimmlámpa a hosszabbítón két kattanást is lehet hallani, biztos csak a macska akart bejönni az ajtón
![]()
Persze, hogy nem mozdítja, megrázná az áram..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |