Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Idézet: „Kedves drdodi! ...”
Ha valaki elolvassa keresgélhet, de nem biztos, hogy elolvassa akinek írta.
Meglehetne tudni, hogy milyen az az asztali cd játszó?
Üdv!
Hali.
Komplett crt-monitorra gondoltál? Annak kicsi az esélye,de körbenézek
Azt hiszem Sony,vagy Kenwood. Holnap át túrom őket,és csinálok listát.
Üdv!
Szia.
Fehérvár felé nem lehetne átvenni? A DVD lejátszó érdekelne. Üdv,
Nem, ilyen kis pár colos lcd re autókban szokták használni, nekem kamerához kellene előnèzeti monitornak.
Én tudom, mindig használom, ebben az esetben dyrac nem használta, amit zolika szóvá tett, én pedig menteni próbáltam dyrac helyzetén. (De ezt most úgy írtad, mintha én követtem volna el valamit.)
Szia!
Ami csak cd lejátszó,az egy fekete asztali Kenwood DPF-valami...Távszabot nem találtam meg hozzá.Egy jó ideje nem foglalkoztam vele,csak félre volt téve,mint a többi donor... Üdv!
Hát olyanom sajnos nincs... Üdv!
Ha működőképes, akkor kérlek tedd félre nekem. Amint megyek Szegedre, elküldöm valahogy neked a postaköltséget, s amikor lesz majd időd, akkor feladod postán szegei címre. Rendben?
Szia!
Fehérvár felé nagyon ritkán járok,nem is tudnám még megsaccolni sem,hogy mikor megyek arra legközelebb. DVD lejátszóból több van:Scott,Emax,Yamaha,Dimarson,Bush,Philips,Samsung.Van,amelyikhez van távszab. Üdv! A mostani állapotukról semmit nem tudok,hirtelen azt sem tudom,hogy a belsejük hiánytalan-e,vagy sem. Ami van még hirtelenanasonic SA-AK40 minihifi,végfok hibás,hibakódot dob,15"-os lcd monitor kijelzőpanel,benne a csövekkel,inverter felé menő vezetékekkel. Üdv!
Ui: működő mini hi-fi rendszer éngem is érdekelne, ha van több.
Rendben, köszönöm szépen! Én sajnos vajdasági vagyok...
A személyes átadásnak jobban örültem volna,de előbb megnézem,hogy egyáltalán bekapcsol-e,illetve a belseje nem hiányos-e. Üdv!Valahol van még egy orion hifi,de azt meg kell keresnem.A Pana az tuti hibás... Szívesen!
2 db nyomtató táp nélkül elvihető
-HP Deskjet 3290 -Lexmark P3150
Szeretnék felajánlani 20-30cm es 0.75ös réz sodrott drótokat,akit esetleg érdekel jelentkezzen!!!...
Jónak-jó (tömegnövelésnek is), csak valaki megmérhetné az induktivitását, mert volt már egy másik témában, csak nem sikerül valamiért a mérés (nekem nincs mérőm). Emlékezetem szerint a 40W-osnak 4-5H, a 20W-osét nem tudom. Adok ingyen pár kiló 40W-osat, ha kell valakinek.
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2013
Balatongyörökre. Ha szerencséd van, akkor csak Pestre (feltéve, hogy valaki jön mostanában, mert én márciusban megyek le legközelebb). Mennyi kell, mert a posta 2kg-ig (kb. 3-4db.) 1000 Ft alatt elviszi.
Valamikor kimértem 3 voltmérővel, akkor elég nagy értéket kaptam, de nemrég vettem egy műszert, ami szerint a 21 wattos fojtó induktivitása 1,4 H.
A 40W-ost is tán kiméri valaki (ha Neked épp nincs).
Ajaj! Az 300km. Passzolom. A posta túl drága. Köszi szépen.
Hogy jött ki a 300km? Tudsz egy rövidebbet? Merthogy légvonalban is több; közútról, vasútról nem is szólva. Amúgy peched van, mert a Csabai szomszédaim két hete jártak arra; el is vitték volna.
Éppen nincs 40W-om, de talán majd valamikor rászánom magam, és elugrok kimérni egyet. Nekem csak 70 km Veszprémből.
Igazad van. 70 km-t tévedtem. Dunaföldvár felé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |