Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » JVC S7R Autórádió
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Sly hozzászólása Dec 19, 2007 /

Sziasztok!Most kaptam egy JVC S7R tipusu autórádiót aminek nemtudok rájönni a hibájára...Először is nemlehet bekapcsolni csak ugy hogyha berakok egy cd-t akor automatikusan bekapcsol,behuzza a cd-t és kikapcsol.... azután ha megnyomom a cd kiado gombot akor is bekapcsol addig amig kinem adta a cd-t majd utána kikapcsol.... Ha tudtok valamijen megoldást kérlek irjatok!Köszi
(#) Medve válasza Sly hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Hello, ezer oka lehet, pl húzd le a lemezforgató motor csatlakozóját és úgy próbáld indítani...
(#) Sly válasza Medve hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Hát már megprobáltam aztis!Sőt még a komplett cd egységet is lekotottem hátha rosz benne valami de akor is ugyanaz..... mintha nemlehetne átkapcsolni a cd-rol rádiora....Ojan mintha azthinné h csak cd-t tud játszani és nincs rajta se rádio se semmi.... A hangerot se birom állitani sőt még a kijelzo sem kapcsol be maximálisna csak kiirja h loading meg h no disc és kikapcsol.... Zárlat esetleg lehet valahol?Vagy pl a vezérlés szálhatott el???Néha mintha jolenee me bekpcosl a kijelzo rendesen stb de azután ismét begyagyul.... Milehet zárlatos ebben az esetben?Megtisztitottam a leveheto elolapján is a csatlakozot.... Akor is ugyanaz.....
(#) titi válasza Sly hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Hali!

Keress kontakthibát, vagy zárlatot.
De előtte kérdezném: A bekötése jó? (két vezetéken kap +12V tápot?)
Nekem így elsőre úgy tűnik, valami a táppal van.
Bizti jó?
(#) Sly válasza titi hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Hát én mondjuk egy hejen tettem rá 12volt tápot... Amit furcsállok benne az az hogy a minuszt a doboz váza adja.. Vagyis igy mukodott miután bekotottem.. Van rajta bekotési leirás csak levan kopva.... és nemtudok elmenni rajta...
Szoval akor szerinted 2vezetéken kell rá kötni 12volt tápot?
(#) titi válasza Sly hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Képet tudsz adni róla?
Akkor remélhetőleg megmondom, hova kella másik "+".
A váz pedig a test, vagyis nem furcsa, hogy arra kellett adnod a "-" -t
(#) titi válasza titi hozzászólására (») Dec 19, 2007 / 4

Közben ezt találtam, ebben benne van a bekötése is.
Nézd meg, ha valami nem egyértelmű, nyugodtan kérdezz!

JVC S7R.pdf

(#) Sly válasza titi hozzászólására (») Dec 20, 2007 /

Hali köszi a PDF-t megnéztem!Ugy gondolom h az A2 meg az A4 lesz a kettö pozitiv kivezetés vagyis oda meg a pozitiv feszültség... Az A8 lenne a minusz... De akor mi az A7 A6 A5 A1 kivezetés?Ebbenm segits nekem ha tudsz! Mert ezt nemtudtam kiszedni a leirásbol... Köszi mégegyszer!
(#) titi válasza Sly hozzászólására (») Dec 20, 2007 /

Hali!
Az A4,A7 a két pozitív táp! (sárga,piros)
A negatív az A8. (fekete)
Az A5 motoros antennához, vagy pl külső erősítő REM bemenetéhez.
A2 pedig mobiltelefonhoz.
De tulajdonképp neked csak a két +, és a - a lényeg.
A többit szigeteld le!
A hangszórók gondolom érthető...
Szívesen!
(#) Sly válasza titi hozzászólására (») Dec 21, 2007 /

Hali!Köszi a segitséged mégegyszer !Sikerült müködésre birnom!Mostmár teszia dolgát rendesen!Mégegyszer kösz!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem