Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!Most kaptam egy JVC S7R tipusu autórádiót aminek nemtudok rájönni a hibájára...Először is nemlehet bekapcsolni csak ugy hogyha berakok egy cd-t akor automatikusan bekapcsol,behuzza a cd-t és kikapcsol.... azután ha megnyomom a cd kiado gombot akor is bekapcsol addig amig kinem adta a cd-t majd utána kikapcsol.... Ha tudtok valamijen megoldást kérlek irjatok!Köszi
Hello, ezer oka lehet, pl húzd le a lemezforgató motor csatlakozóját és úgy próbáld indítani...
Hát már megprobáltam aztis!Sőt még a komplett cd egységet is lekotottem hátha rosz benne valami de akor is ugyanaz..... mintha nemlehetne átkapcsolni a cd-rol rádiora....Ojan mintha azthinné h csak cd-t tud játszani és nincs rajta se rádio se semmi.... A hangerot se birom állitani sőt még a kijelzo sem kapcsol be maximálisna csak kiirja h loading meg h no disc és kikapcsol.... Zárlat esetleg lehet valahol?Vagy pl a vezérlés szálhatott el???Néha mintha jolenee me bekpcosl a kijelzo rendesen stb de azután ismét begyagyul.... Milehet zárlatos ebben az esetben?Megtisztitottam a leveheto elolapján is a csatlakozot.... Akor is ugyanaz.....
Hali!
Keress kontakthibát, vagy zárlatot. De előtte kérdezném: A bekötése jó? (két vezetéken kap +12V tápot?) Nekem így elsőre úgy tűnik, valami a táppal van. Bizti jó?
Hát én mondjuk egy hejen tettem rá 12volt tápot... Amit furcsállok benne az az hogy a minuszt a doboz váza adja.. Vagyis igy mukodott miután bekotottem.. Van rajta bekotési leirás csak levan kopva.... és nemtudok elmenni rajta...
Szoval akor szerinted 2vezetéken kell rá kötni 12volt tápot?
Képet tudsz adni róla?
Akkor remélhetőleg megmondom, hova kella másik "+". A váz pedig a test, vagyis nem furcsa, hogy arra kellett adnod a "-" -t
Közben ezt találtam, ebben benne van a bekötése is.
Nézd meg, ha valami nem egyértelmű, nyugodtan kérdezz!
Hali köszi a PDF-t megnéztem!Ugy gondolom h az A2 meg az A4 lesz a kettö pozitiv kivezetés vagyis oda meg a pozitiv feszültség... Az A8 lenne a minusz... De akor mi az A7 A6 A5 A1 kivezetés?Ebbenm segits nekem ha tudsz! Mert ezt nemtudtam kiszedni a leirásbol... Köszi mégegyszer!
Hali!
Az A4,A7 a két pozitív táp! (sárga,piros) A negatív az A8. (fekete) Az A5 motoros antennához, vagy pl külső erősítő REM bemenetéhez. A2 pedig mobiltelefonhoz. De tulajdonképp neked csak a két +, és a - a lényeg. A többit szigeteld le! A hangszórók gondolom érthető... Szívesen! |
Bejelentkezés
Hirdetés |