Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Belinea monitor probléma
Szia liderces! Körben ahol az első és a hátsó burkolat találkozik kicsi műanyag fülek vannak. Az elsőn van a karom a hátsó burkolati elemrészen pedig a kis fülek amibe bele tudnak akadni a karmok.
Mérettől függ szerintem hány darab van 1 oldalon. Az enyémen oldalanként 3-3 helyen volt így összeakasztva a burkolat. Egy vékony, tompa élű késsel simán szét lehet akasztani ha körbemész, de persze csak óvatosan. ....és nyugodtan! Üdv: Mihape
Kösz közben melett a megoldás. Egyébként mint már mondtam ez crt moncsi. Ezen alul van két csavar felül meg két fül amit egy nagyon rejtett kis résen kereszztül felülrőr kell benyomni valami vékony pengével csavarhuzóval. De kösz a segitéget!
Üdv mindenkinek!
Belinea 101715 típusú monitor, olyan formán adta meg magát, hogy kép van, de nincs megvilágítás Vagyis, ha nagyon közelről egy zseblámpával rávilágítok a monitorra, akkor szépen látok rajta mindent, de messziről teljesen sötétnek tűnik! Állítólag ez 4 oldalról kapja a megvilágítást, és létezik bennük valami biztosíték féle, aminek a cseréje javíthat a dolgon Valszeg nem fogom meghekkelni, csak érdekel a dolog, hogy mi lehet vele Segítségeteket előre is köszönöm!! Üdv.
Sziasztok!
Van egy Belinea Model:10 17 10 monitorom Bekapcsolásnál felvillan a háttárvilágítás 4mp-ig és ennyi.Se menü,se kép,se hang. Van valakinek van hozzáértő,szakmai ötlete? Előre is köszi.
van egy LCD monitorom LT-50JI model(MAG).Megtort a kabel a csatlakozo nyakanal .Vettem egy uj csatlakozot de sajnos az RGB-n kivul nm igazan tudom hogy a tobbi szalat hogyan es hova kell beforasztani.Rengeteg rajzot talani a neten a VGA pinout cim szo alat de az en monitoromhoz meg nam talatam semmi hasznosat.Halas lennek barmilyen segitsegert.KOsszonom.
Sziasztok
nekem van 1 belinea CRT monitorom és néhány hete azt csinálja hogy amikor bekapcsolom akkor elmászik a párnakorrekció ( a kép sarkai csúcsosak de az oldalai meg befelé húzódnak) de pár perc után helyreáll. Az elkókat átnéztem jónak tűnnek pedig rohadt meleg van benne... Néha az ablakok ( a win ben) szélén vibrálás, örvénylés is nan (egy kicsi)
Még is a kondikra gyanakodnék. Szerintem cseréld őket ne nézegesd.
Sziasztok!
Nekem is problémám adódott a monitorral (Belinea 101536) képe van csak nagyon halvány szinte nem is látszik csak erős fény mellet. Tudna valaki segíteni mi lehet vele? Nem szeretném kidobni ha nem túl nagy a baja.
újraelkóztam, átnéztem a fóliákat is (kiforrasztva bemértem jók...) de nem segített
Az egyik cső kiégett. Tudna valaki segíteni mi figyeli a neonok áramfogyasztását? Hogyan lehetne a "védelmet" kikötni?
Sziasztok. Olyan problémám adódott a Belinea crt-vel, hogy a beállítófelületet véletlenszerűen, rövidebb-hosszabb időre kérés nélkül megjeleníti.A nyomógombokat funkciójuk szerint nem tudom használni.Ha valaki kisegítene némi okossággal, a gyógyításhoz hol kezdjek, nagyon megköszönném!
Valamelyik nyomógomb áthúz. Méérd meg őket és a hibásat ki kell cserélni. Akár többszáz K is lehet az ellenállása egy hibás kapcsolónak és az már elég, hogy ne működjön az egész.
Sziasztok! Targa 17 colos crt monitorom van! és mostanában csinál olyat hogy bekapcsolom és nem kattan csak a zöld világít és nem ad képet !!! régen minden kapcsoláskor kattant egyett (tehát gondolom ami kattan az lehet rossz benne de miaz? mit vegyek bele hogy helyre tudjam hozni?)
aztán otthagyom és ha gondol egyett akkor idő után bejön a kép magától!!!
Sziasztok! Belinea 1930 S1 monitorom van kéne hozzá használati leírás tud nekem valaki ebben segíteni hogy honnan tudnám letölteni vagy valakinek esetleg van és elküldené nekem? Köszönöm előre is
Üdv mindenkinek.Nekem is van egy Belinea crtmonitorom,és a problémám,hogy a képernyőn színfoltok vannak,de olyan alakzatban,mint a képcsőn található zsinor(nem tudom hogy hívják)ami kőrbe van tekerve a képcsövön.
Amikor bekapcsolod, hallatszik valami olyasmi hogy "Dojing"?
Ha nincs "Dojing", akkor:
- Elsőként próbáld meg éjszakára kihúzni a konnektorból, hátha reggelre megjavul. - Ezt pedig olvasd olvasd el. - Ha ez sem segít, akkor valószínűleg alkatrészt (PTC) kell benne cserélni. Az valami ilyesmi. Úgy keress rá a neten, hogy "deagussing PTC thermistor". Két vagy három lába van és a képcső eleje körül lévő tekerccsel van sorbakötve. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
nagyon szépen köszönöm a segítséget,ugy volt ahogy mondtad kicseréltem,és tökéletes.
Sziasztok! Olyan problémám adódott, hogy a Belinea crt és a tv egyszerre pukkant. Tv-ből volt tartalék, a monitort sajnálnám kidobni. Rajzot sajnos nem találtam a neten, ezért maradt a segítség kérés. A biztit, greatzet kicseréltem, de a butális zárlat továbbra is fennáll, ami ismét elvitte mindkettőt. A továbblépéshez valami okosságot szeretnék kérni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |