Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2235 / 3611
(#) voodoo hozzászólása Jan 22, 2014 /

Üdv!

Mennyibe kerül és milyen kiszerelésben lehet kapni a kátránypapír tekercset?
(#) nedudgi válasza voodoo hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Az árára nem emlékszem, de 10-20m körül lehet.
(#) voodoo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Köszi. Hát van áruk
(#) nedudgi válasza voodoo hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Hát persze, ez már nem csupán papír, hanem lemez lett belőle.
(#) szamóca hozzászólása Jan 22, 2014 /

(#) Kari55 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Nem semmi teljesítmény! Gyakorolhatta egy párszor.
(#) szamóca válasza Kari55 hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

1972-őt írtunk! A bírák nem voltak elfogultak a 9,8-as pontozással. Vajon a levegőbe kellet volna megállni a 10-hez? No igen, ha nem Szovjet a lány, akkor kevesebb is elég.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Katona voltam mikor átéltem két rengést. Az egyik 3,5-ös a másik 3,8-as. Az utóbbinál őrparancsnok voltam egy már nem használt laktanyában. Az őr a 12m magas toronyból fejvesztve menekült. Otthagyva minden felszerelését. Kissé meg voltunk szeppenve.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Remélem nagy bajt nem csinált.
Még csak egyszer éltem át ilyesmit, de az is kimerült abban, hogy kicsit csilingeltek a poharak a keredencben, meg hintázott a csillár. Azóta is a családi legendáriumban van a történet, mert szegény anyám (Isten nyugtassa) amikor észlelte azt találta mondani a húgomnak: Jaj földrengés van...vagy a Zoli jött.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Csak abba marad, aztán többé nem is tapasztalsz ilyet.
(#) sargarigo válasza pjg hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Semmiféle infót nem adtak ki róla, pedig áttúrtam az oldalukat. Csak egy videó, és pár soros leírás. Gondolom most már azért több minden kiderülne. Az biztos hogy nem asztali pc-re készült, de azért nem hiszem hogy egy NASA lenne a gépigénye. Mondjuk valami cgi-cluster..
(#) depi52 hozzászólása Jan 22, 2014 /

Sziasztok valaki innen készül nyáron a Pécsre a Rockmaratonra??? Konkrétan a Sabaton koncertre.
(#) pjg hozzászólása Jan 24, 2014 /

(#) pjg hozzászólása Jan 24, 2014 /

(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Te mit építesz otthon, hogy Alain Delon földrengés van? Nekem ez gyanús...!
(#) Izeg. hozzászólása Jan 25, 2014 /

Sziasztok fórumtársak!
Nos megint kályha bajom van. Megcsináltam a téglakályhámat, jól megy, jól tartja a hőt minden rendben lenne. Csak... a Kötőanyag eléggé.. szóval silány. Pedig kályhásmestertől hallottam: 2 lapát agyag, 1 lapát folyamhomok. De már mikor raktam, akkor gyanús volt, mert beraktam, beigazítottam és mikor kicsit megszívta a tégla, már annyira laza volt, hogy szinte magától lejött a tégla. Aztán csináltam hígabbal, hogy ne szívja ki olyan hamar. Ez idáig jónak is tűnt, de most már, hogy rendszeresen használom is szétreped itt is, ott is, de hálistennek szét sehol sem nyílt. Belülről samattal van burkolva, kívülről sima tégla(piros és fehér vegyesen, mert így voltak itthol. Füstjáratok, mint a cserépkályhában nincsenek, csak a tűztér felett van egy terelő, hogy ne menjen ki egyből a meleg füst.Egyszóval nagyon idegesít ez az agyag dolog. Újra fogom rakni, de még nem tudom mivel. Gondolkodtam, hogy sima malterrel rakom, csak attól tartok az is szétreped, mint a kiégett beton, gondolkodtam a sima agyagon mindenféle adalék nélkül.
Mi a ménkűt használjak szerintetek?
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Én tudom, de nem mondom.
(#) zolika60 válasza Izeg. hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Szerintem a téglákat be kell áztatni, hogy ne szívják mindjárt ki a nedvességet a keverékből. Amikor én ilyesmit építettem, csak agyagot használtam, évekig jó volt. Bár már tízen éve nem láttam.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Bizony ezt nem kellett volna.
Idézet:
„Az igazi kérdés azonban a következő: valóban létezik hatékony Tesla-féle földrengésfegyver? A hagyományos tudományos bölcselet szerint a válasz kategorikus: nem. Azonban sokan fogalmazzák meg kétségeiket azok közül, akik valamiféle speciális ismerettel rendelkeznek, de mások, főleg konvencionális tudósberkeken belül, pusztán berozsdásodott konzervatív reflexek alapján még a lehetőséget is tagadják.”
(#) Szárnyas válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

A Srímad Bhágávatam szerint meg a félistenek felelősök a természeti csapásokért, így a földrengésekért is .
(#) zolika60 válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Ezt tudjuk köbzoliról is.
(#) Szárnyas válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Akkor mihamarabb hódolatomat ajánlom neki!
(#) zoly15 hozzászólása Jan 26, 2014 /

Sziasztok!
Nos, csak sikerült egy számomra megfelelő autót találni. Jó árban is volt, színre, állapotra is jó, a teljesítménye is jó, szinte még sok is Opel Astra 1.6 16V 101Le Honlap lesz átíratva, aztán jöhetnek az alkatrész cserék (Vezérmű szíj, feszítőgörgő, vízpumpa, olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő....
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Gratulálok hozzá. Egy apró megjegyzést kell tennem. Ez a motor szereti az olajat enni, így valami jó minőségű 10W40-et tegyél bele, azzal hátha nem jön elő ez a gondja. Sajnos ezek az újabb motorok szeretnek 1000km alatt akár fél liter olajat is elégetni. Ja és a hosszbordás szíjat kifelejtetted a kicserélendő alkatrészek közül. Plusz a vezérlésnél a két vezetőgörgőt is érdemes cserélni.
(#) janikukac hozzászólása Jan 26, 2014 /

Sziasztok!
Pénteken egy kevés energiaitalt öntöttem véletlenségből a laptopom billentyűzetére, rögtön feltöröltem, ahogy bírtam, de másnap reggelre ragadt a q,w,a,s,z billentyűk. Tegnap addig nyomogattam, míg nem voltak már olyan vészesek, de ma reggelre újra ragad. Nincs valami módszer arra,hogy ki tudja takarítani szétszedés nélkül? (mondjuk apunak se szeretném elmesélni, mert megöl...)
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Ki kell pattintani a billentyűket és alatta kitörölni, amennyire lehet. Az egyik oldala felől óvatosan fel lehet pattintani. Alatta van egy kis gumi harang, arra vigyázni kell ne ugorjon el, bár ha ragad, akkor nem valószínű. Ezt is ki kell venni és meg kell törölni. Alatta is a fóliát nedves papírzsepivel le kell tisztítani. Utána a kis gumit visszarakni, a gombot meg visszapattintani. Itt egy videó, hogy hogyan is jön szét és hogy néz ki. Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Köszönöm szépen!
Igen, azt olvastam én is, hogy szeretik az olajat enni... de ha szereti, had egye.
Elviszem majd egy ismerős által ajánlott szerelőhöz, aztán fizethetek
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Köszi! Már csak a levételt kellene tudnom megcsinálni,az nincs benne a videóban... Tesómnak sikerült már úgy levenni véletlenségből billentyűt, hogy aztán nem lehetett visszarakni...
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Elsőre én sem tudtam hogyan jön le, egyik sarkánál próbálkoztam óvatosan emelni és egyszer csak lepattant. Körömmel elég megfeszíteni, nem kell hozzá más. Ha nem jön, akkor a következő sarkánál kell próbálni.
(#) nagym6 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Idézet:
„Igen, azt olvastam én is, hogy szeretik az olajat enni... de ha szereti, had egye.”

Zöldkártya utódja, műszaki vizsgán ellenőrzik a kipufogógáz összetételt. Az olajfogyasztás növeli a káros anyagok jelenlétét, hamar a megengedett küszöbérték felett lehetnek.
Ezért nem mindegy az olajfogyasztás mértéke, nehogy vizsgagond legyen belőle.
Következő: »»   2235 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem