Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Hát hallod! Ez a hifimix tényleg tuti hely! Bp-en itt 2-3000-ért adnak egy P20-as lakkot, ott abban a boltban meg 410!!!” Hát, nem tudom, hogy hol láttad, de én 2500ért látom.. Véletlenül nem a monitortisztító árát nézted?
hol lax?, nagykanizsán is ez a helyzet!
3 ft 1db 10k 1/4w ellenállat ami máshol 2 ft bc547 22 ft máshol 12 ft lm317t 160 ft máshol 80 ft satöbbi.... led strand 3mm 16 ft !!!!!!! mikroelektronba vettem 5mm-es viztiszta ledet 10 ft/db és még sorohatnám....... de amugy trafót nem lenne olcsóbb külföldön megrendelni? pl amit néztem szlovák netesboltba 4600 ft volt a 300va-os, ami mo-n 7400 ft nettóba!
Az én kedvenc boltom - mint többször említettem már, itt, a fórumban - ez:
Illyés és Tsa Bt. 1068. Budaoest, Király u. 80. e-mail - sajnos - nincs, se honlap, de a telszám: (06/1)351-8985 Kicsi bolt, nagy árukészlettel, elfogadható árakkal, nagyon rendes kiszolgálással (egy igen dekoratív eladó hölggyel! ), és ha valamilyük nincs, azt néhány napon belül rendszerint beszerzik. Mindenkinek csak ajánlhatom!!!
Mikor voltál ott utoljára?
Én 2 hete és akkor még nem volt ott nő csak a két pali. Egyébként én kb. 4-5 éve járok oda ás tényleg jó. Ha valami nincs akkor irány az Elektronikai alkatrész bevásárló központ. (Lomex) Ott minden futó szallagon megy, de ha valami nincs az egyik helyen akkor ott bizti, hogy lesz. De a király utcában és a wörösmarthy utcai elák boltban meg a rendesek és törödnek a vevővel.
Hát, elég rég voltam, akkor ott volt a csajszi! Én is régóta járok hozzájuk.
A Wörösmarty utcai pontos címét nem tudod véletlenül?
Sajan nem tom, de az Almássy tértől a Wörösmarty utcán kell menni, de a Dob utca felé fél uton van.
Ha a tértől mész akkor jobb oldalt van. Sajna nincs kirakatuk, de van egy tábla, hogy Elektronikai alkatrészbolt meg egy félig lekopott nyil a járdáról. Nehéz észre venni, de ha egyszer megleli az ember utána már nem téveszti el.
Én debrecenbe lakom!Itt a legocsób helyen 4Ft egy ellenállat de az is 1/8-ad wattos ma vettem 1db35A-es greatz-t!!
Az Elektroart-ba 472Ft nállunk 790Ft 1.5A-es greatz az Art-ba 33Ft nállunk 80Ft Mostmár úgy fogom csinálni hogy összegyüjtök 2-3 projectet és egyszerre rendelem meg tőlük.
basszus, Vörösmarty forog a sírjában. Ha poén tegyetek már egy szmájlit oda. (azt már fel sem merem tételezni, hogy direkt írtátok így a többi helyesírási hibát pedig meg sem említem.. (bocsi, csak "szakmai ártalom"
1ébként: kondik, audio cuccok ha még nem volt tétényieknek egyelőre ennyi.
Bocs, ha nagyon szar a helyes írásom, de sajna nem tudok helyesen írni.
nem para, az enyém sem jó. de végtére ez nem is irodalmi fórum, csak az ilyenekre kapom fel a vizet, meg a fejem, de lehet, h csak azért mert egy róla elnevezett suliba járok nyelv szakon, ezért írtam, h szakmai ártalom.
A Vörösmarty utcait Commed-Trade-nak hívják, 2 helyen van egymással szembeni oldalon. A pincében lehet bogarászni ótvarok közt, a boltban vannak az új cumók. Király utcai vmikor Lomex-es volt, jó fej. Családi bolt, a hölgy vmelyikük neje.+ ott melózik aki a magyar Elektorral megzuhant...
valaki tudna segíteni!!!! én egy avr atmega32 - es vagy atmega8535 ös mikrokontrollert szertnék rendelni (1 db - ot) tud valki olyan boltot ahol lehet ilyeneket kapni, és van csomagküldés is? kerstem az itt belinkelt boltok honlapjain, de egyiknél sem találtam az előbb említett alkatrészeket( lehet hogy nem jól kerestem ), de egyiknél sem találtam!! előre is köszi a segítséget
üdv: Pavel
Hali!
Az MSC Budapestnél találhatsz mindkettőből. Ha csomagküldésük nincs, az se baj, mert ha szépen megkérsz, akkor valamelyik nap elmegyek oda (közel van), megveszem és elküldöm borítékban...
Köszönöm!!! Van csomagkuldésük, tehát minden megvan ahhoz hogy eljusson hozzám az alkatrész!!! Mégegyszer köszi Norberto!!!
Köszönöm! Meg fogom látogatni, alkalmasint!
Igazad van, sorry! Nem szándékos volt, hanem elírás!!!!
Sziasztok!
erobi82: Én is Debrecenben tanulok. Szerintem írjuk csak le milyen boltok vannak itt is, persze én is az elektroartol fogok rendelni, de ha kell valami sürgősen akkor tudjuk honnan kell. Én két boltot említenék meg: -Egyik a mindenki álltal ismert Hobbyelektronika (igen igy hívják a boltot) -A másik a Modul a Sámsoni ut 19. alatt Eggyik hely sem olcsó, de talán a Modulban több minden van. Van az a fiatal srác az nagyon rendes... Viszonyításképpen IRF540 a Modul-ban 540Ft, a Hobbyelektronikában kb 350Ft. Az elektroartban 191Ft A többit ti írjátok Debreceniek...
Hát igen, a vidéki boltoknak is meg kell élni valamiből. El kell dönteni, hogy látatlanban csomagküldő szolgálattal veszünk, vagy a vidéki boltban kézzelfogható alkatrészeket veszünk, de drágábban.
Hi!
Én Nógrád megyei vagyok, esélyem az kb 2 db üzlet ahol személyesen vásárolhatok Salgótarjánban.
Dejó van debreceni is!!
Van még egy hely a Szent Annán a volt Gamma (mi kisgammának hívjuk) a három közül árban elég jó viszont ami van a Sámsonin polcon azt itt lehet hogy rendelni kell. Viszont az Art-hoz képest ez is drága:yes: Ja ki ne felejtsem a Bernád Hangtechnikát.Ott inkább hangszórók vannak, de hagyományos nem extra alkatrészek is vannak.Kicsit drága!
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet forrasztó ónt olcsón beszerezni? Ha valaki ismer ilyen boltot, kérem írjon.
Szerintem mindegy hol veszed, olyan nagy különbség nem lesz. A lényeg, hogy megéri egyszer venni 1 kilót ami olyan 4-5 ezer ft körül van, és az elég több évig. Vaterán néha van viszont ennél olcsobban is.
A lomexban most vettem 1/4 kilóst 1600-ért, de minél nagyobb kiszerelésben veszed annál olcsóbb a kilónkénti ára (mint általában mindennek)
Az interneten láttam már 1/4 kilóst 800-900 Ft-ért, 1 kilóst pedig 2100-2400 Ft-ért is! Ezért gondolom, hogy nem mindegy hol veszi az ember...:wilting:
Akkor már beszéljünk egy kicsit a minőségről, meg ilyenekről...
Lehet, hogy 900Ft de lehet hogy 3mm-es és annyi ólom van benne, mint a 9mm-es pisztolygolyóban. Forrasztottam olyan ónnal, aminek a szaga a pöcegödör négyzeten-re emlékeztetett, a 3mm-es pedig szétfolyik a panelon, beterít mindent. Sajnos ebből van több otthon. Amelyik pedig drágább, de ezüst van benne, az meg úgy megy mint a parancsolat. Lehet dönteni, hogy mi a fontossabb, az a 4-500Ft vagy órákig sz**akodni a forrasztással. Ha belegondolsz, elég kicsi órabér.
"a 3mm-es pedig szétfolyik a panelon, beterít mindent. Sajnos ebből van több otthon."
Kedvezményes áron szívesen megszabadítanálak tőle...
Segítség!
Egy gitár-torzítót javítok, amiben egy ilyen nyomó-kapcsoló van. Ez nyomásra, taposásra kapcsol át(vagyis kapcsolt át régebben). Nem találok ilyet a kereskedelemben, itt Miskolcon. Találkozott már vki vhol vmi ilyesmivel? Ja, persze reális áron!
Ez igaz így már én is jártam, forrasztás közben az ón( ) tiszára olyan..."kásás" volt olyan mintha nem lenne elég meleg a páka, pedig akárhová tekertem a hőfokot nem lett jobb.Nameg arról ne is beszéljünk hogy a forraszás után olyan matt lett hogy az csuda!!Nem olyan fényes mint a normális ónnal!Én egyébként Kent Crown-ónt haszálok szerintem nem rossz
Hát igen míg Kínába lesz rossz kocsiakksi addig a forrasztó ónba is több lesz az ólom Hiába akarják az ólommentest "beindítani" Ők úgyis csinálnak maguknak!!
Miért érzem úgy, hogy némi szarkazmus cseng ki az írásodból?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |