Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma pont azt ettem (debrecenit). Csak még sütöttem hozzá krumplit is.
Jó az irány. A gyógyszereket meg hagyd meg másnak. Ha mindig azt eszed ami jólesik és annyit amennyit kívánsz szerintem nem lesz baj a súlyoddal.
Hát köszi!
Csak tudod ijjesztő, hogy már megint sikerült fogyni, és már elegem van belőle. 85 nek kéne legyek nem lassan 55...
Én szívesen átadnék egy keveset.
Nem reteszelsz ezen túl sokat? Az is fogyaszt.
De elég gyakran. Ma is azt álmodtam hogy már csak 48 vagyok. Borzalmas volt. Na de mindegy olvasom a neten a dolgokat és az bosszant a legjobban, ha beírom hogy -hízás- akkor leírják, hogy alváshiány, stressz, betegség, gyógyszerek stb okozza, viszont ha azt hogy -fogyás- akkor meg ugyan ezeket írják le csak fordított sorrendben és minden ki van magyarázva. Aki nem tud fogyni az valószínüleg az alváshiány miatt, aki meg nem tud hízni az meg ugyan úgy alváshiány miatt. Most akkor az alváshiány hízlal vagy fogyaszt? Szóval semmi konkrétat nem írnak sehol. Inkább már valami tápszert próbálnék ki. Ami mondjuk tömör liszt vagy cukor meg ilyesmi.
Kinek mi vált be? (ülő munkát végzek, alszom sokat, és igen direkt nem koplalok). Gyógyszer is jöhet, vagy valami víztartó is mindegy csak mutasson a mérleg többet.
Orvosnál voltál?
Lehetsz gilisztás, de a pajzsmirigy túltengés is fogyaszt.
Idézet: „mindegy csak mutasson a mérleg többet” Tekerd el a 0-t. Egyébként amit mondtak neke is, hogy este már ne egyek, mert azt elteszi a szervezet. Akkor neked ellentéte kell, este egyél inkább. Ajánlom, hogy látogass meg egy orvost is, lehet hogy valami betegség miatt van, de komolyan.
Az lesz szerintem is. Van valami betegségem.
Ez olyan dolog, hogy mindegy hízol vagy fogysz az okok lehetnek ugyanazok. A lényeg, hogy ezen ne aggódj és a dolgok rendbe jöhetnek. Persze tudom nem könnyű. Olyan, mint a fehér elefántra nem gondolni.
Holnap beugrom a dokihoz vszek féregtelenítőt, Vermoxot. Hátha segít. Megpróbálok nem erre gondolni.
Engem az édesség erősen hizlal(na). Csokifélék, sütik, stb. Szinte semmi ilyet nem ehetek, egyből megy fel a mérleg. Mézet javaslom, a gyomor működésén segít, és rengeteg fontos vitamin stb. van benne. Este langyos mézes tej. Alvást segíti.
De mindenekelőtt orvos.
A féregtelenítőt beszéld meg előbb a dokival. Szerintem semmi vegyszert ne egyél, ha nem kifejezetten ajánlja.
Ja! A cukorbetegség is gyors fogyással jelentkezik. Sürgősen menj orvoshoz. A következő tünet a vakság.
Azt hittem -rákattintás előtt- cicababák lesznek. De ennyitől inkább elszaladnák (meg ők is tőlem).
Igen. Egy másik fórumon minden este beteszek egy cicababát. Olyan kulturált megjelenési formában. "Semmi akció, csak a formák". Na mondom ma is lesznek cicák. Elvégre ápr. 1. van.
Szia!
Szerintem próbáld ki a tejbegrízt (tejbedara=tejben főzött búzadara). Régebben a kis húgomat is azzal etettük (nem igen voltak még akkor ehető tápszerek). Egy éves korára olyan duci lett, hogy el sem hitték róla, koraszülött volt. Ha szereted a zsírosabb dolgokat akkor ehetsz dödöllét is. Újabban gombapörkölttel szoktuk enni. De jó szinte bármihez. Hogy étvágyad is legyen néha-néha ecetes hal (ecetes forró vízzel van leöntve a karikázott vöröshagyma, babérlevél közé rakott rántott hal kb. 1-2 kg, két három napig hűtőben áll és ehető). Nálunk már a második napon hűlt helye
Szia! Írtam a forgalmazónak, azt írta hogy nem zavarja a radart a vonóhorog, nosza meg is rendeltem. Elvileg a héten meg is kapom.
Milyen jó lenne nekem is ennyit fogyni 5 nap alatt.
Ne kívánj olyat, ami valóra válhat. Tapasztalatból tudom, hogy egy ilyen fogyás mivel jár. Ha túlsúlyos vagy lassan, fokozatosan és tudatosan kell lefogyni.
Augusztusban temettük a (szinte napra pontosan) velem egy idős barátomat.
41 kiló volt amikor utoljára mérték, én még 110 kilósan láttam. Szóval doktorhoz, de rögtön. A hirtelen fogyás, és ugyanúgy a hízás nem normális. Ámbár lehet triviális oka is, tehát pánikolni nem kell, de utána járni viszont igen...
Van megoldás. Ha valaki nem eszik, biztosan fogyni fog.
Én végigkoplalom éhezem életemet, hogy 86Kg max. legyen. Sajnos kellemetlen az állandó éhezés.
Abbahagytam a Cola ivást. Minden egyéb változtatás nélkül egyszeri -5kg. Ezt stabilan tartom évek óta. A szénhidrát bevitelt kell csökkenteni akár 80%-kal. Abból lesz a háj.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2014
Én kenyeret, pékárut szinte semmit nem eszek, sem zsíros húsokat. Semmi üdítőt nem iszok. Minden kaját csak annyit eszek, amitől más talán elfogyna. Rendszeresen biciklizek, kihajtom magamat. Ezután sem kell több kaja. Ha egy picit engedek az előbbiekből, azonnal megy fel a súly. Ha társaságba vagyunk -nagyon ritkán- akkor látom, hogy mások simán 2-3x annyit esznek mind én.
Pajzsmirigy alulműködés is okoz ilyet. A feleségem pont ma megy ilyen vizsgálatra. A labor eredménye ezt támasztja alá. Van egy érték ami 5-8 helyett 480. Ez jelzi, hogy nem működik a pajzsmirigye. Ezt valami mesterséges hormonnal kell pótolni. Be kell állítani a megfelelő szintre.
Nekem szerencsére ezzel nincs bajom annyit ehetek amennyit akarok. A súlyom nem igen változik. Harminc éve nagyjából ugyanannyi. Amikor építkeztünk a kőműves brigád ki volt akadva, mert egyedül ettem annyit, mint ők hárman.
Teljes laborvizsgálat volt más miatt, minden tökéletes.
Akkor marad az ésszerű étkezés, sok mozgással.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |