Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sokak szerint másoké mindig áll. Emberek jó része másokét állni, csak sajátját működni látja.
Sziasztok!
Ma megjött a Tolatóradarom Kipróbáltam, jól működik, a vonóhorog nem fogja zavarni, a forgalmazó is azt írta, hogy nem zavarja a vonóhorog a szenzorokat. Vasárnap szeretném beépíteni, de lehet hogy egy hetet halasztanom kellesz a készülő Garázs miatt
Mondtam, hogy jó lesz sok sikert hozzá. Az autó alját mosasd le és fesd is, mert egy kicsit rozsdás.
Tervben van az alváz kifújás + hátra műanyag kerékdobok. Alkatrész rendelés a hónap közepén lenne, majd szólok, ha még aktuális a dolog...
Az oké, hogy a radart nem zavarja, de be lehet állítani, mennyit lóg ki a horog lökhárítóhoz képest?
Mert ugye alapból a lökhárító és a tereptárgyak, autók távolságát jelzi, de lehet, hogy ott még van 5 centi, a horoggal meg már meglékelted egy swift hűtőjét közben.
35 centi a legkisebb távolság, amit érzékel, a horog ezen belül van, tehát tök mindegy, mert ott már nem mér.
Nyakunkon a húsvét. Úgy döntöttem, kipróbálom a kaparásos tojásminta technikát. Az áldozat egy szimpla tyúktojás kifújva, majd nagyon sötét bíborra festve. Ezután 3 óra kaparászás és kész is lett. Most szárad a lakkozás.
Sziasztok!
Scannelni szeretnék, letöltöttem egy VueScan nevű programot. Tökéletes lenne, de mivel fizetős ez a szutyok program, telerakja dollárjelekkel a képet. Tudtok valami hasonló, de normális, ingyenes programot. Eddig ez a legpofátlanabb megoldás, amivel találkoztam.
Ezt megcsodálnák a tojásfestő népi iparművészek is.
Gyanakvók megnyugtatására igazolni kellene, hogy nem a pipi tojta így, festve.
Hiába a művészi tehetség ebből ismerszik meg, egyedi utánozhatatlan alkotásaival tűnik ki a tömegből.
Szép lett. De ez nem a lányok dolga? Ebben a modern világban már igen bizonytalan vagyok.
Én is bizonytalan vagyok... vagy mégsem?
Én IrfanView-el szoktam szkennelni. Jó is, ingyenes is.
Én is próbáltam a VueScan programot. Az A/3-as Mustek szkenneremre azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva.
Ez hatalmas
Aki nem tud angolul, annak van benne felirat is(minőségállító gomb túloldalán), és van magyar is
Na ez, nagyon ott van!
Sajnos sokszor nagyon megállja a helyét.
Sziasztok! Megtaláljátok a hibát?
http://www.hqelektronika.hu/product/10000_25p_105h
Hello
Valaki meg tudná mondani, mozillánál hol lehet beállítani, hogy a keresett kulcsszóra ugorjon a megnyitott weblapon. Pl, ha rákeresek az "opel szelepszárszimering"-re megnyitom az oldalt, ne nekem kelljen kibogarászni, hanem kapásból ugorjon oda/emelje ki, tök mindegy. Mert kb már így verem a fejem a falba:
Nagyon szép lett. Ezt még a húsvéti nyuszi is megirigyelheti.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
A megnyitott weboldalnál a Ctrl + F billentyű kombinációval előjön a keresés menüpont az oldal alján. Oda írd be a keresendő kifejezést, ha minden igaz oda fog ugorni ahol a kifejezés megtalálható a szövegben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |