Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sokak szerint másoké mindig áll. Emberek jó része másokét állni, csak sajátját működni látja.
Sziasztok!
Ma megjött a Tolatóradarom Kipróbáltam, jól működik, a vonóhorog nem fogja zavarni, a forgalmazó is azt írta, hogy nem zavarja a vonóhorog a szenzorokat. Vasárnap szeretném beépíteni, de lehet hogy egy hetet halasztanom kellesz a készülő Garázs miatt ![]()
Mondtam, hogy jó lesz sok sikert hozzá.
![]()
Tervben van az alváz kifújás + hátra műanyag kerékdobok. Alkatrész rendelés a hónap közepén lenne, majd szólok, ha még aktuális a dolog...
![]()
Az oké, hogy a radart nem zavarja, de be lehet állítani, mennyit lóg ki a horog lökhárítóhoz képest?
Mert ugye alapból a lökhárító és a tereptárgyak, autók távolságát jelzi, de lehet, hogy ott még van 5 centi, a horoggal meg már meglékelted egy swift hűtőjét közben.
35 centi a legkisebb távolság, amit érzékel, a horog ezen belül van, tehát tök mindegy, mert ott már nem mér.
Nyakunkon a húsvét. Úgy döntöttem, kipróbálom a kaparásos tojásminta technikát. Az áldozat egy szimpla tyúktojás kifújva, majd nagyon sötét bíborra festve. Ezután 3 óra kaparászás és kész is lett. Most szárad a lakkozás.
Sziasztok!
Scannelni szeretnék, letöltöttem egy VueScan nevű programot. Tökéletes lenne, de mivel fizetős ez a szutyok program, telerakja dollárjelekkel a képet. Tudtok valami hasonló, de normális, ingyenes programot. Eddig ez a legpofátlanabb megoldás, amivel találkoztam. ![]()
Ezt megcsodálnák a tojásfestő népi iparművészek is.
Gyanakvók megnyugtatására igazolni kellene, hogy nem a pipi tojta így, festve. ![]()
Hiába a művészi tehetség ebből ismerszik meg, egyedi utánozhatatlan alkotásaival tűnik ki a tömegből.
![]()
Szép lett. De ez nem a lányok dolga? Ebben a modern világban már igen bizonytalan vagyok.
![]()
Én is bizonytalan vagyok... vagy mégsem?
![]()
Én IrfanView-el szoktam szkennelni. Jó is, ingyenes is.
![]()
Én is próbáltam a VueScan programot. Az A/3-as Mustek szkenneremre azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva.
![]()
Ez hatalmas
![]() Aki nem tud angolul, annak van benne felirat is(minőségállító gomb túloldalán), és van magyar is
Na ez, nagyon ott van!
![]() Sajnos sokszor nagyon megállja a helyét.
Hello
Valaki meg tudná mondani, mozillánál hol lehet beállítani, hogy a keresett kulcsszóra ugorjon a megnyitott weblapon. Pl, ha rákeresek az "opel szelepszárszimering"-re megnyitom az oldalt, ne nekem kelljen kibogarászni, hanem kapásból ugorjon oda/emelje ki, tök mindegy. Mert kb már így verem a fejem a falba: ![]()
Nagyon szép lett. Ezt még a húsvéti nyuszi is megirigyelheti.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
A megnyitott weboldalnál a Ctrl + F billentyű kombinációval előjön a keresés menüpont az oldal alján. Oda írd be a keresendő kifejezést, ha minden igaz oda fog ugorni ahol a kifejezés megtalálható a szövegben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |