Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem pont ilyenre gondoltam, hanem olyanra akinek van tapasztalata lemezjátszók terén!!
Buta kérdésre buta válasz
Azt megkérdezhetem hogy mi fenére vagy kíváncsi Persze ha titok, akkor érd be ennyivel
Hát Te úgy is kidobhatod a hsz-t, mert admin vagy, szerintem ez ide nem illik : szóval van egy lejátszó amiben nincs pickup, s ezzel kapcsolatban lenne kérdésem...
Nekem van egy felesleges Ortofon pu-öm. Megy egy VK4002 -es, de az rossz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2014
Igazából karcolni (scratchelni) szeretnék, de lemezjátszókkal sosem volt dolgom, viszont régebben volt egy 2 kanálisos keverőm, azzal idétlenkedtem, majd megváltam tőle, most pedig van egy nagyon jó lehetőségem beszerezni olcsón egy direkt hajtásos lemezjátszót, csak nincs hozzá pickup, (igazából nem értek ezekhez) s neten kerestem de csak újakat találok és 20000.- környékén vannak, viszont magáért a játszóért nem adnék közel ennyit, ezért sokallom ezt az árat. Szóval igazándiból az érdekel, hogy használtan lehet-e ilyet szerezni, valamint a scratch-hez valami spéci tű kell-e, s hogy univerzálisak-e a pickup-ok, vagy nem passzol mindegyik mindegyikhez...
Írtam már a lemezjátszósba, de 3 nap alatt sem érkezett válasz..
Nem vagyok (itt) admin (és szerintem nem is leszek).
Viszont adományban elfogadok akár (félig) hibás PU-t, restaurálás céljából..
Azt hittem admin vagy, akkor tévedtem. (látszik, hogy mostanában csak ritkán vagyok aktív fórumos, na de majd nyáron!)
Itt egyébként szerintem kapsz. Legutóbb itt vettem...
Azért van sokkal olcsóbban is! Bővebben: Link
Ez csak póttű amit a pickup-ba kell rakni, nem?
Hány éves vagy?
A másik kis kecskéről nem készült kép, de egyébként most szerdán lesznek 3 hetesek.
Aranyos és hasznos is. Nem kell füvet nyírni.
Ha jól tudom ehhez nem jó a sima lemez sem, mert nem bírja.
Minden lemez jó tudtommal. Egyedül ami szükséges az a filckorong amit a lemez alá kell rakni. Na de ezen később gondolkodhatok, előbb a pickup-os ügyet kellene megoldanom
Lemezem is van egy csomó. Sőt filc is akad, ha jól körülnézek. Persze nekem mind felesleges.
Ha sikerül megoldanom a pickup-os dolgot, akkor lehet hogy írok majd Neked, addig nincs értelme előre gondolkodni..
Ennél olcsóbbat nem találtam. Tán valakinek van egy elfekvőben.
Szovjet? Arra is gondolj, hogy lehessen kapni hozzá tűt. A DJ üzem eszi a gyémántot is. A rossz tű meg a bakelitet.
Igen, ennyiért kb. én is találtam már De azért köszi!
A DJ használat nem normális, az mindenképp mindennek árt. Ez a rendszer nem erre lett tervezve. Manapság digitálisan is előállítják ezt a hangképet, az legalább a technikát nem teszi tönkre. Bár mint kultúra tőlem idegen.
Bocs, hogy beleszólok, de bakelitből soha nem készítettek hanglemezt.
Nem tudja valaki mi van az én korosztályommal? Van egy csajszi aki a tanfolyamon az angoltanárom volt. Most viszont elég konkrét szándékaim vannak vele kapcsolatban. És egyszerűen nem tudok neki mit írni amivel előbbre jutnék.
Most nehogy elkezdjétek ám hogy ezentúl csak shellaknak vagy vinylnek szabad mondani a bakelitet, mert besírok!
Írd meg neki hogy korrepetálásra lenne szükséged , mert a presence perfect még nem egyértelmű
|
Bejelentkezés
Hirdetés |